Engem érdekelne 4 db, amennyiben felnőtt belépő és akár e-mailben el lehet küldeni, mert holnap hajnalban már utazunk. Az árát átutalással tudnám rögtön rendezni. Mielőbbi válaszodat várom!
Engem érdekelnének a részletek! Hol foglaltál?Utazási irodánál vagy magad szervezted? Melyiket éri meg jobban? Az árban mi volt benne? Mi az ami a parkon belül még fizetős? (gondolok itt fényképekre,stb.) Mivel menetek? Melyik szezonban voltatok? Egyszóval minden. Küldhetsz egész regényt ide: ezsolnezsuzsa@vipmail.hu
Sziasztok! Mi tavaly voltunk, nagyon jó volt a Disneyland is, viszont mindenkinek ajánlom a Disney Studio-t! A Disneyland mellett van, külön kell rá jegyet venni, ez nem olyan, mint a vidámpark része, de rengeteg érdekesség van, a Disney történetéről lehet tanulni, 4D mozi, rajztanfolyam, filmbeli katasztrófaszimuláción lehet részt venni, stb. Felnőttek számára is abszolút élvezhető, ha valaki olyan "gyerekes" típus mint én, (pl tegnap megláttam a Media Markt webshopjában, hogy akciós a Disney DVD és képes voltam megrendelni.. :D) akkor a vidámparkért is odalesz, de a Disney Studio-t tényleg tudom ajánlani gyerekek nélkül is! Azt hiszem, oda olcsóbb is a jegy.
Véleményed szerint hány olyan játék van, ami még élményt jelent egy 16 éves nagy lánynak? Körbeforgó csészék, szaladgáló mesefigurák már nem érdeklik... Nem tudunk dönteni, hogy a Mirabilandia, Gardaland és Port Aventura élményparkok után (ami inkább nagyobbaknak való) érdekes lehet-e még nekünk.
Két hét múlva utazunk, nagyon hasznos infók vannak az oldalon, köszönöm.
Egy kérdésem lenne: ha online vesszük meg a jegyet, nem fix napra, akkor a felhasználás előtt kell még tenni valamit a jeggyel? Valahol beregisztrálni esetleg a pontos felhasználás napját? Vagy semmit nem kell tenni? Akkor megyünk, amikor akarunk és ezt a jegyek felmutatjuk a bejáratnál?
Most érkeztünk vissza Disneylandből, a Santa Fee-ben laktunk. Ha bárkinek kérdése van, szívesen válaszolok.
Röviden: szenzációs volt, nem kellett sokat sorban állni, 2 nap alatt szinte mindent kipróbáltuk.
Nemcsak József Attila verse gyönyörűen ír a tavaszról, de Disneyland-ben most a valóságban is gyönyörű a tavasz. Idén Disneyland egy Tavaszi Fesztiválra invitálja a nyaraló tavaszolókat. A Parkok virágárban úsznak, és dallamos tavaszi zene szól. Két különleges programmal is készültek az idén, és mindkettőről olvashatunk a http://disneyland-paris-vidampark.webnode.hu/show/ helyen. Kellemes tavaszt kívánok mindenkinek!
Közeleg a nyár, időben kell elkezdeni a nyaralás tervezését, főleg ha Disneyland-be szeretnénk menni.
De vajon hogyan juthatunk el a varázslat birodalmáig? Családostul, barátokkal utazzunk együtt? Önállóan szervezzük, vagy inkább forduljunk egy utazási irodához?
Mindezek és még sok más kérdés felmerül ilyenkor.
Egy magyar nyelvű honlap, a http://disneyland-paris-hungarian.webnode.hu/ idén nyárra megújulva, még több praktikus információval várja az olvasókat, szerintem. Például a fentebb felvetett gyakori kérdésekre is válaszol, és felkészít minket a legjobb nyaralásra a csodák földjén. Videósorozatuk változatlan, de most a showk-ról, programokról, Fastpassról is ír, és a magyar nyelvű térkép továbbra is ingyenesen elérhető, a személyes kérdésekre is válaszolnak.
Most olvastam, hogy október elején mentek a Disneylandbe. Ha minden jól megy akkor mi is a Santa Fe-ben leszünk, még most intézem a foglalást. Október 3-tól 6-ig leszünk ott. Magyarországról mentek?
Mi tavaly voltunk, lányom 3 és fél volt akkor, konkrétan minden részletében emlékszik a mai napig is az egész útra. Csomó dologra fel tudtunk ülni vele, rettenetesen élvezte, tényleg nincs olyan hét azóta, hogy ne emlegetné. És igen, ő még teljesen átéli, elhiszi az egészet...