Az új degeneráció előnye mindenképp a szaporodási képességében rejlik. Míg a régi degeneráció szavakkal védi légvárát, addig az új többszörösen biztosította a még degenerációbb létrejöttét, aki ellen majd szavakkal hadakozhat.
Kiutat nem látok, de mindenesetre nem kasztráltatom magam.
Jaj, bocsánat, azt hittem, hogy ez végre egy komoly topik, mert én annyira vágyom rá, hogy egy komoly topikba is megszólalhassak egyszer, de nem, nem, hogy a k... életbe, hát nem megy. Nekem semmi se sikerül. De vajon miért? Miért ver engem a sors?
Fogadni mernék, hogy a megnyitás előtt álló Virtuális báziskommunák M.o-n topikom is el fog majd süllyedni az állandó idétlenkedés miatt.
Majd megnyitnak egy kommunista bázisvirtusok M.o-n topikot és odacsődül a nép, aztán annyi.
(Elmentem fület nyírni, holnap tárgyalásom lesz. Azért lehet, hogy még visszanézek.)
vigyázzon, túl bonyolultan közelíti meg a dolgot.
az új degeneráció véleményem szerint mulatni vágyik, értelmes, szívhez szóló dalokat hallgatni, rendszeresen testedzeni, mosolyogni, tapsolni, ilyesmi.
haggya a 'csába a Gergely-naptárt.
szerzôdtessük ide lakodalmas lajost. amíg konszolidálódik a helyzet, véleményem szerint a bárzongorista lajos-adaptációi is megteszik, feltéve ha bírja az iramot.
Ez egy nagyon érdekes kérdésfelvetés. Vajon az új degenerációk fejlettebbek-e mint a régiek? Értelmezhető-e a klasszikus evolúcióelmélet a degenerációra? Sok kérdést vet fel ez a topik, de inkább elsőként arra figyelnék fel, hogy pl. egy mai degeneráció hogyan helyezhető el a történelmi - most itt nem a széles értelemben vett történelemre gondolok, hanem csak mondjuk olyan 100-200 ezer évre - degenerációk sorában és természetesen a generációk viszonylatrendszerében. Csak azért nem vállaltam a lenullázást, nehogy a Gergely naptár bekeverjen ebbe a kérdéskomplexumba.