na a ha arra a kakukkfiókára gondolsz amit etet egy csuk, akkor arról bizton állítható, hogy kb 400 mm-el készült, ugyanis a szemében ránagyítva még a lessátor is látszik...
milyen kéépepl kapcsolatban van fentartásod még?
Eke, önképzőn láttam, tetszik, egy kérdésem lenne: a végén van egy kakukkfióka 50 mm makróval... ez törvényes??? De máshol is láttam ilyen jellegű képet a könyvben...
A pályázók nem kaptak katalógus-füzetet a 2003-as nyertes képekből, pedig az előző években ez bevett szokás volt. A 2003-as pályázaton vajon miért nem küldtek?
Hangsúlyozottan nem a konkrét ügyrôl hanem általában.
Akkor csökkennek az ember saját magával szemben támasztott követelményei amikor PÉNZ-rôl van szó.
Addig amíg valaki szerelembôl csinál valamit addig az OKÉ. De mit tegyenek azok akiknek ebbôl kell megélnie, kevesen engedhetik meg maguknak azt hogy finnyásak legyenek. És ahhoz kellenek a képességek is!
Az egyik hiánya hamara a másikban is megmutatkozik.
Remélem senkit nem sértek vérig.
Meg jo! :() A koltoi kerdes nem is ugy szol, hogy "van-e", hanem hogy mekkora az osszeg/targyjutalom, ami ide juttatja az embert. Csak azt remelem, hogy o is rendesen megkeri az arat annak, hogy hulyet csinal magabol :))
Na de ez mar megint OFF, ezzel a topikkal is nehez most mar mit kezdeni..
En csak a Canon/Fuji hirdeteseket kisero kepei kozul ismerek nehanyat, oszinten szolva meg egyszer sem esett le az allam (ami en vagyok, ha mar szoba kerult a Napkiraly :) ), egyszeruen "csak" szep termeszetfotok. Kar, hogy ilyen szinten adta el magat.
Mindamellett az a fajta reklam, amit o nyom, mar egyenesen taszitova teszi (legalabbis szamomra) a hirdetett cuccot, es a "cikkeiben" sajnos szep szammal fellelheto pontatlansagokkal/marhasagokkal pedig sajat magat jaratja le. Kivancsi lennek, mekkora osszeg/targyjutalom az, ami utan mar ennyire lesz*rja az ember, hogy hogyan reklamoz valamit, illetve, hogy ez a "hangnem" mennyire az o valasztasa/izlese szerint valo :()
Őszinte legyek? Olvass bele egy fotómozaikba, ahol pont valami canon cuccot dicsőit... Uramisten... Utoljára ilyesmit a Napkirály udvarában írtak, amikor valami pénzt akartak kikuncsorogni valami apróságra... Én jó fotósnak tartom, de ez + a 100b. által említett "apró" pontatlanságok nagyon lerontják.
Fiúk, kinek mi baja a Canonos K. Attilával (azonkívül, hogy C. -s:)))? Régebben mintha vki(k) nehezteltek volna rá a módszerei miatt.
Őszintén kérdezem.
Szazbolha,
es jobbnak tartod a Digilabot? Miben? (Illetve mi szol a Sajtolabor ellen?) Erdekelne, mert termeszetesen en is a legjobb helyen szeretnem hivatni a filmjeimet :)
Szazbolha,
nem tudom jobb-e, mert a Digilabot en meg nem probaltam, de a Sajtolaborrol en szemely szerint nem tudok rosszat mondani, es az araik is kedvezoek (kisfilmes diahivas 750 HUF 2 napra).
Bocs az ingyenreklamert (ami itt raadasul OFF is), de ha mar egyszer folmerult a kerdes :)
A K.E.-re vonatkozo infot pedig koszi az illetekeseknek!
Szia!
Bocsánat, de hülye vagyok, bocs, hogy nem vettem észre: mMM (miskolci MediaMarkt -ezen az alapon a többiben is ennyi lehet)
Photohall, de oda csak egyszer megy az ember (kivéve, ha réthorikát tanul)
Velvia: én még csak a százast használtam, szvsz olyan mint a Sensia, csak 2-3* -os áron, és kicsit emeli a kéket+rettenetes kemény film+piszokpintos expo.
Sensia: 100 -as, aztat mondják az okosok, hogy 200 -ra is lehet pushholni, természetes színek
Provia: 100 -ast lőttem 200 -on és 400 -on, de még nem hívattam elő.
egyébként csodálkozom, hogy 100bolha még nem jött a digilabbal+a lejárt profi filmjeivel, amiket a Soósnál vásárol:))) (Százbolha -ne vedd sértésnek)
Üdv: hsoma
beszereztem egy 100-as Sensiat(életem első diája :)) ), igaz br. 1500-ért. Épp a képek készítése folyamatban.
Érdekelne, hogy te hol tudod 900 (br. ??) Ft-ért beszerezni??
Nomeg hol hívod elő, meg hol csináltatsz róla képeket?
Amúgy melyiket javaslod a 3 közül (mik a különbségek??):
-Sensia
-Velvia
-Provia
eke!!!!!!
Kerper Eszter : BP. Budafoki u. 15 (?) 13 (?).
Hááát... igaz nem néztem meg rendesen, de csak valami fénymásolólabort láttam a környéken.
Ez talán valami magánlakáson lévő labor vagy mi a fene??? Hol találom meg őt??
Ja és ilyen Kodak fordítós papirt 10 x 15-ös méretben is lehet kapni??
Mennyit kér Eszter az előhívásokért??
Próbáld ki a 100 -as Sensiát, szerintem nem fogsz csalódni; a színei természetesek, nem emelnek, nem süllyesztenek semmit; visz. finom a szemcsézete; gyakorolni is jó, de profik is használják; végül pedig, de egyáltalán nem utolsósorban: olcsó 800 -900 Ft
szia!
az Év természetfotósa 2003 kiállítás képeit (egy kivételével) Kerper Eszter nagyította fordítós Kodak papírra, a dia eredetikről!
Címe BP. Budafoki u. 15 (?) 13 (?).
tehát semmi digitális utómunka és fotoshoppos korrekció.