Örvendek, hogy keresgélésem eredménnyel járt, megtaláltam ezt a fórumot.
Ugyanis MSc-ről szeretnék privát véleményeket hallani.
Én 2 éve végeztem a PSZF-en, s most szeretnék tovább tanulni.
A következőkben gondolkodom: MBA (a'la BME), Közgáz, ill. PTE-KTK-MSC
Budapesti vagyok, szal utazgatnom kell rendesen, de valamit valamiért.
Mi a véleményetek a MSc-ről, érdemes-e ide jönnöm?
Próbálkoztunk az össznépi bulival de nem jött be, nem sikerült összeszervezni.
Biztos emlékeztek rá, a listán volt róla szó.
Szerintem kár erőltetni, úgy tűnik, nincs rá igény.
A spontán szervezésű kiscsoportosok viszont működnek
Egyébként (ha már tímbildingről van szó) halkan megjegyzem, hogy a "kis" MSc-s évfolyamunk még egyszer sem volt együtt sehol... se évzáró buli, se évnyitó buli, pedig már elrepült egy év!!
Tudom, csak az rdekelt vona, hogy mennyire részletesen veszitek. Benne van-e a helyi önkormányzatok címzett támogatása, társadalmi szerveződések, garanciák, előirányzatok, fejezeteken belüli módosítások, vonatkozó jogszabályok etc...
:o))
Nálunk az a rendszer, hogy megtartjuk a kollegák születés/névnapját... Vesszük valami kis apróságot, meg iszunk egy kis pezsgőt, meg bort stb. és elvagyunk egy órát. Ez eléggé jól bejött, mert egy órát mindenki kibír és még össze is rázódott a társaság ez alatt a pár alkalom alatt.. Igaz, hogy a mi osztályunk csak 6 főből áll :)))) Régen az is gyakori volt, hogy beültünk valami sörözőbe munka után..
Hali újra itt vagyok
Szerintem hülyeség csökött íróasztal-szökevényeket raftingolni vinni Szlovéniába. Mondjuk veszély az nincsen (legalábbis az átlagos szinten nem a zajló Colorado folyón) csak arra jó hogy megutáltassa az arra nem alkalmasakkal a raftingot. Nekem nagyon tetszett (főleg a 10 méteres vízesésben leugrás :)) ) de a kollégáim többsége inkább csak sikongatna egész végig a félelemtől és nyavalyogna a hideg víz miatt.
Sokkal jobb egy közös jó nagy berúgás ebből a szempontból.
ja, volt szerencsém olvasni a témáról. 1ik haverom kissé lájtosabban adta elő a cégénél, őket raftingolni vitték Szlovéniába. Kíváncsi vagyok, hogy a HRes tanáraink hogyan magyaráznák az ilyen programokat szakmai szempontból...
Volt ezekről a "team-building" tréningekről egy újságcikk, hogy a Burger King munkatársaknak valami parázson kellett átmenniük, meg ilyesmi, ezzel bizonyították, hogy "micsoda rátermettek" :o) Meg van itt Bp.-en is cég, ahol hegyet mászatnak a dolgozókkal stb. "kalandtúrákon" kell összekovácsolódni a "staff"-nak. teljesen röhejesnek tartom ezt! Sokkal jobb egy oldott hangvételű kis "válallati buli" vagy kirándulás vagy valami hasonló kellemes "szakmai tanulmányút". Nem?
Jaja, a nyár elején kimentünk vagy 30an az 1ik kolléga szöllejébe, oszt jól beboroztunk-pálinkáztunk-grilleztünk a nagy és kisfőnökökkel 1ütt. Ezt hívták nálunk humán összekovácsolási gyakorlatnak. Nekem teccett, mert teljesen oldott volt a hangulat. Asszem mostanában is lesz vmi, csak zártabb helyen.
Államtan=államháztartástan (szerintem)
Ma megyünk kötelező "staff outing"-ra az Esztergom-Sárkány hídhoz... nem sok kedvem van ebben a hidegben :-((( Nálatok is vannak a munkahelyen "kötelező programok"? (tréningek, "kimegy a csapat és húúú, de jó stb.?)