Majd lesznek, még kilóra is sok, amit begyűjtöttünk. Ma este indulunk haza, de még benéztünk egy olyan szaküzletbe, hogy tátva maradt a szánk, megállt az idő.
Második hete Japánban csavargunk a fiammal és az első célpontok között Tomica shopok is voltak. Marha jó dolgaik vannak. A “simák” is jók, kreatívak, aztán ott vannak a prémiumok és a retrok.
Fiamnak szeretnék a közelgő születésnapjára venni egy Hotwheels red line kisautót. Ha jól tudom így hívják a kerekén piros vonalat viselő darabokat. Tudnátok tanácsot adni hogy honnan lehetne beszerezni egy ilyet?
Érdekes mind a kettő. A dobozon a matrica sokaknak zavaró lehet vagy éppen pont tetszik. Az írás a dobozban is ugyan így. Ha valaki érti lehet hogy érdekes dolgokat rejt. Szerintem egy kicsit többet ér mint a hagyományos. A műszerfal hiba elgondolkodtató hogy nem e szedték szét? A buszt ki készítette az is érdekes lehet. Valaki lehet pont ilyeneket keres mert már van neki ebből a boltból. Jó kis járgányok az biztos.
Annak ellenére hogy tudtam hogy felújítás utáni a járgány, nagyon szeretem. Minőségi munkát csak dicséret illeti. Tisztelem aki ilyen szép munkákat végez. Akár makett vagy bármi más vonalon is készít valamit.
"de valamiért az autópályás csomagolásoknak nagyon jól áll egy kis patina, - itt-ott egy kis szakadás vagy kopás, javítás"
Hát, az én gyerekkori Track 400-asom doboza elég saláta, de közel hiánytalan a tartalom (az asztalra szorító satuszerkezet menetes része tört el még vagy 45 éve) :-)