Idáig a portugál másodosztály A csoportjában szereplő Santa Clara játékosa volt, de nem nagyon jutott szóhoz. Korábban Győrben focizott. Szerintem ez a harmadosztály, de nem biztos. Utánanéztem a portugál honlapokon, de nem találtam perdöntő bizonyítékokat.
Kovács Péterrel és Vörös Péterrel szerződést bontott január elején a Lombard Pápa Termál FC, ám a két középpályás nem sokáig maradt csapat nélkül, hiszen a napokban Malajziába az FC Johor együtteséhez szerződtek.
...A tréner beismerte, nem volt túl jó ötlet, hogy egyből bedobta a mélyvízbe Kristont és Horváthot, Gough szerint ugyanis még nincsenek megfelelő erőállapotban: "Helytelenül cselekedtem, amikor beraktam őket a csapatba, hiszen 4-5 hete nem léptek pályára, azaz még nem voltak bevethető állapotban. Ám hogy abba kerüljenek, pár edzőmeccset lekötök a hét közepére. Csúszni-mászni kell a játékosaimnak a siker eléréséért, viszont nincsenek illúzióim 17 meccsel a bajnokság vége előtt."
A skót szurkolók - a The Herald szerint - kissé dühösek Horváthra, hiszen a 32 éves csatár egy ziccerhelyzetet elhibázott a Hibs elleni találkozón. A játékost - aki 32 válogatott meccsén 11 gólt szerzett - egyébiránt meglepte, hogy két nappal livingstoni landolása után egyből pályára léphetett. ... origo.hu
másodosztályúként késő lesz megbánni a három játékos leigazolását