Keresés

Részletes keresés

ZedIzDead Creative Commons License 2002.01.16 0 0 4
Nemis, mert az R/3 kliens-szerver architektúrában működik :-P Kérdés persze, mit nevezel nagygépnek :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: kaviat (3)
kaviat Creative Commons License 2002.01.16 0 0 3
ez egy vállalat irányitási rendszer, egy nagy hatalmas integrált cucc.. minden benne van, ami egy közepes vagy nagyvállalatnak kellhet [vagy majdnem minden].. a sima könyveléstől kezdve a beszerzés készletezés gyártás rendelés számlázás humánpolitika [termelésirányitás és logisztika nem tudom van e benne] stb... uhh mit hagytam ki.. 100 millákban mérik az árát [attól függően, hogy hány modult használsz, hány userrel], a bevezetése sem annyiból áll, hogy jön egy pasi pár floppyval és felteszi a windowsodra hanem biza, egy nagyobb vállalatnál hónapokig, néha fél egész évig is tart mire minden modulját beüzemelik, a felhasználókat betanítják.. nagygépes mondanom se kell

.kav]4t r.e.b.

Campi Creative Commons License 2002.01.16 0 1 2
SAP az a Service Access Point... brrrr, ha az eszembe is jut
ZedIzDead Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1
Itten.

Meg volt már egy ilyen topik is.

[ZedIzDead]

Előzmény: Lefty (-)
panaszláda Creative Commons License 2002.01.16 0 0 0
A SAP az egy csarn0k ;)
Előzmény: Lefty (-)
Lefty Creative Commons License 2002.01.16 0 0 topiknyitó
Mostanában egyre több hírdetében lehet olvasni erről a dologról,meg arról hogy e-kereskedelem,e-ügyvitel,e-vásásrlás.A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne,milyen program(ok)-ill nyelve(ek) szükségesek, az ilyen szintű képzés megszerzéséhez???
Azért írok úgy, mintha teljesen hülye lennék a kérdéshez,mert tényleg teljesen hülye vagyok a kérdéshez:)))
Azontúl természetes,ahogy ez már szokás várunk minden kedves érdeklődőt:)
Kalandorok kíméljenek:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!