Elvek??? Na ne rohogtess! Mondj egy partot, amelyiknek megalapozott sziklaszilard elvei vannak!
Egyebkent a koalara visszaterve: mond valakinek valamit a szalami politika? Lasd meg FKGP es MDF valamint a keresztenydemokratak kontra FIDESZ.
Koszi
Hello
Már ajánlottam, hogy szerezz be Siegruna-kat. Amúgy akkor el kellene dönteni, hogy ki jogosult ítélni a pártokról. Mit az NPD ügyből is látszik még a hivatásos antifasisztáknál sem egyszerű egy párt betiltása, ha meg egy párt legális, és bejut a parlamentbe, akkor ki dönthet a választók döntéséről. De visszatérve a kiinduló ponthoz, mi lenne a rosszabb, ha bedaráná, vagy ha nem? Mert szerintem ez az állapot most a legelőnyösebb a feleknek.
Érdekes lenne végiggondolni, hogy mi a jobb. Pl. dara ide, dara oda Tojónak, mint politikusnak vége. A MIÉP-hez hasonló pártok addig tudnak ágálni, amíg nem engedik őket a ahatalom közelébe. Ott meg kell mutatniuk mire képesek. Tehát a hivatásos huhogást félretéve, miért lenne akkora baj, ha ismét bejutva a parlamentbe és valaki koalázni akarna velük, hát tegyék.
:-) Az ilyen nehéz ételek károsak az egészségre.
Hallottam már valami ilyesmi szólást, hogy "Az vagy, amit megeszel..." :-))) A Fidesznek ez Mohács lenne.
Remélem ,hogy végleg bedarálták és ledarálták ,hogy írmagjuk se maradjon.
Ezzel pedig a fidesz elmondhatja magáról ,hogy emberevő kannibál párt.Na most legalább egymás csontját rágják a fiuk úgy is a zsíros falatokat már elmentették az unokáik számára.
Figyeljetek! Ne foglalkozzatok habi8nak = tobi626 =global91=zint34 =dart121 =kempelen56 =789gaudi =tanita4 =grandmaster = midasz =sx72 = abt54z = eft25. =788gaudi = ka42t = ungi /ezek a leggyakoribb nickjei/ provokációival. Nézzétek át az említett nickek (egyetlen személy) által nyitott topicokat. szinte kivétel nélkül mind alaptalan provokáció.
A fidesz bedarálná a miépet is. Talán ez az egy előnyük lenne. Érdekes lenne, ahogy Szabadihoz hasonlóan Csurka Istvánt szíj bilincsben vezetik bírósági tárgyalásra.