Keresés

Részletes keresés

bélla Creative Commons License 2001.08.28 0 0 21
A többit is!
Előzmény: Főnővér (19)
DrDGF Creative Commons License 2001.08.28 0 0 20
Miért jó az nekünk, hogy tudjuk: csak egy nickünk van? (Kivétel persze az összes előttem szóló, hiszen ő(k) mind 1.)
Főnővér Creative Commons License 2001.08.28 0 0 19
Mér mondasz ilyeneket ?... és ha tényleg beteg ?
Előzmény: bélla (18)
bélla Creative Commons License 2001.08.28 0 0 18
Lehet, hogy tényleg esettanulmány vagy? Ezt a nicket akár föl is vehetnéd. Jól hangzik.
Előzmény: V Spender (17)
V Spender Creative Commons License 2001.08.28 0 0 17
Ezt most jól megválaszoltam magamnak, még lehet, hogy be is dőlök, me olyan hüjje vagyok, hogy még magamat is tudom ugratni. Kérdezzük meg engem, Dr Morellt.
Előzmény: agib sisnebuc (15)
V Spender Creative Commons License 2001.08.28 0 0 16
hehe... most magammal beszélgetek, hogy összezavarjalak Titeket, vagyis engem.
Előzmény: bélla (14)
agib sisnebuc Creative Commons License 2001.08.28 0 0 15
Mókás vagy Spender!
A legviccesebb az lenne, ha valóban Te lennél Biga :)
Hogy oldanád meg azt, h. önmagaddal beszélgetsz, miközben a két éned közt fizikailag min. 40 km távolság van?
AS
Előzmény: V Spender (13)
bélla Creative Commons License 2001.08.28 0 0 14
Tényleg, a tisztábban látás érdekében ( no meg a kíváncsiságom kielégítésére) közkinccsé tehetnéd a többed nickjeidet.
Előzmény: V Spender (13)
V Spender Creative Commons License 2001.08.28 0 0 13
Nekem csak 60 nickem van, és ebből is csak 1-2öt használok, köztük a redhutot, az aranyvikit, a Biga Cubensist, a béllat, a GORILLAt, a Canist, az aromo_t, az agib sisnebuc-t és a kankát.
De most miért nyitottam ezt a topicot ? ...YoOo hüjje vagyok, nah mind1.
redhut Creative Commons License 2001.08.28 0 0 12
Szia Viki!

Most az egyszer még megbocsájtunk!:))

Egyébként is, miért ne lehetne új nicked, ha meguntad a régit?
Viszont ha egy időben, a többiek megtévesztésére... Akkor meg jó poén.

Külénben is a HTML sulidból tanultam egy rakás dolgot, köszi mégegyszer!

üdv

redhut

Előzmény: aranyviktor (10)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.28 0 0 11
Nekem is csak ez van, es ez volt mindig is. Ennel szebbet ugysem tudok valasztani
aranyviktor Creative Commons License 2001.08.28 0 0 10
Szia redhut!:)))

Sajna nem csatlakozhatom közétek, mert bár aranyviktor vagyok, beléptem már kandisz nóra névvel és mikorka kálmán-nal is. Hát kimaradok a buliból.....:)))Ha csak meg nem bocsátjátok...:)))

avi

Előzmény: redhut (-)
redhut Creative Commons License 2001.08.28 0 0 9
Ebben a topicban hiszünk neked, bélla. Ez egy ilyen jó hely.

üdv

redhut

Előzmény: bélla (8)
bélla Creative Commons License 2001.08.28 0 0 8
Nekem is ez az első, és egyetlen nickem. Éppen mostanság akarják rámbizonyítani, hogy Iván Gábor inkarnációja vagyok, de ez nem igaz.
Canis Creative Commons License 2001.08.28 0 0 7
A másik nickemen szándékosan hagyom, hogy megtalálható legyek, mert sokat segíthet nekem/segíthetek én másoknak. Igazából veszekedni nemigen szoktam, ellenségem nincs errefelé, (nem tudok róla, hogy lenne), én csak egy vírusos emilt kaptam, azt se szándékosan küldték.
Itt-ott elszórtam mindenféle véleményeket amit kevésbé kiegyensúlyozott személyek esetleg sérelmezhetnek - és mint mondtam, ritka nevem van, könnyen megtalálható vagyok. Csak egy ember tudja, hogy ki vagyok, itt a valfilin. Neki is csak most, úgy két hete árultam el.
Előzmény: redhut (6)
redhut Creative Commons License 2001.08.28 0 0 6
Nem tudathasadásos dolog ez egy kicsit, Canis? (Az emilcímet bármikor megváltoztathatod a moderátoroknak küldött levéllel, úgyhogy ez nem jó indok) :)
Úgyis kapunk valamennyien vírusokat (én legalábbis rendszeresen), csak tudnám ki az a primitív, aki hisz a viták lerendezésének ilyen módjában...
Előzmény: Canis (5)
Canis Creative Commons License 2001.08.28 0 0 5
Nekem 2 aktív és egy inaktív van. Az inaktívat egy éve nem használom, és addig sem zavart sok vizet. A másik aktív az igazi emilcímemre van, és ált. egy jól körülhatárolható témában szólok hozzá és elég ritkán (másfél év alatt kb 300)
Azért kell több, mert az igazi emilcímem a nevem, és elég sajátos nevem van, könnyen megtalálható vagyok. Persze itt-ott már annyi infót szórtam el magamról, hogy könnyü lenne azonosítani, de hadd maradjon meg az illúzióm.
aromo_ Creative Commons License 2001.08.28 0 0 4
Régesrégen még aromo voltam, de elfelejtettem a jelszót hozzá :-)
Azóta aromo_ vagyok és senki más.
redhut Creative Commons License 2001.08.28 0 0 3
Akkor már négyen vagyunk! Szerintem kb. egy hét alatt mindenki legalább egyszer benéz, így addigra derül ki a létszám.
Előzmény: Biga Cubensis (2)
Biga Cubensis Creative Commons License 2001.08.28 0 0 2
én is egyet használok, eztetet :)
régebben volt egy másik, de azt mindenkinek bevallottam és már nem használom.
agib sisnebuc Creative Commons License 2001.08.28 0 0 1
Ez az egy nickem van, szerintem fölösleges lenne több. A skizofrének val.szeg többet használnak.
kanka Creative Commons License 2001.08.28 0 0 0
Egy aktív nickem van, 2 inaktív. Azokat csak 1-1 hozzászólásra használtam, és nem a valifiliben.
Tehát gyakorlatilag csak 1.
redhut Creative Commons License 2001.08.28 0 0 topiknyitó
Üdv néktek!

Több topicban fikázták egymást a T. fórumtagok a több különböző nick miatt. Ha csak egy nicked van, küldj egy jelet!

Kíváncsi vagyok, hányan vagyunk!

És egyáltalán: minek több álnév? Logikátlan, hiszen egy álnév is ellátja a személytelenség szerepét. Vagy egyeseknek már személyessé vált saját álnevük?

üdv

redhut

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!