Július 6-án, vasárnap Oktogonos záróbuli az Európa nevű hajón.
1. terem társas,
2. Boogie, rocky, swing
3. Salsa
Nyári tanfolyam nemigen lesz, mivel bezár az iskola, illetve ezen a héten vannak még az intenzív tanfolyamok (honlapon részletek)
Judit és András tart még július 14-18-ig az Őrs vezér térnél társastánc technika órát, minden nap 20-21 és 21-22 óráig (2 csoport)
(ha kell még erről infó, írjál)
Kedves Andris, még mindig úgy tűnik, h pénteken nem érek rá, de még akármi megtörténhet... Remélem, Te azért jól fogod érezni magad! Hogyhogy nem mentél 2. utcabálra? Nem úgy volt, h valami potenciális hölgyszeméllyel fogsz feltűnni? :)
Aki az első utcabulin az én partnerem volt (Macsek / Tomi), úgy tűnik rávehető 1 nyári tanfolyamra, amikoris megkísérli, h felfejlődik az "én szintemre"... :P Szóval, Ame, lehet, h Oktogonosok leszünk! ;)
Ellenben viszont argentin tango bemutato (azt hiszem) lesz a Vorosmarty teren 20-an 16 orakor.
Nyilt.
Forras: www.budaitango.hu (remek kepek is talalhatok itt :))
ill. lev-lista.
Oooo, most veszem észre, hogy múlt szombaton volt az utcabál - teljesen kiment a fejemből - és a második pedig e hét szombaton lesz, ami azt hiszem, megint alkalmatlan időpontilag:((((
Nnnnnnnnnnna, örömmel jelentem, végre sikerült elmennem 1 jeles táncos eseményre... :) Voltam szombaton az Utcabálon, nagyon jól éreztem magam, kérdés, h ez a rendezvénynek köszönhető-e... :P Mindenesetre a társaság remek volt, a zenék is, Attila formáját hozta, mint sztárDJ... :P
Andris, bocs, h nem tudtunk elköszönni, küldtem smst, remélem megkaptad!
Az eheti bulin még gondolkozom, ha nem kell tanunom (esetleg), akkor most is benézek!
Köszi az infót, hát mondhatom, ez agysanyargató egy szöveg... így vizsgaidőszak kellős közepén csak még jobban lefárasztani az embert vétek... no mind1... majd igyexem megjelenni... nagyon jóóóóóóó lenne! :)
Társadalmi vigalom leend újra szervezve, mely tartatik ismét a Jóisten szabad ege alatt, Székesfovárosunk gyönyöruszép Margitszigetén, a rengeteg H2O-t már nem tartalmazó Wasserturm-nál (gyengébbek, és már nem K. und K. lakosok kedvéért... Víztorony-nál)
anno domini 2003. május havának 31-ik napján szombaton estve, egyszer, azután 2003. június havának 07-ik napján szombaton estve, másodszor!
Mindkét rendezvény naplementétol az éjféli kondulásig tart (19-24), a belépo pedig személyenkint 500.- (arany)forintba kerül, alkalmankint...
Fovédnök: József foherceg, és az idevágó Magyar Kir. HARMÓNIA Táncos Ipartestület dolgos fiatal ifiurai és hölgyei!
Bálanya: az nem lesz !
Hogy mi a program?
Lesz halvány, pislákoló gyertyafény, jó levego, csak társastánc muzsika, Tangótól a Keringoig, Távoli Amerikás stílusú könnyuvéru táncok (Latin...), lábkitekeros, rongylábas, iszonyatos gyors ereszd el a hajamat zene (Rocky-boogie), hangulat-fáklyák, csinnadratta /Elso Szabad Harmónia Tuzoltózenekar és Dalárda/, Dámaválasz, és amit a rendezoség még ki tud találni... !!!
Lazás, nyárias, víkkendes öltözék kéretik a Bálozóktól.
Fel-felbukkan Strauss János és bécsi Utazó Zenekara is!
Tehát mindenkit (el)várunk, aki szeret vígadni, szeret táncolni a jó levegon!
Harmóniás Társaság és Szabadkomíves Tanács Utcabáli Szervezobizoccsága
KÉRETIK TOVÁBBÍTANI MINDENFÉLE TÁNCOS CSATORNÁKON, HA LEHET!
Köszönettel,
és mély meghajlással.
Székely Attila
tánctanító-mesterfenomén kisiparos
Oktogon szülinap nem volt valami különös, csak mint a szokásos Láz.
