Keresés

Részletes keresés

lokolbasz Creative Commons License 2002.05.14 0 0 117
Ne legyél má genyó, add kölcsön a bicsajod!!!!!!!!!!!!!!!
Ne szivassz Erdei isk. vala akko miko a sportosok szigete???????????????????????
Te kerékpár fúlytató!!!!!!!!
Na,NE RÍJJÁMÁ GENYÓ, MEGKAPOD A GYIKOS POULÓT!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hahota haota!!
Zsófi:-ha olvasod a topicsot akko bekaphatod a FASZOMAZ!!!

de amugy is!
Na akko visszon látás

Mixáth Creative Commons License 2002.05.14 0 0 116
Csumakka!
Nem m1ünk erre a NU-METAL szarra?Szerintem jó móka lesz mer ismeretlen de jó 1üttesek fognak fellépni...ha vki nem értené olvassa el fennt azt a reklámot...na mit szóltok ehhez a "szar ügy"-höz?:))Na akkor felverjük, hogy sperma?Na zúzok mer állítólag nekem tanulnom kell:))
Május 31. 18-04 óráig, almássy téri szabadidő központ, NU-METAL party, akik küldenek demot azok felléphetnek, a szünetekbe + Limp, linkin, KoRn, P.O.D. és System of a down!!!Na m1ünk?És Marci, kinéztem...JÚNI 11 jó lesz?Tod Junkies koncert...hmm és van egy gáz ez nem bizti minnyá +nézem de asszem akkor van Sport sziget amikor táborba vagyunk...Na csumakka!

U.i.:Zsófi lécci nyomd + az x-et ott fennt a sarokba vagy írj be vmi más címet!

Mixáth Creative Commons License 2002.05.13 0 0 115
Hát nem is jött össze:))
http://repa.miweb.hu/kill_the_buzikat
lokolbasz Creative Commons License 2002.05.13 0 0 113
Csa!!
Na hozzá se tudok szólni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!Bazzd+!!!
Na megyek verni a f...,ülem!:))))))))
Helloka !!!!!!!!
tényleg megyek!!!!!!!!!!!!
Helllo bellló...
joó mi?de.. aki..
Mixáth Creative Commons License 2002.05.13 0 0 112
Na találkoztam ma a Sha-val...kell neki a book...bejött az üzlet!!!:)Végre lesz lém...te ez az ember iszonyat jó fej, épp az éretségiről jött zakó, fehér ing, bugs bunnys nyakkendő:))nagyon komoly arc volt...na zúzdázok trefortra!Csumakka!
Mixáth Creative Commons License 2002.05.12 0 0 111
Csumakka!
Basszus veszek egy Converse torna csukát...kinéztem ezt és most rá vagyok kattanva...hogy tetszik?
Gonosz Gummi Creative Commons License 2002.05.12 0 0 110
off/ Hagyd a fenébe, ez az Ütközésgátlógombú Beácska, egy szerencsétlen, frusztrált, elhízott, hormonzavaros lány. Ráadásul több lánytestvére halva született. Semmire nem vágyik, mint hogy megcirógassák a fejét. /on
Előzmény: Mixáth (109)
Mixáth Creative Commons License 2002.05.12 0 0 109
Mert?
Ütközésgátlógombú Beácska Creative Commons License 2002.05.12 0 0 108
Szégyelljétek magatokat, taknyos kölkök...
Előzmény: Mixáth (107)
Mixáth Creative Commons License 2002.05.11 0 0 107
Hehe!A chaten egy csávónak beattuk hogy egy kissé molett lányok vagyunk erre küldtem neki ezt a 2 képet:

Na hát nem vágom mér de el kezdte anyut emlegetni:))
Mixáth Creative Commons License 2002.05.11 0 0 106
Hellobello!
Na, Marci majd ha te mész akkor írd be ide milyen volt a weltékkel:))
Mixáth Creative Commons License 2002.05.11 0 0 105
Jó vele más vagyok...de nem mash hanem más:)
Gonosz Gumi Creative Commons License 2002.05.11 0 0 104
Ha így nyomod neki, azonnal beléd fog szeretni.
Előzmény: Mixáth (103)
Mixáth Creative Commons License 2002.05.10 0 0 103
Halloka!
Jójó, majd +látom, este ugyis beszélünk a trefort-on, illetve most felmegyek, elvileg majd a Csiga is fenn lesz bár nemtom...Csiga!Nagyon kész volt...elmentünk a Pitnerrel lógni egy kicsit...épp a Kaffka felé mentünk amikor tod mire gondoltam?"A" Nikire!És ki jött felénk?"A" Niki...basszus ez nem az én hetem volt legalábbis ez az uccsó 2 nap nem:))először az a ribi Fanni most + összefutottam azzal az 1etlen csajjal akit igazán szerettem...és nem beszéltem vele...nemtom mér hisz tudtam hogy ő szeretett mer elmondta de nem beszéltem vele:((FOGOK!elmegyek jövő héten és beszélek vele...tod mi a poén, hogy ő valahogy nem az a hú de jó nő de tök jó fej meg nagyon aranyos...na majd a trefin...csumakka!
falusi paprika Creative Commons License 2002.05.10 0 0 102
majd akko max énis veszek aztán azt
had örüjjenek
Játsú

VAZZ gyere máá szombaton mit kezdjek ott 7fasszal?:))

csácsá

Mixáth Creative Commons License 2002.05.09 0 0 101
Csumakka!
végre látom ujra él a topic és még Exelf barátunk is itt van...mellesleg:kisfiam te el vagy tájolva!tod mikor fogja ott a 8 haverod a csiga cigijét szívni:))az csak az övé:)ne nézd csicskának bazz!nem fogja a magyar Lß@$ZoTt graffitisek társaságát ellátni amikor épp hogy össze sikerült szedni a lét rá!szal majd a vizsgáidon okoskoggyá Mártonkám:))na csá!csig fenn van a trefin!
lokolbasz Creative Commons License 2002.05.09 0 0 100
csa!
te falusi mi a faszt csináklunk mi sZombaton?
És kivel?
falusi paprika Creative Commons License 2002.05.09 0 0 99
Csácsá Pünkok!

