Bocs, hogy nem jelentkeztem.
Odáig jutottunk, hogy - mint te is mondtad - jó lenne ismét személyesen megbeszélnünk a dolgokat. Ezért is hívtalak ma párszor, eljöhetnétek akár ti is Győrbe. Hívjál, ha tudsz!
Vagyok, csak most költöztem/ök és nem nagyon jutottam net közelbe!!
Beszéltem Trebiccsel telefonon, mondta, hogy le kellene menni hozzá.Ha tudod, hogy mikor, meg ilyenek, hívj fel!!
Addig is :
Üdv!
Mindenki eltűnt vagy csak ünnepeltetek. Pöri, merre vagy. Trebics vártam, hogy üzensz szombaton mikor hívhatlak.
Ja, és ne feledjétek hamarosan VB lesz.
bocs, hogy nem vagyok aktiv, de meg mindig kulfoldon vagyok. szerdatol mar ujra otthon. akkor igerem beindulok. az egyesuletalapitashoz kellenek az adatok. varom oket. ha valakinek bizalmi problemai vannak, szoljon idoben, a tobbiektol varom az adatokat.
A helyzet:
Iceland külföldön, pályakeresés folyamatban, klubalapítás lásd lentebb.
Egyéb egyelőre nincs.
Illetve annyi, hogy ami a 40000-es kőárat illeti, szerintem nem 40000, hanem 90000, mert az Iceland a telefonba 225 GBP-t emlegetett, amit ugye 400-zal kell megszorozni.
Trebicsnek küldtem mailt. Mellesleg mikor hivtál? Ha péntek este hét körül akkor valóban nem vettem fel, dolgom volt. Na, a jó hír, hogy lesz kő egy hónapon belül, a rossz hír, hogy 40.000 darabja. Mindegy. A forrás London.
Szunyát próbáltam elérni, hétfőn újra próbálkozom, de nem ő fogja megcsinálni az alapító okiratot, hanem az ügyvédem, mivel Trebicsnek és másoknak is személyes adataik felhasználásával kapcsolatban félelmeik vannak. Ezért az ügyvéd.
Most megyek, holnap este 9-től egy órát fent vagyok, akkor dumáljunk ha van kedvetek.
Azért olyan jók, mert náluk ez olyan sport, mint itthon a sörivás. Meg volt ma az első találkozónk trebiccsel, barátjával és pörivel. Megalapítjuk az egyesületet. :-)))