Ezt most jól megválaszoltam magamnak, még lehet, hogy be is dőlök, me olyan hüjje vagyok, hogy még magamat is tudom ugratni. Kérdezzük meg engem, Dr Morellt.
Mókás vagy Spender!
A legviccesebb az lenne, ha valóban Te lennél Biga :)
Hogy oldanád meg azt, h. önmagaddal beszélgetsz, miközben a két éned közt fizikailag min. 40 km távolság van?
AS
Nekem csak 60 nickem van, és ebből is csak 1-2öt használok, köztük a redhutot, az aranyvikit, a Biga Cubensist, a béllat, a GORILLAt, a Canist, az aromo_t, az agib sisnebuc-t és a kankát.
De most miért nyitottam ezt a topicot ? ...YoOo hüjje vagyok, nah mind1.
Sajna nem csatlakozhatom közétek, mert bár aranyviktor vagyok, beléptem már kandisz nóra névvel és mikorka kálmán-nal is. Hát kimaradok a buliból.....:)))Ha csak meg nem bocsátjátok...:)))
A másik nickemen szándékosan hagyom, hogy megtalálható legyek, mert sokat segíthet nekem/segíthetek én másoknak. Igazából veszekedni nemigen szoktam, ellenségem nincs errefelé, (nem tudok róla, hogy lenne), én csak egy vírusos emilt kaptam, azt se szándékosan küldték.
Itt-ott elszórtam mindenféle véleményeket amit kevésbé kiegyensúlyozott személyek esetleg sérelmezhetnek - és mint mondtam, ritka nevem van, könnyen megtalálható vagyok. Csak egy ember tudja, hogy ki vagyok, itt a valfilin. Neki is csak most, úgy két hete árultam el.
Nem tudathasadásos dolog ez egy kicsit, Canis? (Az emilcímet bármikor megváltoztathatod a moderátoroknak küldött levéllel, úgyhogy ez nem jó indok) :)
Úgyis kapunk valamennyien vírusokat (én legalábbis rendszeresen), csak tudnám ki az a primitív, aki hisz a viták lerendezésének ilyen módjában...
Nekem 2 aktív és egy inaktív van. Az inaktívat egy éve nem használom, és addig sem zavart sok vizet. A másik aktív az igazi emilcímemre van, és ált. egy jól körülhatárolható témában szólok hozzá és elég ritkán (másfél év alatt kb 300)
Azért kell több, mert az igazi emilcímem a nevem, és elég sajátos nevem van, könnyen megtalálható vagyok. Persze itt-ott már annyi infót szórtam el magamról, hogy könnyü lenne azonosítani, de hadd maradjon meg az illúzióm.
Több topicban fikázták egymást a T. fórumtagok a több különböző nick miatt. Ha csak egy nicked van, küldj egy jelet!
Kíváncsi vagyok, hányan vagyunk!
És egyáltalán: minek több álnév? Logikátlan, hiszen egy álnév is ellátja a személytelenség szerepét. Vagy egyeseknek már személyessé vált saját álnevük?