Sőt, a szadosz idei - vagy tavalyi? - mocsokkampánya arról szólt az apja cigány...
Jellemző, hogy éppen a buzipárt, a magyarországi kisebbségek sorsüldözöttségéről külföldön visibáló szadosz volt e kudarcos rágalomkampány kieszelője.
Látszik, hogy nem vagy Story- olvasó!
Tavaly volt egy háromoldalas fotóriport az Orbán családról, papástul, mamástul, testvérestül.
Teljesen átlagos, vidéki család volt.
Aki pedig azt mondja, hogy cigányok az egy jó nagy darab ivarszerv.
Nem vagyok zsidóbérenc, de az azért furcsa, ha az ember az anyját szégyelli! A mi Viktorunk pedig idáig rendszeresen nem nyilatkozott az édesanyjáról, még a Ki kicsodá(k)ból is kihagyta, pedig oda azert régen beírták az édesanyák nevét...
Köszi!
Ez a duffla,leg-legújabb, melyet gyújtosnak használtam a disznaj alá? Má késő...
Különben magam is abban reménykedtem, hogy szimpatikus ember. Akit ezek a hányadékok annyit támadnak, csak karakán figura lehet.
Sz
OOO- jez nyem jizlés kérdése, pusztán ama váratlan felismerés következtében felébredt, minden perverziót nélkülöző kiváncsiság, miszerint mindeddig nem láttam OGY-fotót...
Jegyébként: minden valószínűség szerint OV papája jobb arczulatú lehet, mint pl. a Bauer-papa...
(a homlokpuszitól elestél, ammá biztos)
Sz
Link vagyok, de lusta linkelni. Az egyre idősebb Orbán Győzőről ritkán van fotó, de a múlt héten is volt valahol. (MaNcs?) Markáns, ősz férfiú. A Viktor Viktorovics kifejezést olvastam fiára értve, ami nagyon jó, csak nem tudni, melyikre vonatkozik. A Viktorra vagy a Győzőre.
Van itt valaki, aki látott már Orbán Győző-fotót (a miniszterelnök édesapja)? Élő, létező ember, vagy csupán virtuális figura?
Aki teheti, linkeljen má' bé ide egy fotót!