ööööööööö
énis eksönbe lépek
HÖHÖ-()

SZombaton m1ünk bebaxni+tegelni ok? de most ne sört igyunk má meginn

CSIGA vegyé cigit
azt majd elszivjuk

nah ennnyi jutott faszomba,eszembe

PÁPÁ
INTEGESSETEK
PÁPÁ

lokolbasz Creative Commons License 2002.05.08 0 0 98
akurvaéletbeszakadnállebazzdmegafaszkivanbazzdmegaanyádatteköcsögbuzigecipicsa
lokolbasz Creative Commons License 2002.05.08 0 0 97
csa Milyen csaj ró (bassz)?
"jó a segge ,aranyos arca van"
ki a fasz ez??????
Mixáth Creative Commons License 2002.04.26 0 0 96
TTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.25 0 0 95
Na csumakka!
Közkívánatra újra itt!
Látom ez idő alatt te se (Csiga) írkáltál...na akkor holnap hallo hedbengör!Jön Marci...most beszéltem vele...ha te nem is ő legalább fog velem piálni (bár lehet hogy rosszul emléxem és te is, de a Töpe aszonta ő nem)!
Na akkor jössz Tabánba?Te voltál tavaly?Na mind1 én így is úgy is megyek...A szó változatlanul:zihálninemjódenemjoóhanemyoakinemértinemisfogjanacsumakka...
Mixáth Creative Commons License 2002.04.16 0 0 94
CSá Csiga!
Mi a pálya?Olyan sztorim van...figyu ezt itt nem lehet de majd elmesélem ha +gyógyultál...azaz remélem minnél hamarabb!Annyit azér előre hogy a Marci nem a nagypapájánál volt...na mind1 majd suliba de senkinek még neki sem mondhatod vissza!
Na jobbulást!

A szó változatlanul:zihálninemjódenemjoóhanemyoakinemértinemisfogjanacsumakka...

Mixáth Creative Commons License 2002.04.14 0 0 93
Na mi pálya?
Épp a Marcival chatelek...kivételesen...tegnap is 1-ig majdnem...megyünk majd headbangerbe...jössz?Na csá!Folytasd a szóláncot!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.13 0 0 92
A tigris és a Kobra utoljára egy este!
Asztem nem látom többet KO-KO-t boxingolni de lesz mégegy meccse ahlo elbúcsúzik...biztos valami szarembert raktak be ellenne...de mekkora lenne ha ki ütnék...
A szó változatlanul:zihálninemjódenemjoóhanemyoakinemértinemisfogjanacsumakka...
Mixáth Creative Commons License 2002.04.13 0 0 91
Szívesen!
Gondoltam, hogy nem jók a szándékaik...:))
!Szerintem! egész jó az a csaj most komolyan csak sokat beszél...de jó a segge meg aranyos arca van...belsőre viszont...mélyen...de nem olyan mélyen elég gyász asszem de ki tudja...akartál egy második csajt...itt van!Én a helyedbe rámennék...:)
Szólánc:zihálninemjódenemjoóhanemyoakinemértinemisfogjanacsumakka...
...ez a szó.Na csá!
lokolbasz Creative Commons License 2002.04.13 0 0 90
...ésszelműködtethetődemanuálisamisműködtettethetőbizbaz...
csa!na ehhez legyen eggyszavad joó mi
de...
aki...
meg ne add a számot mert en szopok
aztán te..
na mindegy azzé kiszike hogy nem adtad meg !
na a viszont latas(re)!!!!!!!!!!!!!!!44
Mixáth Creative Commons License 2002.04.12 0 0 89
Csá Csiga!
Én is akartam szóláncot kezdeni de látom megelőztél...basszaiste?...őőőő...maradjunk a megszokott e betűsnél...elektromosságtólműködőberregőizé...merhogy csak egy szót lehet írni...na ha gondolod este trefort...graffwriteing szobába a Marci is meg Én is fenn leszek...na csá!
lokolbasz Creative Commons License 2002.04.11 0 0 88
cs.
megvan mind (metallica,maiden,alvin,csapda).
basszaiste , most te jossz!(szolanc)
na eleg lesz mara neked csa
Mixáth Creative Commons License 2002.04.11 0 0 87
Csumakka!
Szar lett...de már mondtam.Holnap van edzésed?Ha nem, nem jössz át?Szombaton asszem átjön a Ronnie és asszem áthozza az összes Manson-t.Figyu megvan az összes Maiden.Neked?Ha kell valamelyik szójá.Na géptilalom van (elvileg) csak anyu elment azt gondoltam beírok de most már tényleg jót mulattunk.
CsáóÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ui.:Szerzek egy rakat filmet cd-n,majd elmondom...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!