Keresés

Részletes keresés

Cego Creative Commons License 2002.02.07 0 0 8
Te olyan sötét vagy, hogyha elrepül feletted egy varjú, azt hiszed fényképeznek...
Előzmény: Victor Pascow (-)
RAMBO Creative Commons License 2002.02.07 0 0 7
Persze, hogy bűncselekmény: hazaárulás. :))

Egyébként ezzel csak magadat járatod le, mert ha ugye nincsenek ellenérvek, meg nincsenek olyan jófej krapekok a bandában, akik ilyen vicces reklámokat találnak ki, akkor jönnek a magadfajták, és azt gondolják, hogy a plakát eltörlésével, bemocskolásával eltörölhetik a mögötte lévő gondolatot is.

Egyébként szerintem a Barkasz is hazaárulás.

Aladar1 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 6
Ha komolyan fújni akarod, akkor tényleg ne fújd. De itt viruálsan engem szórakoztat a téma;-)
BABA1 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 5
T. Victor Pascow!
Azt írod: "...két perc beállítani a festékágyúkat...."
Akkor most állj egy nagy tükör elé, jól nézz bele a saját szemedbe, a lelked tükrébe és állítsd be pontosan a saját szabadalmadat és csinálj egy jó erős PRÓBA FÚJÁST!!!
Ha jól sikerült és talált akkor győztél, sülyedhetsz..........
Ezt hívod Te finoman szólva rendes-normális kampánynak???!
Szerintem nem a FIDESZ-től tanultad!
Vagy provokálsz itt mindenkit?
Tesztelsz, hogy kiből mi jön ki????!!!
Előzmény: Victor Pascow (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.07 0 0 4
inkább ragassz ki még több szadeszplakátot, hatásosabban lehet kiváltani tömeges undort! :O))
Victor Pascow Creative Commons License 2002.02.07 0 0 3
Várom a további véleményeket! Tudjátok, victornál két perc beállítani a festékágyukat és már sprivvelnek is vagy 200 kp-on nyomással (saját szabadalmam, és a vízágyunál nemesebb célra használom!)
victor
Előzmény: strongdong (1)
Victor Pascow Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2
Még jó, hogy inkognitóban vagyok! Pest környékén lakom, és nem tudom hol vannak ilyenek felállítva. Egyet-kettőt tudok! De nem kezdhetem mindjárt a nyugatinál (majd ha leszáll az éj!)...
Előzmény: Aladar1 (0)
strongdong Creative Commons License 2002.02.07 0 0 1
Ne fújd. Tíz év elteltével a negatív kampány már többet árt mint használ a kampányolónak. Lássa csak mindenki, kik ezek.

Fk

Aladar1 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 0
Max szabálysértés, ha nyer a fidesz, ha veszít lehet, hogy mwehetsz Recskre. De már ezért az írásodért is mehetsz Recskre, ha veszít a fidesz... Sz0val fújad;-)
Victor Pascow Creative Commons License 2002.02.07 0 0 topiknyitó
Kérdezem, hogy bűncselekményt követ-e el szerintetek az, aki a szadesz óriásplakátjait összemázolja? Vagy csak szabálysértést?
Kérdezem mindezt azért, mert megjavították a barkaszomat, és mind a három alkalmazottammal készen állunk a festékágyuinkkal a rohamra!!!!
Victor, a festékágyus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!