Keresés

Részletes keresés

Verax Creative Commons License 2002.03.03 0 0 7
Az új degeneráció előnye mindenképp a szaporodási képességében rejlik. Míg a régi degeneráció szavakkal védi légvárát, addig az új többszörösen biztosította a még degenerációbb létrejöttét, aki ellen majd szavakkal hadakozhat.

Kiutat nem látok, de mindenesetre nem kasztráltatom magam.

Előzmény: morticia addams (5)
Hosszúfülü Autonóm Creative Commons License 2002.03.03 0 0 6
Jaj, bocsánat, azt hittem, hogy ez végre egy komoly topik, mert én annyira vágyom rá, hogy egy komoly topikba is megszólalhassak egyszer, de nem, nem, hogy a k... életbe, hát nem megy. Nekem semmi se sikerül. De vajon miért? Miért ver engem a sors?

Fogadni mernék, hogy a megnyitás előtt álló Virtuális báziskommunák M.o-n topikom is el fog majd süllyedni az állandó idétlenkedés miatt.

Majd megnyitnak egy kommunista bázisvirtusok M.o-n topikot és odacsődül a nép, aztán annyi.

(Elmentem fület nyírni, holnap tárgyalásom lesz. Azért lehet, hogy még visszanézek.)

Előzmény: morticia addams (4)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.03 0 0 5
fogadják szeretettel sztárvendégünket, Darwint.
Előzmény: Hosszúfülü Autonóm (1)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.03 0 0 4
vigyázzon, túl bonyolultan közelíti meg a dolgot.
az új degeneráció véleményem szerint mulatni vágyik, értelmes, szívhez szóló dalokat hallgatni, rendszeresen testedzeni, mosolyogni, tapsolni, ilyesmi.
haggya a 'csába a Gergely-naptárt.
szerzôdtessük ide lakodalmas lajost. amíg konszolidálódik a helyzet, véleményem szerint a bárzongorista lajos-adaptációi is megteszik, feltéve ha bírja az iramot.
rali Creative Commons License 2002.03.03 0 0 3
Csak azért nem vállaltad a nullázást,mert rég lekésted.Na.
morticia addams Creative Commons License 2002.03.03 0 0 2
Hosszúfülű Autonóm meg lelôtte az 1-est...
Előzmény: rali (0)
Hosszúfülü Autonóm Creative Commons License 2002.03.03 0 0 1
Ez egy nagyon érdekes kérdésfelvetés. Vajon az új degenerációk fejlettebbek-e mint a régiek? Értelmezhető-e a klasszikus evolúcióelmélet a degenerációra? Sok kérdést vet fel ez a topik, de inkább elsőként arra figyelnék fel, hogy pl. egy mai degeneráció hogyan helyezhető el a történelmi - most itt nem a széles értelemben vett történelemre gondolok, hanem csak mondjuk olyan 100-200 ezer évre - degenerációk sorában és természetesen a generációk viszonylatrendszerében. Csak azért nem vállaltam a lenullázást, nehogy a Gergely naptár bekeverjen ebbe a kérdéskomplexumba.
rali Creative Commons License 2002.03.03 0 0 0
Nullus,nulla,nullum.
Előzmény: morticia addams (-)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.03 0 0 topiknyitó
-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!