Keresés

Részletes keresés

Ulrika Creative Commons License 2001.12.15 0 0 49
En eddig minden jovedelmem utan rendesen fizettem adot.Az elozo es a mostani kormanyzat alatt is.
Es most igy utana szamolva a Fidesszel mar milliokat "buktam".
Előzmény: Petruchio (33)
Seki Waker Creative Commons License 2001.12.15 0 0 48
Hát kedves Ákos, a Te jövődet én is a Fityeszben látom, no de az országét?
Előzmény: Turulmadár (14)
lujza Creative Commons License 2001.12.15 0 0 47
Micsoda kérdés ez ? :O

Hogy lehet szeretni egy pártot ???

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.15 0 0 46
Te tenyleg elhiszed, amit leirtal? majd egyszer rajossz...
Előzmény: Petruchio (33)
MacPhisto Creative Commons License 2001.12.15 0 0 45
Biztos lehetsz benne, hogy nem úgy mint a "független" árpibácsi.

"Jajj Istenem, én most nem is tudom mi lesz velünk..."

Előzmény: Innercity folk (40)
1valaki Creative Commons License 2001.12.09 0 0 43
Én szinte biztos vagyok benne. Se a munkahelyemen se családi, baráti körömben nem ismerek olyat aki rájuk szavazna.
Kár, hogy tavaszig kell várni.
Előzmény: Innercity folk (40)
sanyi Creative Commons License 2001.12.09 0 0 42
...Mert nem tudtak megutaltatni velunk.
Innercity folk Creative Commons License 2001.12.09 0 0 40
Kicsit offtopic:

Annyira kíváncsi leszek, hogy az a bizonyos kormányszóvivő hogyan fogja kommentálni a választási vereséget jövő tavasszal. (ha bekövetkezik, amit remélek)

Vagy Orbán, vagy Kövér hogy fog reagálni...

Előzmény: 1valaki (38)
k.justus Creative Commons License 2001.12.09 0 0 39
Te sem vagy hülye, jozsi,....
Előzmény: Törölt nick (36)
1valaki Creative Commons License 2001.12.09 0 0 38
Én azért szeretem a fideszt mert megtalálta azt az embert aki a világ összes nyelvén egyformán folyékonyan beszél. Kormányszóvivő is lett belőle.
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.09 0 0 37
"Nem az a lényeg, hogy igazak-e az érveink, hanem az, hogy mennyire hatásosak és eredményesek" (Értelem szerinti, de nem szó szerinti idézet, ......, ........-ból, mert nem merem ideírni!

Ezért, (NEM) szeretem a FITYESZT!

Petruchio Creative Commons License 2001.12.09 0 0 33
Azért szavazok a Fideszre, mert nem a baloldali elkötelezettségű média formálja a véleményemet.
Járok az országban elég sokfelé és azt látom, hogy az emberek bizakodnak, terveznek, építkeznek. A gazdaság jól működik pedig ebben a ciklusban az előzőhöz képest képest sokkal több elemi és globalizációs csapással kellett szembenézni.
A baloldal még mindig a Bokros csomagból vezeti le a mostani fejlődést, pedig hol van már az a csomag. Arról hogy valójában mi volt az a csomag, nem is érdemes beszélni.
De közben a Fidesz működtette az országot 4 éven át és jobban teljesítünk, mint 94-98 között. S a baloldal képtelen felfogni, hogy miért. Pedig nincs benne semmi boszorkányság, a Fidesz a bal-liberális, csak a maga meggazdagodásán munkálkodó kormánnyal ellentétben az embereknek is adott. Olyan politikus úgy sincs a világon, akinek nem hajlana kisebb vagy nagyobb mértékben maga felé a keze. De akkor már inkább azokra szavazok, amelyik a maga gyarapodása mellett arra is ügyel, hogy a választópolgárok is gyarapodhassanak. Egyszer már elegem volt abból, hogy valaki a rendszerváltás szociálisan "renndkyvüli mód" érzékeny bal-liberális győztesei közül, kormányzati pozícióból képmutatóan széttárt kezekkel a szemembe merje mondani, hogy a rendszerváltásnak vannak vesztesei is.
liberálmensevik Creative Commons License 2001.12.09 0 0 32
Ezek szerint Te is szeretted a FIDESZ-t.
Gondolom az FMPP-t már nem annyira.

Most rendeltem meg Petőcz György könyvét az es.hu-tól. A Fidesz első hat évéről szól.
90-92 között még tag is voltam..
lm

Előzmény: Összeesküvő (31)
Összeesküvő Creative Commons License 2001.12.09 0 0 31
Ez igaz!

'89-ben vagy '90-ben történt, hogy a barátaimmal sétáltam a Dunaparton. Ott volt 10-15 skinhead (nagy divat volt akkoriban). Rajtam volt egy Fidesz kitűző, majdnem akkora, mint a fejem. Elkezdtünk (na jó, én nem, de az egyik haverom igen, mi meg nem tehettünk mást) beszélgetni a bőrfejűekkel. Az egyik kiszúrta a kitűzőmet, erre nekem estek, hogy vegyem le, mert az egy rohadt zsidó párt (emlékeztek még a szlogenre: FIDESZ=ZSIDESZ?). Én emlékszem, és mennyivel jobb volna, ha a Viktorék is emlékeznének rá.
Én nem voltam hajlandó levenni (elvhűség rulez :) ). Egy idő után lökdösni kezdtek, erre az egyik haverom fogta magát, félrehúzott, közölte velem, hogy most leveszi rólam a cuccot, mert különben őket is összeverik miattam. Levette. Nem vertek meg minket.

