Keresés

Részletes keresés

DINGO Creative Commons License 2002.05.27 0 0 11
khm... khm.
Kedves Emberkék!

megmondom oszinten, hogy nem is gondoltam volna, hogy barki vegig olvassa a topicot (nem mintha olyan hosszu lenne), de tisztelettel és halkan megjegyezném, hogy az aktualis "kerdes"-t az 5. számu megnyilvanulas alkotja.
csak nem akarok minden koltoi kerdesemnek topicot nyitni :-)
tisztelettel:

dingo

PETYUS Creative Commons License 2002.05.27 0 0 10
Az elnyomottaknak tényleg nincs joguk. Attól elnyomottak.
sexmachinehead Creative Commons License 2002.05.27 0 0 9
Ez elegge ugy hangzik, mint ha ugy gondolnad, hogy a "civilizalt" ember elete tobbet er. Remelem csak nekem jott le igy. Az ember az ember, akarhol eljen is. Vagy akkor most aki olyan mint en/mi barmilyen szmpontbol az tobbet er, mint aki nem? Ez mintha egy kicsit diszkriminativen hangzana. En szvsz sokkal jobban sajnalom az afrikai gyerekeket, mert nekik meg csak lehetoseguk sincs egy csomo olyan dologra amit mi egyertelmunek veszunk.
Előzmény: micu (8)
micu Creative Commons License 2002.05.27 0 0 8
Talán mert a hutukhoz és a tuszikhoz igazából semmi közünk. Ugyanúgy ahogy a pár millió afrikai gyerekhez. Egyszerűen azért mert teljesen más, számunkra idegen kultúrát, társadalmat, viselkedést képviselnek, kb annyi közünk van hozzájuk mintha a marson élnének. Ezzel szemben a WTC-ben meghalt emberek kb úgy éltek mint mi, ugyanúgy gondolkodtak, viselkedtek, öltöztek, hasonló könyveket olvastak, stb. Azaz akár mi is lehettünk volna.
Előzmény: banya (4)
micu Creative Commons License 2002.05.27 0 0 7
Szvsz mindenki azt mond amit akar. Itt is, az USA-ban is. Ott viszont ahonnan ezek a terroristák jöttek már nem igazán, a tálib Afganisztánban nem csak hogy nem mondhatta meg a jónép a véleményét, de még csak internetezni sem lehetett (meg még sok minden mást sem amit bármilyen civilizált országban természtesenek veszünk). A másik dolog hogy a WTC-ben nem az elnyomott tömeg mondta meg a véleményét hanem egy milliomos terroristavezér által agymosott néhány vallási fanatikus. A harmadik pedig hogy más amikor valaki elmondja a véleményét és más amikor ezt egy rakás ember megölésével támasztja alá.
Előzmény: DINGO (-)
toccata Creative Commons License 2002.05.27 0 0 6
Mitis?
Előzmény: DINGO (5)
DINGO Creative Commons License 2002.05.27 0 0 5
Mor.
vajon meddig fogunk meg ezen ragodni? nem tudom ki hogy van vele, de nekem mar tele a buxam vele. nem mondom csunya egy ugy, DE KONYORGOM LEPJUNK MAR TUL RAJTA. az elet megy tovabb.
Ti nem unjatok meg?
banya Creative Commons License 2001.10.18 0 0 4
A WTC-s história kapcsán én is Lgondolkodtam sok mindenen...
Pl. azon, hogy ártatlanul meghalt xezer ember és ezzel volt/van tele a világ éjjel-nappal. Mikor nemrég a hutuk meg a tuszik ölték egymást milliószámra, akkor az nem volt hír... Mikor afrikai gyerekek halnak éhen milliószámra, akkor az nem hír... nem volt ötperces néma gyász, nem volt gyertyagyújtás...
DINGO Creative Commons License 2001.10.18 0 0 3
már megint. most azon, hogy mi a f@szér' olyan nagyszerű dolog az, hogy mindenkivel együtt kell érezni aki az usaban él(t)? Nem mondom szép, meg minden ,de tele faxom ezekkel a marhasagokkal!! most a vasárnapi gyertyagyujtogatás miatt jutott Szembe! Nyugodjanak má' békében, a többi + menjen a retekbe!

kinek volt megint ez nagyszerü ötlete, hogy megint érezzünk együtt? Gratulálok! ekkora baromságot!

Na lehet anyázni meg minden!
ugylátszik a hangosan gondolkodo topicomból egy saját dühöngő lett:)

DINGO Creative Commons License 2001.10.09 0 0 2
ezzel teljesen egyet értek, engem csak az háborított fel, hogy hogy lehet tv-ben ilyet mondani?! Bár olyan szempontból viszont nem lepett meg, hogy manapság mindenki azt mond amit akar és ott ahol akarja. (sajna?)
Előzmény: hangaroa (1)
hangaroa Creative Commons License 2001.10.09 0 0 1
Szerintem ez nem jog kérdése! Az elnyomott tömeg az elnyomás egy szintje fölött mindenképpen hagot ad elégedetlenségének, függetlenül attól, hogy az írott jog szerint jogában áll-e, avagy nem. Az elnyomott tömeg igazságérzete (amely persze a saját igazának védelmében nyilvánul meg) félresöpör minden jogi aggályt.
Előzmény: DINGO (-)
kaviat Creative Commons License 2001.10.09 0 0 0
j0l tetted [mármint az elgondolkodást]

.kav]4t r.e.b.

DINGO Creative Commons License 2001.10.09 0 0 topiknyitó
... most eppen azon, hogy velyik nap halottam a tv-ben vmi nagyon okos megnyilvánnulást arról, hogy az elnyomott tömegeknek nincs joguk hangotadni elégedetlenségüknek! Igen ezt a WTC-s buli kapcsán modták. Nem értem! miért is nincs? Most nem azt mondom, hogy igen ez volt a megoldás, hanem magát a gondolatot ("ha nem tetszik vmi akkor is fogjam be az arcom") próbálom megfejteni.
1, ha vki más is hallotta ezt legyen szives kiigazitani, ha vmit rosszúl értettem/rosszul emléxem vmire!
2, Kiv vagyok mások álláspontjára ezzel kapcsolatban

ez a topic azért próbált létrejönni, mert gondolom vannak még rajtam kívűl olanok akik szeretnek hangosan filoizélgetni, nem csak ezen hanem bármin.
Hát lássuk meddig fogok élni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!