Keresés

Részletes keresés

Esperance92 Creative Commons License 2014.08.19 0 0 634

Szia, ezt mar sajnos keson vettem eszre :(

Előzmény: Melinda Németh (632)
adam_1985 Creative Commons License 2014.08.19 -1 0 633

Szia! Engem érdekelne 2 db jegy, ha van még belőle. Pénteken délután utaznánk, addig kellene vhogy ledealelnünk. Pesti átvétel megoldható?

Előre is köszönöm!

Üdv.,

Ádám

Előzmény: Esperance92 (631)
Melinda Németh Creative Commons License 2014.08.17 0 0 632

Szia!

Engem érdekelne 4 db, amennyiben felnőtt belépő és akár e-mailben el lehet küldeni, mert holnap hajnalban már utazunk. Az árát átutalással tudnám rögtön rendezni. Mielőbbi válaszodat várom!

Előzmény: Esperance92 (631)
Esperance92 Creative Commons License 2014.08.17 0 0 631

Sziasztok,

Erdekelnek valakit 1 nap/2 parkra szolo belepok 40 euro/fo aron? Szeptember 4-ig ervenyesek.

Zsuzsa1981 Creative Commons License 2014.07.10 0 0 630

Szia!

Engem érdekelnének a részletek! Hol foglaltál?Utazási irodánál vagy magad szervezted? Melyiket éri meg jobban? Az árban mi volt benne? Mi az ami a parkon belül még fizetős? (gondolok itt fényképekre,stb.) Mivel menetek? Melyik szezonban voltatok? Egyszóval minden. Küldhetsz egész regényt ide: ezsolnezsuzsa@vipmail.hu

Köszönöm

Zsuzsa

Előzmény: Syler (626)
Adelerd Creative Commons License 2014.06.23 0 0 629

Sziasztok!
Mi tavaly voltunk, nagyon jó volt a Disneyland is, viszont mindenkinek ajánlom a Disney Studio-t! A Disneyland mellett van, külön kell rá jegyet venni, ez nem olyan, mint a vidámpark része, de rengeteg érdekesség van, a Disney történetéről lehet tanulni, 4D mozi, rajztanfolyam, filmbeli katasztrófaszimuláción lehet részt venni, stb. Felnőttek számára is abszolút élvezhető, ha valaki olyan "gyerekes" típus mint én, (pl tegnap megláttam a Media Markt webshopjában, hogy akciós a Disney DVD és képes voltam megrendelni.. :D) akkor a vidámparkért is odalesz, de a Disney Studio-t tényleg tudom ajánlani gyerekek nélkül is! Azt hiszem, oda olcsóbb is a jegy.

szmuti Creative Commons License 2014.06.04 0 0 628

Szia Syler!

Véleményed szerint hány olyan játék van, ami még élményt jelent egy 16 éves nagy lánynak? Körbeforgó csészék, szaladgáló mesefigurák már nem érdeklik... Nem tudunk dönteni, hogy a Mirabilandia, Gardaland és Port Aventura élményparkok után (ami inkább nagyobbaknak való) érdekes lehet-e még nekünk.

Előre is köszönöm:

szmuti

Előzmény: Syler (626)
danera Creative Commons License 2014.06.01 0 0 627

Sziasztok!

Két hét múlva utazunk, nagyon hasznos infók vannak az oldalon, köszönöm.

Egy kérdésem lenne: ha online vesszük meg a jegyet, nem fix napra, akkor a felhasználás előtt kell még tenni valamit a jeggyel? Valahol beregisztrálni esetleg a pontos felhasználás napját? Vagy semmit nem kell tenni? Akkor megyünk, amikor akarunk és ezt a jegyek felmutatjuk a bejáratnál?

Köszönöm!

