Ezt a punnyadást látva Smithivel közösen elhatároztuk, hogy felrázzuk a társaságot, vagyis egy CP-ről lenne szó.
Jó lenne, ha minél többen lennénk, mint a régi szép időkben. Ezért mindenkit megkérek, aki teheti szóljon másoknak is, mert sajna elég keveseknek tudjuk az elérhetőségét.
Visszajelzéseteket várjuk, szerintem itt, mert itt mindenki látja.
Üdv minden kedves régi ismerősnek (és kevésbé ismerősnek)!:)
...gondoltam beqkk egy picit, hátha akad valami érdekes errefelé...
Jah, amúgy én voltam a kicsi ülő pingvin a 'szerencsés' változatban:)
Halihó Mindenkinek!
Közhírré tétetik továbbá, hogy elindult a Népszabi szövegládájának levelezőlistája. Aki nem kapott esetleg meghívót, vagy tud oilyanról aki szeretne kapni, küldjön nekem egy mélkét, és perceken belül fent lesz a listán (Mármint perceken belül, hogy olvastam a mélkéjét)!
Most már minden oké :) Van rendesen NET-em itthon . Fent vagyok mindig . Vagy legalábbis a nickem . Ha meg éppen nem otthon vagyok , hanem munkában akkor onnan is . Jó lenne , h aki teheti és sűrűn van neten az fennmaradna :) Hogy ne lépjen ki az a 8-10 ember a szobából aki megfordul közülletek azért mert üres ! :)))
Zorró barátunk mindennapi látogató . Ő elég korrekt mennyi- séget is szokott a chat-en eltölteni . Minden dícséretem az övé . _Vi _ is elég sokat bejön , de félpercnyi nézelődés után eltávra megy . Az ő példáját követi többek közt Sir_A is meg még jópár ember . Aki még hosszabb időt tölt a szobában az Smile :) Köszönet neki is ! :))))
Edyke : A hajam színesebb , mint valaha :) Bár most növesztem hosszúra , meguntam a tarajosdit egy időre :) Úgy tudsz belépni a #szoveglada szobába így a JAVA-s kliensből , hogy beírod kézzel az ÚJ SZOBA ablakocskába . Ez a legegyszerűbb aztán Enter :))