Keresés

Részletes keresés

CICA Creative Commons License 2002.05.31 0 0 8
Mackaklub: :))) én is most tévedtem ide. :)) A koncert viszont holnapután van, úgyhogy nem maradtál le. :))) (Előtte jó alkalom, ha az ember már Budaörsön van, beugrani a menhelyre és megsétáltatni pár kutyust. :)))
Akinek van kedve pénteken még utsó pillanatban plakátot ragasztgatni, az innen letöltheti a plakit (feketefehér; a4-es házi nyomtatásra készült,hogy mindenki tudja terjeszteni :)))

Ez az Állatvédők Ifjúsági Szövetsége ez miez? Be vagytok jegyezve? Milyen formában? Alapítvány, vagy ilyesmi? :) Székhely, számlaszám, elérhetőség? Taglétszám? Kivi vagyok! :)))

Előzmény: macskaclub (7)
macskaclub Creative Commons License 2002.05.29 0 0 7
Kedves Petra !
Remélem sikerült adományokat gyűjtenetek, sajnos én csak most találtam ezt a topicot, így nem tudtam elmenni...
Nagyon boldog vagyok, hogy vannak ilyen emberek mint ti, akik próbáltok segíteni az állatok szörnyű helyzetén !
Néhányan mi is meg próbálunk összefogni, létrehoztuk az Állatvédők Ifjúsági Szövetségét !
Szeretnénk alárírásokat gyűjteni az állatkínzások és az állatkísérletek ellen és segíteni az állatmenhelyeknek !
Bárki csatlakozhat hozzánk !
E-mail: av.i.sz@freemail.hu
Üdvözlettel Szandra
mos-oi Creative Commons License 2002.05.28 0 0 6
Sziasztok! Június 1-jén szombaton, este 21 órától a Budaörsi Városi Klubban (Budaörs, Károly K.u.3.)
jótékonysági koncertet rendeznek a Szt.Ferenc Állatotthon javára.
Fellépők: Vidámpark, Fater és Kuky, Türelmi Zóna,Sima Ügy
Belépő: 500,-Ft
Hozz még1 embert magaddal ;-)))
szuszmok Creative Commons License 2002.04.09 0 0 5
Sziasztok,
Sikerült valamit intézni vasárnap?
szuszmok
coney Creative Commons License 2002.03.27 0 0 4
Szia Petra! Én nem biztos, hogy tudok menni, de lehet, hogy esetleg (nem ígérem 100%-ra)tudok vinni etetőtálat, ami használt, ha nem baj, esetleg egy pár rongyot, ha adtok esetleg egy Bp-i találka címet. Talán más is adakozna vmivel, még ha nem is tud lemenni. Talán vhol lehetne egy gyülekezőt tartani, és akkor oda mehetne az is, aki nem tud lemenni. Köszi
Előzmény: burvinyek (2)
szuszmok Creative Commons License 2002.03.27 0 0 3
Szisztok,
Kaptam én is a a barátainktól egy körlevelet ezzel kapcsolatban, feltettem a levelet a Matskák topicra:-)
Sziasztok,
Szuszmók
Előzmény: burvinyek (2)
burvinyek Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2
Sziasztok Kutyabarátok !

Április 7-én vasárnap szervezünk egy "segítő napot" a Szent Ferenchez, takarítás ( az új Cicamenhelyé ), és egyéb munkálatok a cél. Várunk mindenkit, aki tud és akar segíteni. Ha nincs kocsid, akkor is jelentkezz, biztosan beférsz valahová.
Ha esetleg van a következők közül valami amit tudsz hozni, akkor ne tétovázz:
- kutya/macska eledel
- bármilyen minőségű és színű padlóra rakható csempe
- pokróc, rongyok, etetőtálak
- ajtók, és ablakok ( ennek a szállítását nem tudjuk megoldani:(
- tisztítószerek, szemeteszsákok, gumikesztyű a munkához, ha úgy érzed szükséged van rá

Ha bármi más van, amiről úgy érzed esetleg kellhet, ne habozz, és hívd fel a menhely vezetőit:
Heni:06-20-455-3498
RIta:0620-340-4274

És ha jönni szeretnél, jelezd nekem emilben: leiluska@freemail.hu

köszi

Petra

hangaroa Creative Commons License 2002.01.31 0 0 1
Most már működik. :-)
Találtam rajta néhány jó anyagot, amit még sehol sem olvastam a neten...
hangaroa Creative Commons License 2002.01.20 0 0 0
SziaSzia! ;-)

Megnéztem v0lna az oldalatokat, de csak egy üres fehér mező jött be... :-(

Azért majd még próbálom...

Előzmény: burvinyek (-)
burvinyek Creative Commons License 2002.01.18 0 0 topiknyitó
A Szent Ferenc Állatotthon hosszú évek óta nyitva áll minden hazátlan, kóbor állat előtt. A segítségre szoruló állatok itt menedéket, táplálékot és szerető gondoskodást találnak. Szükség esetén orvosi ellátást is biztosítanak. Az elmúlt évek bevált gyakorlataként a befogadott állatokat lehetőség szerint ivartalanítják, de sajnos szűkös anyagi kereteik ezt egyre ritkábban engedik meg. A több száz kutya és 3 ló ellátása hónapról hónapra kimeríti az Alapítvány forrásait, annak ellenére, hogy időről-időre közel száz magánszemély és vállalat segíti munkájukat adományaival.

A Alapítvány célja az állatoknak megfelelő és hozzájuk méltó körülmények megteremtése, ezért pillanatnyilag terveikben szerepel egy orvosi szoba és néhány újabb kifutó megépítése is. Külön területet szeretnének biztosítani az idősebb, otthonról kidobott, sérült kutyáknak is, akiket társaik sem fogadnak be, betegesek, ezért különleges bánásmódot igényelnek. Nekik a Szent Ferenc a végső állomás, hiszen Ők már legtöbbször esélytelenek arra, hogy megértő, szerető gazdára találjanak.

www.extra.hu/szentferenc

Támogasd Őket adód 1%-val, ha úgy érzed egyetértesz céljaikkal.

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány
Adószám: 18078477-1-42
Bankszámlaszám: Postabank: 11991102-02149699

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!