Igen, ezen már én is filóztam, hisz bármikor el?fordulhat, hogy elkeveredik a kábel, vagy megtörik, akármi. Ilyenor honnan a vérböl szerzek másikat. Ugyanez a headsettre is igaz, szerintem ez is valami spekó, csak ehhez a telefonhoz készült cucc.
Talán érdemes lenne kimondottan gsm honlapokok forumabaiban érdeklödnöd, vagy adj fel hirdetést, hátha valami hardcore mobilos guru tud megoldást...
Na nekem is van egy ilyen telefonom, csak a zene miatt vettem ehhe..Az a szopás hogy izé feketéztem és lemaradt róla az adatkábel, nevezetesen az USB-s zenefeltöltő.
Namost hol lehet ilyet KONKRÉTAN vásárolni ?!
Nokia szaküzlet és Westel kilőve, sehol nem tudtak segíteni, GSM shopokban sem.
Nem hiszem el hogy senkinek nincs szüksége pótkábelre, mivan ha az eredetit elrágja a nagyi vagy nemtom....Szóval tudtok segíteni??
"Sima" winamp 2.81-es verzióval nekem megy. Ja és én csak ID3 v1-et töltöm ki, de gond még nem volt vele. Esetleg tudom ajánlani a Tag and Rename programot.
ti mivel szerkesztitek az ID3-akat? WinAmp3-al hiába töltöm ki, a telefon nagy ívben sz@rik rá. (illetve így nem teljesen igaz, mert volt olyan szám, ahol látszott - 14-ből kb. 2-nél)
szal számomra nem teljesen érthető a működési logikája, ha van vkinek tippje nagyon megköszönném
Hali!
Nekem is ilyen telefonom van, és szeretnék rá logókat, és cseng?hangokat tölteni. Mindehez van egy Logomanagger progim, és vettem egy adatkábelt, ami 3310eshez való a paírja szerint, de az eladó szerint ehhez is jó(és valóban, bele is megy)
a gond csak az, hogy nem ismeri fel a Logomanagger, pedig végizongoráztam mind a 8 porton, amit felajánl a progi. Mellesleg van 3 fajta kábel is,term ezekkel is kipróbáltam az öszes variációt, de semmi eredmény.
Mi lehet a megoldás?
Kompatibilis-e a Nokia Audio Manager 2.0 a Windows XP-vel?
A Nokia Audio Manager 2.0 jelenlegi verziója nem rendelkezik a "Designed for Microsoft Windows XP" (a Microsoft Windows XP-vel használható program) tanúsítvánnyal. A Nokia 2002 elso félévétõl kezdve biztosítja a Nokia Audio Manager 2.0 hivatalos Windows XP támogatását. Ha azonban követi az alábbi utasításokat, már a Nokia Audio Manager 2.0 jelenlegi verzióját is használhatja a Microsoft Windows XP-vel.
Hogyan használhatjuk Microsoft Windows XP operációs rendszer alatt a Nokia Audio Manager 2.0-t (NAM 2.0)?
1. Telepítse a NAM 2.0-t!
2. Indítsa újra számítógépét!
3. A Universal Serial Bus (USB) révén kapcsolja
a rendszerbe a Nokia 5510-est!
4. Várja meg, amíg a meghajtók befejezik a telepítést!
5. Indítsa újra a számítógépét!
6. Az USB révén kapcsolja a rendszerbe a Nokia 5510-est!
7. Kövesse az alábbi útvonalat: Saját gép > Vezérlõpult > Rendszer
8. Válassza ki az Eszközkezelõt!
9. Keresse meg az USB vezérlõket!
10. A jobb egérgombbal kattintson az UBS Mass Storage Device-ra! [Magyarul valami háttértár a neve, vagy ilyesmi.. -FM]
11. Válassza ki a Meghajtó frissítését!
12. Kinyílik a Hardver frissítés varázslója
13. Válassza ki a "Telepítés listáról vagy..." opciót, és nyomja meg a Következõ-t!
14. Válassza a Nincs keresés-t és nyomja meg a Következõ-t!
15. A listáról válassza ki a Nokia 5510-est és nyomja meg a Következõ-t!
16. A Windows most figyelmeztetni fogja, hogy a kiválasztott meghajtó nem esett át a Windows Logo vizsgálaton...
17. ...de akkor is nyomja meg a Folytatás-t!
18. A meghajtó telepít... Nyomja meg a Befejezés-t!
19. Kinyílik egy másik Új hardver varázsló
20. Válassza ki a "Telepítés listáról vagy..." opciót, és nyomja meg a Következõ-t!
21. Válassza a Nincs keresés-t és nyomja meg a Következõ-t!
22. Válassza az Internet Audio eszköz felület listáról-opciót, és kattintson a Következõ-re!
23. A meghajtó telepít... Kattintson a Befejezés-re!
Nokia 5510-esét most már Windows XP alatt használhatja a Nokia Audio Manager 2.0-val.
Nemrég vettem egy ilyen telefont, és ez a fránya Audio Manager nem hagyja magát föltelepíteni a gépemre (Win98 SE). Van valakinek tippje, hogy mit próbáljak?
Most vettem egy ilyen telefont, és ez a fránya Audio Manager nem hagyja magát föltelepíteni a gépemre (Win98 SE). Van valakinek tippje, hogy mit próbáljak?