Syler Creative Commons License 2014.05.19 0 0 626
Most érkeztünk vissza Disneylandből, a Santa Fee-ben laktunk. Ha bárkinek kérdése van, szívesen válaszolok.
Röviden: szenzációs volt, nem kellett sokat sorban állni, 2 nap alatt szinte mindent kipróbáltuk.
Agi_B Creative Commons License 2014.04.27 0 0 625

Sziasztok!

Készítettünk egy csoportot, ahol megoszthatjuk élményeinket, segíthetünk a most készülőknek.. gyertek, csatlakozzatok :)

https://www.facebook.com/groups/disneylandielmenyek/

Schmidth Anna Creative Commons License 2014.04.05 0 0 624

"Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz..."

Nemcsak József Attila verse gyönyörűen ír a tavaszról, de Disneyland-ben most a valóságban is gyönyörű a tavasz. Idén Disneyland egy Tavaszi Fesztiválra invitálja a nyaraló tavaszolókat. A Parkok virágárban úsznak, és dallamos tavaszi zene szól. Két különleges programmal is készültek az idén, és mindkettőről olvashatunk a http://disneyland-paris-vidampark.webnode.hu/show/ helyen. Kellemes tavaszt kívánok mindenkinek!

Schmidth Anna Creative Commons License 2013.12.12 0 0 623

Sziasztok!

Közeleg a nyár, időben kell elkezdeni a nyaralás tervezését, főleg ha Disneyland-be szeretnénk menni.

De vajon hogyan juthatunk el a varázslat birodalmáig? Családostul, barátokkal utazzunk együtt? Önállóan szervezzük, vagy inkább forduljunk egy utazási irodához?

Mindezek és még sok más kérdés felmerül ilyenkor.

Egy magyar nyelvű honlap, a http://disneyland-paris-hungarian.webnode.hu/ idén nyárra megújulva, még több praktikus információval várja az olvasókat, szerintem. Például a fentebb felvetett gyakori kérdésekre is válaszol, és felkészít minket a legjobb nyaralásra a csodák földjén. Videósorozatuk változatlan, de most a showk-ról, programokról, Fastpassról is ír, és a magyar nyelvű térkép továbbra is ingyenesen elérhető, a személyes kérdésekre is válaszolnak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Syler Creative Commons License 2013.12.11 0 0 622

Sziasztok!

Május elején tervezünk menni, hétköznap. Azzal rémisztgetnek, hogy órás sorbanállás van mindenért. Ez mennyire igaz?

Santa Fee hotel milyen?

Köszi előre is!

Laetius Creative Commons License 2013.10.08 0 0 621

Van egy szabad, eladó  repjegyem a hét végére Párizsba és vissza , nem drága!

Budapest- Paris-Budapest Ryanair repülőjegy eladó

Indulás: 2013.október 11.

Vissza Budapestre: október 14

Ára oda-vissza 22000Ft + névváltoztatási díj

Érdeklődni e-mailben: retlaj@gmail.com

BubuSziszi Creative Commons License 2013.09.30 0 0 619

Sziasztok!

Disnylandbe szeretnénk a héten menni, de nem tudjuk hol lehetne biztonságosan előre megvenni kedvezménnyel a jegyeket. 

Tudna valaki segíteni Nekünk ebben? Esetleg weboldalt ajánlani?

Samsam1974 Creative Commons License 2013.09.20 0 0 618

Ez gyorsan elkelt

Köszi

Előzmény: Samsam1974 (617)
Samsam1974 Creative Commons License 2013.09.20 0 0 617

Sziasztok

Eladó 4 belépőjegy 2parkos.Féláron

Andrea Nemes Creative Commons License 2013.09.12 0 0 616

Szia!

Akkor nem hiszem, hogy találkozunk. Egyébként mi sem Magyarországról megyünk, megkérdezhetem, hogy hol laktok? 

Nagyon jó szórakozást kívánok nektek! 

Előzmény: Livcsi30 (615)
Livcsi30 Creative Commons License 2013.09.10 0 0 615

Szia!

