Keresés

Részletes keresés

LamaXX Creative Commons License 2002.01.12 0 0 10
Nos ha határon túli, jelen esetben szlovákiai magyar lennék, és leszlovákoznának, az sértő lenne.

Mivel szerencsémre a trianoni határokon belülre kerültem, ha lezsidóznának, azon röhögnék, de nem venném komolyan.

Mi a különbség? Az, hogy a szlovákiai magyarok az elműlt 80 évben igen sokat tettek, szenvedtek, küzdöttek az identitásuk megőrzéséért, és a leszlovákozásuk ennek az erőfeszítésnek az arculcsapása (nem utolsósorban pedig a magyarság megosztására irányuló kísérlet, valamint egy nemzetellenes diktatúra terminológiájának újrafelhasználása is).

Ha pedig rendszeresen ilyen arculköpésekben lenne részem az anyaország sajtójából, meglepően gyakran kiválasztott származású úriemberek részéről, akkor ugyebár, gondolom érthető, hogy csökkenne a szememben a hmm.... renométok :)

Előzmény: ath (5)
misimacko Creative Commons License 2002.01.12 0 0 9
Csurka magyar ?
Előzmény: LamaXX (7)
Weiss Ádám Creative Commons License 2002.01.12 0 0 8
Zsidó származású magyar vagyok.
Előzmény: LamaXX (7)
LamaXX Creative Commons License 2002.01.12 0 0 7
Magyar vagy?
Előzmény: Weiss Ádám (6)
Weiss Ádám Creative Commons License 2002.01.12 0 0 6
Én viszont most leantiszemitázlak téged, és azt hiszem jogosan teszem.
Előzmény: LamaXX (4)
ath Creative Commons License 2002.01.12 0 0 5
megint egy vundersöne hasonlat, kedves jojó!

neked sértő lenne ha lezsidóznának?

Előzmény: LamaXX (4)
LamaXX Creative Commons License 2002.01.12 0 0 4
Gondolj bele, milyen szar, ha tévedésből lezsidóznak, miközben te magyar vagy ;-) Hát kb ennyi :)
Előzmény: Weiss Ádám (3)
Weiss Ádám Creative Commons License 2002.01.12 0 0 3
Rosszul fogalmaztak, ennyi. De ebben mi magyarellenesség van?
Előzmény: kovacs zoli (2)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.01.12 0 0 2
Magáról a Népszava írásról, arról, hogy szlovák házaspárnak nevezték a magyar igazolványt elsőként megkapó házaspárt, mi a véleményed amúgy?
Előzmény: offkovics (-)
Weiss Ádám Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1
Csak gyűjtse nyugodtan Csurka papa az aláírásait, néhány nyilas neve mellett úgyse lesz ott más.
Egyébként nem értem Csurkát, hogy minek csinál egy kis ügyből, már szinte egy mítoszi nemzetellenes lázadást. Nevetséges, vagy inkább szánalomraméltó?
LamaXX Creative Commons License 2002.01.12 0 0 0
Aláírásgyűjtésben nem vagytok jók... tudod, 5000 aláírás lósz* :)
Előzmény: offkovics (-)
offkovics Creative Commons License 2002.01.12 0 0 topiknyitó
A MIÉP elnöke hangsúlyozta: a Népszava címoldala provokáció, mégpedig nemcsak kormányellenes, hanem az egész magyarság által egyetemlegesen vallott nemzetfelfogással szemben áll.

én pedig hangsúlyozom, hogy cs. úr megnyilvánulásai minden épeszu ember nemzetfelfogásával szöges ellentétben állnak, korra, nemre és a nép szavára való tekintet nélkül.

minden jóérzésu és humorát még nem egészen elvesztett topitársamat felhívom, hogy gyujtsön velem aláírásokat e fröcsögo futóbolond ellen! ha már jó sok lesz, akkor megveregethetjük a vállunkat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!