3.?
Önéletrajz, jelszó van, névre csak negatív:
aki atembácsinak fog szólitani, az jobban teszi ha abban a minutában önként abbahagyja a lélegzetvételt
Pusztára emlékezetfrissítésnek: (és ezzel alighanem floodolgatni fogok, míg nincs ki a létszám)
Van egy összeszokott társaság akik gyakran játszanak együtt gyilkosost. Összejönnek, mint eddig többször is egy motelban, hogy heteken át tartó, maratoni gyilkososjáték sorozatot játsznak, így bekerüljenek a Guiness rekordok könyvébe. Ám elterjed a hír, hogy a társaságba beszivárogtak a korábbi csúcstartók, és szörnyű tervük van, hogyan szabotálják a kísérletet. Pechjükre, az ő játékuk álneves volt ... így nem ismerik még egymást. De a játéknak mennie kell ... (The show must go on ...). Így zárkóznak be a lakásba 40 napi hidegélelemmel, wcpapírral és a Homok titkai videófelvételeivel ..... a Gyilkososok ... A két áruló, kimondani is rémes, valamilyen kórházból csentek el jópár adag igazságszérumot. Ez a szer egy hónapig befolyásolja azt, akinek beadják. Így sajnos, ha valakit beoltanak vele, képtelen lesz tovább játszani a gyilkosost. Szerencsére a szabot?rök egyikénél a fecskend?k vannak, a másiknál az ampullák ... így nehezebb a dolguk. A szobákat korán reggel az egyik játékos szokta takarítani ... bár elég sajátosan, mert minden reggel csak egy szobát szokott gyorsan szemrevételezni, majd miután mindent rendben szokott találni, távozik észrevétlenül. De ha jól figyel észreveheti az elhasznált fecskend?t, vagy ampullát. Jelenleg még üres szobák várják a játékosokat. Ám hamarosan vérbeli gyilkososokkal lesz tele a ház. Gyere hát, csatlakozz te is a rekordkísérlethez! Levélben jelentkezz nálam, rövid történeteddel a gyilkososdi pályafutásodról, és egy jelszóval! El?re is üdvözöl mindenkit a rekordkísérlet szponzora: Sigma7
Hogy miért pont a Homok titkai? Maradjon Sigma titka...
-----------------------------------------
Húztam egy vonalat, elloptam egy sztorit - minden korábbi jelentkezés elveszett, mert Sigmához ment.
-----------------------------------------
Na még mindig semmi?!?! Akkor még szerencse, hogy hazaugrottam meglátogatni az én Riskámat.
Sigue! Vidám könyvnek: Neil Boyd: Egek, mitévő legyek és Atyák a pácban könyvei nahyon jók!
Hrabal könyvei is nagyon mulatságosak és egy kissé bővérüek is.
Kishon tényleg szenzációs és ésn is falom Agatha Christi és REjtő könyveit. (bár tőle amiket mostanság adtak ki, azzal, hogy még meg nem jelentek elő kiadása... hát kár volt! Vagy nem is az ővéi vagy nagyon csak a pénzért ista rossza napjában.
Én lassan úgy érzem magam, mint egy szivatás tárgya.Multhéten már egyszer megállapítottam, hogy itt nem lesz semmi és elmegyek.Másnap jött egy emil, hogy kezdünk(gondoltam ez gyorsan ment, miután eljöttem).Azóta annyire elkezdtük, hogy még én sem vettem észre.
Nos, mivel ezen a héten még nem hagytam itt a topicot, most megteszem.Akkor majd visszajövök, ha lesz szereplevelem és kijelölve az időpont a kezdésre.Ezenfelül már csak egy aggodalmam van, hogy ha ezek még be is következnek, legyen rendes játékvezetés, mert anélkül eláshatjuk az egészet.
Semmi bajom Sigmával, csak ha nincs ideje inkább mondja meg és akkor nem várunk rá.Köszi...
Erről jut eszembe: hallottam reggel a rádióban, hogy egy kutatócsoport 17 év kemény munkával kiderítette, hogy a Hófehérke mesének van valós alapja: egy nagyon csúnya, hímlőhelyes bajor hercegnő bujdosott el az erdőbe, ahol valóban bányász, sőt aranybányász törpék fogadták be:-)
Tulajdonképpen,úgy hírdette,hogy maratoni gyilkososra gyűltünk össze.Még a végén igaza lesz,és jövőre is itt várjuk a kezdést,főleg ha mindíg megmagyarázza. :)