Mi október 6-9ig leszünk a Santa Feben. Kocsival megyünk, nem Magyarországról.

Előzmény: Andrea Nemes (614)
Andrea Nemes Creative Commons License 2013.09.06 0 0 614

Szia!

Most olvastam, hogy október elején mentek a Disneylandbe. Ha minden jól megy akkor mi is a Santa Fe-ben leszünk, még most intézem a foglalást. Október 3-tól 6-ig leszünk ott. Magyarországról mentek?

Lehet majd találkozunk.

Előzmény: Livcsi30 (612)
AMP79 Creative Commons License 2013.08.31 0 0 613

Szia!

Nincs hűtő, csak ágyak, TV, széf.

Üdv.: Piroska

Előzmény: Livcsi30 (612)
Livcsi30 Creative Commons License 2013.08.29 0 0 612

Sziasztok!

Október elején éeszünk 3 éjszakát a SantaFee Hotelben. Van esetleg hütő a szobában, tudja valaki? Vagy csak ágyak?

Köszi

Samsam1974 Creative Commons License 2013.08.23 0 0 611

Sziasztok eladó 4db 1 napra és 2 parkra szoló Disney jegy  egyben olcsón 200Euró 6 hónapig használható fel.

Érdeklődni:kisviszkok@gmail.com

aua2013 Creative Commons License 2013.08.14 0 0 610

Szia!

Érdeklődnék a Disney park belépőjegyek iránt. E-mail címem: pgerzsebet@gmail.com

Kérlek jelezd felém, ha még megvannak a jegyek.

Köszi

Erzsi

Előzmény: formulagirl (608)
aua2013 Creative Commons License 2013.08.11 0 0 609

Szia!

Megadnád az e-mail címed? Engem érdekelnének a jegyek. A Disney parkba szólnak? Bármelyik napra jók az érvényességi időn belül?

Köszönöm

Előzmény: formulagirl (608)
formulagirl Creative Commons License 2013.07.26 0 0 608

Sziasztok!

Van 4 db eladó felnőtt jegyem a párizsi Disneylandbe, 2013. november 30-ig használhatók fel, a jegyek darabja 62 euro, külön-külön is meg lehet venni.

Ha valakit érdekel, írjon és megbeszéljük!

moonpixie Creative Commons License 2013.07.03 0 0 607

Látom, már lehet, hogy elkéstem, de hátha...;)

Mi tavaly voltunk, lányom 3 és fél volt akkor, konkrétan minden részletében emlékszik a mai napig is az egész útra. Csomó dologra fel tudtunk ülni vele, rettenetesen élvezte, tényleg nincs olyan hét azóta, hogy ne emlegetné. És igen, ő még teljesen átéli, elhiszi az egészet... 

Előzmény: gszaffi (604)
AMP79 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 606

Szia!

Szerintem érdemes, mert ebben a korban még elhiszi,

hogy az igazi Mickey egeret látja.

Egyébként is csodálatos az egész, kortól függetlenül. 

Láttam kint pár hónapos babákat is, na úgy tényleg nem érdemes.

De 3 évesen már sok körhintára, játékra fel tud ülni,

(Hófehérke, Pinokkó, Pán Péter, Dumbo, Small World, stb.)

sőt a Studio Parkban is vannak neki való műsorok.

(Animagique, Disney Playhouse Live)

A felvonuláson pedig egyszerűen tátva maradna a szája!  :)

Üdv.: Piroska

disneylandparisHUN Creative Commons License 2013.06.30 0 0 605

Kedves gszaffi!

Ez sok mindentől függ, de alapvetően tényleg nem érdemes még.

gszaffi Creative Commons License 2013.06.30 0 0 604

Sziasztok!

Indulnánk Disneylandbe 2 nap mulva de azt mondták 3.5 éves gyerekkel nem érdemes várjak még vele:(( Szerintettek?????????  SOSSSSS!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!