Keresés

Részletes keresés

eXXon Creative Commons License 2002.01.17 0 0 6
A neve is furcsa, ha arra a kiadványos cégre gondolsz. Verlag dashöffer és Társa Kft BT.
Azaz, Egy kft és a vergal cégek egy BT -je. Kft-nek álcázva. Nem tudom, hogy engedhette a cégbíróság, mert elég megtévesztő. És télleg ciprusi cég a kft. (ltd.), ott könyvelnek nekik cipruson, ahol az enyémnek. :-)))
Előzmény: Kenedy (4)
bixi Creative Commons License 2002.01.17 0 0 5
Hát nem tudom, de valamelyik kormány már rendet rakhatna ott. Ez se tette.
Előzmény: Kenedy (4)
Kenedy Creative Commons License 2002.01.17 0 0 4
Nekem nincs nyomdám. Te tényleg azt mondták, hogy NINCS MÉG...! Vámosi meg hazudik így... Ezek nem ebből élnek, hanem állandóan javasolják a törvények változását és könyveket adnak ki meg tanfolyamokat tartanak. Pl: Vámosik egy BT cipruson keresztül erszti ki a lét, Verlag BT.... Neféd ezek nem adóznak...
Előzmény: bixi (3)
bixi Creative Commons License 2002.01.17 0 0 3
"Minden aktuális formanyomtatványt elküldött már a nyomdákba az adóhivatal - tudtuk meg Vámosi-Nagy Szabolcstól, az APEH elnökhelyettesétől. Rengeteg időt és pénzt spórolhatnak meg azok, akik az internetről letöltött űrlapokon készítik el bevallásukat. Valamennyi éves nyomtatvány - egyebek között a februárban esedékes áfabevallás is - ugyanis megtalálható az adóhivatal honlapján."

Ehh! Én nem nem találtam azt az ÁFA bevallást sem... No mindegy!

A nyomdába elment. Azért nem kapsz faxon, mert azért zsirozza le a nyomda nagy lovéval az apeh dolgozókat, nehogy a Te nyomdád nyúlja le a nyereséget!!! ;-)))

Előzmény: Szunya (1)
Kenedy Creative Commons License 2002.01.17 0 0 2
Azt te se tennéd, mert olyat csinált amit nem lehet. Azt mondta, addig nem megy el, míg papírt nem kap... Azt meg nem tudok adni. Tök égő...
Előzmény: sneci_ (0)
Szunya Creative Commons License 2002.01.17 0 0 1
Add ki a tavalyi nyomtatványokon, ha ráírod, hogy 2002. január x. és, hogy új nyomtatvány még nem szerezhető be, akkor mindenki elfogadja. Mellesleg pótlólag, postán, tértivevénnyel a dolgozó után küldheted a végleges iratokat.

Szunya

Előzmény: Kenedy (-)
sneci_ Creative Commons License 2002.01.17 0 0 0
vedd vissza a d0lg0z0dat, akk0r nem kell ny0mtatvány
Előzmény: Kenedy (-)
Kenedy Creative Commons License 2002.01.17 0 0 topiknyitó
A hócipőm van tele az APEH-hal!!!
2002 január közepe elmúlt és nincs egy csomó nyomtatvány. De nem hogy a nyomtatvány boltban sincs, hanem egyátalán, de még faxolni se tudnak mintát, MERT MÉG NINCS!!!!

Most rugtam ki egy dolgozómat, és nem tudok neki papírt adni!!! RÖHEJ! Komolyan mondom, ennék még a simicska is jobb volt!!! Letörne a kezük, ha a weboldalukra kitennék, mondjuk pdf-be???!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!