Nemrégen vettem egy 5510-est. Jól működik, de a zenefeltöltés nem megy valami miatt.Felraktam a gépre az Audio Managert, és nem tud kapcsolatba lépni a telefonnal.A gép felismeri, meg is jelenik meghajtóként, de az AudioManageren keresztül nem megy a feltöltés.
A gépen Win2000 van.
Ha esetleg valaki tud segíteni...
Dudu
szerintem nyugodtan vidd csak a szervízbe! az enyémet már háromszor javították, ill. a fülhallgatót is cserélték már. a következő alkalommal valószinűleg cserélni fogják. de most jó!
Hello. Nekem is nokia 5510-es telom van ,nekem bejön. Amúgy van vele 1bajom a füllhallgató jobb része süket és ha bekapcsolom 5másodperc után kikapcsol a telo! 1szer má elvitem ezzel és akkor rendbe hozták de most +int kezdte és azóta nem kapcsolom ki és ezt má kib**zottúl unom (má bocsánat ezé). Ezé ha bárki vágja mi a baja írjon: funndago@freemail.hu Kösz.
Csak most akadtam rá erre a topikra. Nekem is 5510-esem van, tulajdonképpen meg vagyok vele elégedve, nem olyan nehéz.
Viszont a Nokia Audio Manager szoftver, amit adtak hozzá, az egy nagy rakás sz@r, már bocsánat. Én még ilyen idiótán szerkesztett, nyakatekerten használható programot még nem láttam. Ritka gáz lett.
Ami még nagyon zavaró, hogy ha wapon írok egy e-mailt, akkor kb. 2-300 karakter után hihetetlenül belassul a telefon, ilyenkor a karaktereket kb. 3-4 másodperces késéssel jeleníti meg. Ez azért gáz, mert így az ékezeteket és a nagybetűket nem veszi be, csak ha megvárom ezt a 3-4 másodpercet. Ami mondjuk meglehetősen kellemetlenné teszi a levél megírását...
Ja, igy van, ez a ketkezezes is nagy hulyeseg. Meg szerencse, hogy legalabb az alapfunkciot, hogy telefonalsz, legalabbis hogy hivast veszel fel, az megy 1 kezzel is. De ez a meret... :(
Sziasztok!
ez az 5510 nekem egy tobbretegu csalodas.
1.Qrva nagy db. Szerintem total kamu ez az "SMS kiraly" marketing szajalas: szerintem egyszeruen nem fert el az mp3 jatszo meg a radiojuk kisebb dobozban, azert raktak szet a gombokat. Igy hazudnak kirallya egy valojaban kenyelmetlen szarsagot.
2. felvettem audio kabellel CD-rol.. Hat azt a "minoseget" nem halljatok.. Szoval ezt sem tudja a cucc normalisan, legfeljebb az USB-rol, bar azt meg nem sikerult port hijan.
3. A felvett mintabol nem tudod a szam eleji-vegi feles szuneteket levagni.
4. Ha mar ekkora szart csinaltak, legalabb nyomtak volna bele egy primitiv szovegszerkesztot.
Két hete én is megvettem ezt a "kis" aranyost. Nekem nagyon tetszik, bár vannak vele problémák. A zene az szerintem tök jó, néhány számot teljesen buszhang mentesen lehet hallgatni a buszon. Az tényleg nem tetszik, hogy a billentyűzet világítása kissé gyér, de sötétben azért minden szépen látszik. A program néha akadozik, néha lezárom a billentyűzetet, és csak akkor veszi magát észre amikor ki kellene hogy írja, hogy billentyű lezárva. Továbá nem tetszik, hogy hogyha a kigyónál folytatok egy játékot azt azonnal elkezdi játszani nem hagyja, hogy felmérd a helyzetet, hol is hagytad abba. Lehetne egy kicsit vékonyabb is, de alapvetően tetszik, főleg az, hogy gyors az SMS.
Na pá!
Én is beruháztam egy ilyen csodába, alapvetően tetszik. Valahol írták valakik hogy dobozhangon szól a hangszóró és alig látható a kivilágított billentyűzet, ezekkel sajna egyetértek. A menürendszer egyszerűen botrányos (az új Nokiák sajátossága), a fejhallgató szintén nem lopta be magát a szívembe (nem zárja ki a külső zajokat és kínszenvedés betenni - jó viszont hogy James Bond-szettként is használható). Eddig mégse bántam meg a boltot. :))
Hordtáskát a Nokiánál nem tudtak adni, csak valami gumiborzalmat amit a szélére kell húzni - inkább nem kértem belőle. Végül a Vodafonnál beruháztam egy Samsonite fekvőtokba, 3k, nagyon szép, csak nem mindegyik csatlakozó lóg ki belőle.
Ha van valami Nokia telcsitek,es függetleníteni kéne akkor irjatok: sboy@maffia.hu. Ár változó,de 100 garanciális,úgy,hogy ha függetlenítés után valami gondja van a telcsinek (pl.meghibásodik) akkor visszatöltöm a régi szoftvert,és senki meg nem mondja hogy az valamikor is függetlenítve volt!
Lehet hogy néhányam már ismernek a 900.hu fórumról...:))
a hozzá kapott USB kábellel nem lehet kikódolni, még logót és csengőhangot sem lehet vele feltölteni. Csak fájlokat tudsz rajta keresztül pakolni a memóriájába.