"Szerintem arról is kellene pár fénykép, amikor mar 15-i és okt 23-i tüntetőket ver a rendőrség. A Grósz-Horn-Medgyesy-Kovács korszakban, a 80-as években.
nurej"
Ja és a fényképről ne maradjon le Horváth belügy úr sem aki a verést vezényelte és mellesleg Stumpf kancellárka a veje (hoppp egy kínos családi kapcsolat!)
Idefigyelj te teve!
Nekünk az agyunkban ész van! De a te agyacskádban, és a hozzád hasonlókéban max. szilvalekvár!
Húzz el fikázni máshová (ha már értelmeset nem birsz idefingócskázni!)
victor (a festékágyus)
Vajon melyik családban van a legtöbb ávós? Petőkénél csak papa-mama. Baueréknál papa-mama-nagybácsi (B. Miklós, B.-né S. Jolán és Szendi György), Kádáréknál csak kettő (öcsike és mamuci). Ha az Árpűdházban van a legtöbb szent, akkor a másik oldalon Baueráknál volt a legtöbb ávós?
Bauertomi szerint "Azok közül, akik valaha az ÁVH tagjai, munkatársai, tisztjei voltak, sokan ugyanakkor értették meg ennek az intézménynek a jellegét, amikor mások, akik íróként, gazdasági vezetőként, politikusként vagy bármilyen szerepben voltak ugyanennek a részesei, szintén megértették, vagyis valamikor az 50-es évek közepén. "
Csak a megértés útja Bauerpapát 56-ban először a Mezőgazdasági Minisztérium tetejére vezette géppisztolllyal a kézben.
Na akkor külön takarítónénire lesz szükség , hogy a gyerekek köpködéseit eltakaritsa . Gondolom mindennap elmennek egy köpés erejéig az ősök fotójához . :-)
No még ez is!
Pupu! Benneteket, baloldaliakat még most semlehet nagyon megkülönböztetni fán lakó őseitektől...
Bezzeg mi Isten teremtményei vagyunk, az isteni fényben tündöklő Homo sapiens!
victor (tudod a festékágyus)
:O))))
tudo az ember a rokoni kapcsolatait nem igazán tudja megválogatni, az eszméit és elrendszerét annál inkább.......kevésbé zavarna egy nyilas demokrata leszármazója, mint a sok, eszméjében nyilasokra hajazó.
Mindenki hordja származása keresztjét...
Ez különösen nektek, jobboldaliaknak lehet kínos, - feldolgozni, hogy őseitek háromezer évvel később estek le a fáról, mint a baloldaliak ősei lemásztak volt...
:O))))
A kiállítás a lényegről szól! Arról, hogy ártatlan pacákokat kínoztak, öltek, többek között olyanok, akiket az ágyékszármazékaikkal szimpatizáló párt minden fórumon véd (lásd. Kuncze exbelügyér nyilatkozata...)
Már megint hülyeséget beszélsz. Mondj egyetlen (1) közéleti embert, akinek bármiféle rokoni kapcsolata van a nyilasokkal. Talán az MSZP-ben esetleg ülnek néhányan, hiszen a leghűbb komonisták a nyilasokból lettek.
Te csak bütyköjjed a honlapotokat, ui. nem tudtam megnézni a programot! Igaz, ma még nem próbáltam.
Biztos azért ilyen titkos, nehogy lenyújjunk belőle egyet s mást.
Szerintem arról is kellene pár fénykép, amikor mar 15-i és okt 23-i tüntetőket ver a rendőrség. A Grósz-Horn-Medgyesy-Kovács korszakban, a 80-as években.