Nagyon köszönöm az infókat, azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha meginterjúvolom a leendő páromat (szegény, még nem tud róla... :P), h melyik szint is lenne jó mind2őnknek, az az 1 év pedig kis túlzással is kb bronzra lenne jó... :( Mindenesetre most nagy a buzgalom bennem, úgyh a legjobb az lesz, ha bemegyek az Oktogonba és körülnézek és érdeklődöm... :)
Én csak Oktogonos tanfolyamról tudok nyilatkozni. Ide leszedtem neked a honlapról azokat a tanfolyamokat, ami nagyjából az általad említett "középhaladónak" felelhet meg (abból indultam ki, hogy már legalább egy éve táncolsz, sztem leginkább ezüst és afölött nézelődj!)
Ezek még az áprilisi szintek, a májusi még nincs fent, de úgy szokott menni a dolog, hogy a csoport megtartja az időpontját, csak átnevezik mondjuk ezüstről aranyra. Vagy nézd meg pár nap múlva a honlapjukon, addigra biztos frissítenek.
Nyomtatott májusi órarend viszont már van a recepción, ha arra járnál.
Az a csoport, ahova most járok, tutira lesz szerda este 20.30-tól 22-ig "szuper aranysztár" néven.
Az áprilisban "ezüst" néven futó csoportok közül pedig tudomásom szerint a péntek esti fog "bearanyozódni"
Az, hogy melyik szint jó neked, megtudhatod úgy, hogy a recepción kérd el a társastánc-tanárok "tanmenetét" vagyis hogy melyik szinten melyik figurát tanítják.
A Feelingről hallottam még sok szépet és jót.
Remélhetőleg találsz megfelelő időpontot.
Sok sikert,
Tegnap voltunk Locsolkodó-bulin Harmóniában... Hááááát... Érdekes volt... :))) Az a sok barom a szódásüvegekkel... :P A kiselőadások és a szteppbemutató királyok voltak, a tánc is jó lett volna, csak én vagyok a béna... de ezt most itt nem részletezem... :P
Nem tud nekem valaki ajánlani direkt társastáncos tanfolyamot kedd vagy csütörtök esténként a Belváros környékén középhaladóknak? Most nagyon rámjött, h újra el kéne kezdeni a dolgot... és lehet, h párt is találnék...
Mostanában nagyon nem táncolok... :( De ahogy mondom, nagyon nem... :((( Az a helyzet, h nagyon kiszúrtam magammal ebben a félévben órarendemet illetően, és csak vergődöm és szenvedek, annyi órám meg házim van... :(((
Ehh...
Na mind1, nem panaszkodom, de mostanában semmire nincs időőőőőőőőőőőőőőőőm...!!!
Mostanában nagyon kiestem itten a forgatagból, dehát megesik az ilyen...
Ha jól tudom ma van (vagy tegnap volt?) New Yorkos bál, de az is lehet, h a háború miatt elhalasztották a New Yorkosok? :) Na jó, ez nem volt jó poén... :|
A másik infó, h jövő 7vége pedig a Harmóniásoké! Úgyhogy hajrááááááá skacok, mindent beleeeeeee!
"Extra haladó hobby rocky indul március 3-tól 19.00-től Hudák Gabi vezetésével.
Ehhez keresünk még embereket."
Legalább 10-en kellünk a csoport indításához, már vagyunk 8-an.
"Mindenkit szeretettel várunk, aki már elvégezte a haladó kurzust.
Itt újabb figurák megtanulására, gyakorlására lesz mód.
Viszont ahhoz, hogy a kurzus elinduljon, még a héten kellene tudnunk, hány fő jelentkezne várhatóan, ezért kérünk mindenkit, hogy péntekig bezárólag jelezzék a recepción vagy e-mailben, hogy jönnének-e."
Iratkozzatok fel a recepción lévő listára (tel: 302-3434, 302-3435), ha megleszünk legalább 10-en, miénk a nagyterem 19-től!
Elmentünk megnézni a versenyt az Undergroundba. Aztán visszafordultunk. Vágni lehetett a füstöt, a táncteret pedig meg sem lehetett közelíteni,
a versenyzőket nem is láttuk az előttünk állóktól,
úgyhogy ismételten a Latin Koktélban kötöttünk ki:)
Szóval ha valaki látott is valamit az eseményből, meséljen:)
Én nem írtam, hogy versenytáncosok mennek.
Csak azt, hogy az amatőr kifejezés egyértelmű (kéne legyen) :))
Holnap nem hiszem, hogy indulnék, mert Kaméleonba "kell" mennem néhány csinos lány társaságában - én szegény, tessék sajnálni :DD
Szerintem nyugodtan induljatok el, egy versenyen úgyis csak nyerni lehet.
Már a poén kedvéért is jó móka :))