Az is, meg Pep is kezdenek olyan meghülyülni és olyanok ellen emelnek kifogásokat, hogy vicc.
de hogy azt a szitut Lallánánál hogy nézte be a rágózó partjelző spori be on-site-nak.... az idióta meg utána beintett olyant lesnek, ami közel sem volt az. bosszantó volt.
Arnautovicot kedvelem, "szerethető" west hames, de szerintem erősen túlértékelt játékos és az ára jóval több, mint amennyit tud.
Én elengedném Kínába, mert ha menni akar, frusztrált lesz, mi viszont vehetnénk rajta akár két hatékony afrikai csatárt is, vagy amit a tulaj pénztárcája elbír.
Chicharitot sem nagyon kellene marasztalni, gyakorlatilag semmit nem csinál, fix fizetésért :(
Tipikus West Ham, vered a MU-t és az Arsenalt, ikszelsz a Chelsea-vel, de aztán az első kis csapat hazavág. Carroll 0-0-nál egy méterről fölé rúgta a kihagyhatatlant, de amúgy reménytelen meccs volt. Nem tudom, az Arnautovic-ügy mennyire zavarta meg a fejeket.
Annyira tudtam, hogy kiszívunk a Bournemouthtól...
teljesen nyitott kérdés számomra, hogy tud-e folyamatosan a közepesnél magasabb szinten teljesíteni, vagy csak továbbra is gyengébb középcsapat marad a West Ham
Amúgy ez a kép nem lehet 2003-as, inkább 08-as vagy 09-es - egyrészt ott egy Behrami mezes fazon, ő 2008-tól játszott a West Hamben, másrészt az XL 08/09-ben volt a szponzor.
Olvastam a cikket a 444-en szombaton, nagyon hangulatos írás lett, + szereztél egy City drukkert, meg egy felejthetetlen napot a fiadnak :) Gratulálok!
nálam ő a következő a rezgő léc kategóriában, sőt, nálam be is rezgett.
Itt egy hodály stadion amely szurkolástól mentes és tele van frusztrált emberekkel, nincs gyakorlatilag hazai pálya hatás és ehhez asszisztál a sok analfabéta.
Adrián fizetése mennyi lehet? és mire megyünk vele? És Balbuenáért? Masuaku, Diangana, Obiang meg ilyen Ogbonna számít erősítésnek... Nagyon benézték a tulajok.
Yarmolenko mennyit játszott összesen? 3 meccset?
Borsócskát meg elk kell passzolni és gyorsan venni 2 embert az árából
tényleg nem értem az egész stratégiát. ki fogunk esni és jelen pillanatban meg is érdemelnénk
Gondoltam, hogy a City gyorsan agyoncsapta a hangulatot.
Hát ja, Pellegrini mást se csinál csak a jövőbe tekint, mindenféle jelekre mutogat, amiket a vereségekben fedez fel. Most is képest volt pozitívan tálalni a City elleni zakót.
Sajnos, azt kell mondjam ég és föld volt a különbség az London Stadium és a Wembley atmoszférája közt.
Ugye, egyrészt nagyon hamar elcsöndesedett a publikum amikor a 11. percben Silva beköszönt, majd nem sokra rá meg Sterling.
Sané gólja pedig alázás volt
:(
Pellegrinit ki kellene rúgni. Nem tudom, mit lehetne ezzel a bagázzsal kezdeni.... Azt tudom, hogy nyáron 100mEUR-t költött a csapat, plusz itt van a "mágus".... De nem látok Fábión kívül komoly arcot, az igazság az, hogy Arnautovic a maga korlátaival még így is felfelé lóg ki ebből a csapatból
Nem normális dolgok ezek. Azt néztem, hogy a Spurs - Chelsea-re vannak 320 fontos jegyek is. örületes léptékek vannak a PL-ben legyen az jegyár, fizetés, merchandising. Beteg