Amire ki akarok lyukadni: egy rekesz sörbe le merem fogadni, hogy ezek közül a skinheadek közül nem egy, sőt talán a többségük, ma a Fideszre szavaz. Ez persze spekuláció, de én szinte 100%-ig biztos vagyok benne.

Előzmény: bafii (23)
pcsikvari Creative Commons License 2001.12.08 0 0 30
Miért itt ellenvélemény nincs? Tipikus fidesz mentalitás!
Csak nem az országimágó központ szervezte az adófizetők pénzéből ezt a topickot is?
Mintha sűlyedne az ezüsthajócska.
Előzmény: logicsystem (28)
k.justus Creative Commons License 2001.12.08 0 0 29
Azért szeretem a Fideszt, mert a Viktorka olyan szép. Pedig a papája nagyon meg szokta verni gyerekkorában. Az anyukája sokszor veszekedett az apukájával:"Győző, ne a fejit verd annak a kurva kölöknek, mert még meg fog rajta látszani!" De a Viktorkán nem látszik meg semmi, azóta sem.
logicsystem Creative Commons License 2001.12.08 0 0 28
itten kérem szépen arról cseverésznénk, hogy miért is szeretjük a fityeszt.

a fikázók fáraggyanak át más topic-ba.

Köszönjük !

pcsikvari Creative Commons License 2001.12.08 0 0 27
A logikádban csak az a baj, hogyí a fideszben is ott ülnek a kiszes komcsik akik ha nincs rendszerváltás marótival és fejtivel az élen már lekörözték volna kádárt is! Nem jobbak mint a maszop. Ugyan olyan aljas módon vágyják a hatalmat, függetlenül minden rendszertől!
Előzmény: Fine Tune (24)
Emeric Creative Commons License 2001.12.08 0 0 26
Én nem szeretem a FIDESZ-t.
A maszopszadeszt viszont utálom.
pcsikvari Creative Commons License 2001.12.08 0 0 25
Még négy év és fog!:-)
Előzmény: bafii (23)
Fine Tune Creative Commons License 2001.12.08 0 0 24
"Szavazzunk a fideszre erre a racionális, nyomulós, lenyúlós, pökhendi garnítúrára, jogokat
sárbatipró gépemberekre."

Volt azért egy-két jog, amelyet nem Orbán típort a sárba és eléggé fontos volt ahhoz, hogy örüljek a komcsik bukásának.

Ezt a "lenyúlóst" meg mostanában ne nagyon emlegesd, ugyanis sokkal több embernek jut erről eszébe Medgyessy mint mondjuk Orbán.

Előzmény: pcsikvari (21)
bafii Creative Commons License 2001.12.08 0 0 23
A Fidesy még nem vert véresre senkit, szemben az MSZ(m)P-vel...
Előzmény: pcsikvari (21)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.08 0 0 22
Ezzel az egésszel csak ott a probléma, hogy lassanként márcsak a koruk miatt sem lehettek III/3-asok az mszpsek...
Ellentétben némelyik fideszes képviselőelvtárssal, aki akkoriban még lelkes és hithű kommunista volt :-)
Előzmény: bafii (19)
pcsikvari Creative Commons License 2001.12.08 0 0 21
Igy van gyerekek! Szavazzunk a fideszre erre a racionális, nyomulós, lenyúlós, pökhendi garnítúrára, jogokat sárbatipró gépemberekre. Jobb ma egy csurka fióka mint holnap egy veréb!
Előzmény: bafii (19)
pupák Creative Commons License 2001.12.08 0 0 20
Sajnos nincs jobb.Most kezdenek a heti idióták , hát ha ezek hatalomra jutnak megint........
bafii Creative Commons License 2001.12.08 0 0 19
Szerintem Hornt, Medgyessyt tekintve inkább az érdekes, ha valaki nem a Fideszre szavaz.

mert hibáival együtt is az egyetlen olyan párt, amire szívesen bízom a jövőmet.

Komoly alternativa nincs, az MSZP a borzalmas III/II-as, hazaáruló múltjával minden normális ember syámára elfogadhatatlan.

bafii Creative Commons License 2001.12.08 0 0 18
YES
Előzmény: Fine Tune (15)
pcsikvari Creative Commons License 2001.12.08 0 0 17
Nem szeretjük!
devereaux Creative Commons License 2001.12.08 0 0 16
Korulbelul errol van szo ... de ez tugy hivjak, hogy a vakok kozott a felszemu a kiraly es ez nem szuksegszeruen hizelgo a felszemure nezve.
Előzmény: Fine Tune (15)
Fine Tune Creative Commons License 2001.12.08 0 0 15
Szerintem Hornt, Medgyessyt tekintve inkább az érdekes, ha valaki nem a Fideszre szavaz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!