Keresés

Részletes keresés

Dempsey Creative Commons License 2001.10.04 0 0 4
A virus tényleg egy baromira nagy szám volt.
De azért voltak még emellet is hipermega számok:
pl. Man On The Edge, Futureal, Justice Of The Peace
BahnScorper Creative Commons License 2001.10.03 0 0 3
Hát én meg amikor először meghallgattam a Best Of The Beast-et anno, nem találtam sok különbséged Bláz és Dickinson urak között... :-)))) de amúgy Maidenes teljesítménye alapján jó énekes. Inkább csak azért fikázták szerintem az ős-Maidenesek, mert nem bírták elviselni, hogy Bruce elment (vele rokonították a csapatot).

A Virus pl. egy hiper szám!

Előzmény: Nausea (2)
Nausea Creative Commons License 2001.10.03 0 0 2
Kövezzetek meg,de én is bírtam Blaze-t,és a vele készült Maiden lemezeket (és a Silicon Messiah sem rossz).Szerintem állat fazon volt,karakteres arc,illett a Maidenbe.
Kétségtelen,hogy Bruce adottságai sokkal jobbak,de anno Blaze volt az,aki talán megmentette a Maident a feloszlástól.
Előzmény: Dempsey (-)
kovacs zoli Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1
Az még hagyján, nekem sincs sok, csak én nem szálltam be az Iron Maidenbe énekesnek :-)))
Előzmény: ControlDenied (0)
ControlDenied Creative Commons License 2001.10.02 0 0 0
Az a baj, hogy 0 ha(ng)ja van! :))
Előzmény: Dempsey (-)
Dempsey Creative Commons License 2001.10.02 0 0 topiknyitó
Na ezt a topicot most azért, hoztam létre mert a napokban hihetetlen mázlival sikerül beszereznem egy Wolfbane CD-t és egy picit elgondolkodtatott.
1. Miért kritizálja mindenki Blaze hangját?
2. Miért csináltak anno sokan ugy mintha ő tehetne arrol, hogy Bruce othagyta a Maident?
3. Egyáltalán akik kritizálták(-ják) ismerik-e egyáltalán a munkáságát? (a 2 IM albumon kivül)

Ja és ha lehet akkor most előre leszögezném ennek a topicnak nem akkarom, hogy az legyen a vége, hogy mindenki idejön és elkezdi kritizálni Blaze hangját.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!