egyelőre arról csak olvastam, mondjuk az alapján bemennék, persze hogy bemennék. a lipicait fikázzák, nem a vendégeit.
de persze már csak akkor, ha a slint-utálat országos méretűre növekedne (röplapok, aláírásgyűjtés, ilyenek), aztán kifejteném, hogy hát bizony megmondtam én ezt már annakidején az indexen is...
Ha a stílusa alapján próbálnánk meg azonosítani, nem sikerülne. Az emberek máshogy viselkednek a tévében, mint amúgy. A szereplés kényszere, vagy mi. Meg a hiúság, persze.
csak szórakozom, te hülye fasz! mi bajom lenne veled?!
ha viszont te már helyből támadásnak veszel mindent, akkor sajnos muszáj fokoznom... ez vmi belső kényszer, vagy mittudomén.
Bazmeg, komolyan, mit ártottam én neked? Ma is te kezdted, mindig te kezded, ha a kedvemet szándékozod elrontani, sikerült, most elégedett lehetsz, gratula hozzá, csak hagyj engem békén, jó? Ne beszélj hozzám, ne szólj hozzám, annabarbi koncerten nézzük egymást levegőnek ok? Nem szeretnék tzudomást venni arról hogy egyáltalán létezel, ok?
Köszi.
Mássz rá, valamelyik trendi-topicra, legyen "egyéni" véleményed, aztán előbb-utóbb megtalál egy ertéeles szerkesztőcske, és valamilyen jópofa dumával beinvitál. Ha nem a Mónikához, akkor a Fókuszba, vagy valamilyen anyaghiánnyal küszködő műsorba. Csak vigyázz, nehogy szembetaláld magad az egykori hitelezőiddel, vagy a felcsinált ex-nőiddel! :)
Én már inkább vigyázok a számra, amióta egy Indexes beszólásom miatt meghívtak email-ben a Mónika Shówba, mint kisebbségi Harry Potter-utálót. Pedig esküszöm, nem is írtam rosszat róla. Ez így volt, halálkomoly.
A filmet nem láttam, nem fikáztam. Bár rosszakat hallottam róla. Az durva inkább, hogy ilyen honlapot csinál valaki, felvarrt mosollyal. Turcsányi írt egy nagyon durva cikket a Mancs-ba, pld azt is beraktam volna, legalább legyen min borzongani, vagy cáfolni, vagy mittudomén. Ha már Sajtószemlézünk, vállaljuk. Nem?