Sajnos én a műsort nézem (bár azt se igazán), nem azt, hogy melyik televíziónak ki a "vezére"... Az sem hoz lázba, hogy a toplisták élére melyik kerül a szappanopera-áradatával. Nézhető film nagyon-nagyon kevés van a TV2-n is és az RTL Klubon is (a sokadrangú tucat-"akciófilmek" tucat-gyilkolása nem hoz lázba). A siralmas Jakupcsek-milliomos-vetélkedő és a még siralmasabb Leggyengébb-vetélkedő után a legsiralmasabb ötlet a húsz éve a(z akkor még versenytárs nélkül álló) királyi TV-ből kipusztult Kapcsoltam következik...
LC
Ja, mi is volt a TV2 és az RTL legnézettebb műsora azon a toplistán? Csak nem szappanopera?
Szerintem nem Vitray maga, hanem ez a "klasszikus" műsor az ami felaljzza :) a nézőket.
Azt honnan látod, hogy a TV2 maradna le a versenyben ? Szerintem épp fordított a helyzet, az RTL már sokadik Belgiumból, konzerviparból stb. szalajott vezérét fogyasztja el, sikeresen visszaépítette a Bárdos alatt vezető hírműsorát + az Aktákat, a filmkínálata nevetséges (a TV2-é sem sokkal jobb), a múlt heti TV-toplistán 3:17 arányban maradt le (18-49 évesek), a teljes lakosságnál 2:18 -ra.
Vitraynak már réen el kellett volna tűnnie a képernyőről. Max. a háttérből mint ötletgazda ill. tanácsadó működhetne. Úgy látszik, van annyi pénz, amennyiért a "nagy öreg" eladja magát a TV2-nek.
A TV2 érzi, hogy lemarad a versenyben. Egyre kétségbeesettebb lépéseket tesz. Vitray és a "Kapcsoltam" megvásárlása is ilyen.
Nem biztos, hogy a 20 évvel ezelőtt is sok bírálatot kapott jópofizós vetélkedő napjainkban életképes lesz. Vajon ennyit dob majd rajta a nyugdíjas műsorvezető?
Hát igen, Rózsa Gyurival nőtt össze a műsor neve, mert Vitray csak az első évet csinálta. Nem tudom, hogy miért nem őt keresték meg, de hiányozni fog az a legendás vizespohár :-)) De remélem a kis forgó-morgó villogót átveszik a régi műsorból :-)
Vegre a sok balfasz/hulyepicsa onjelolt sztarocska koze bekerul valaki, akinek egyszerre van esze, stilusa es tudasa. Kar, hogy azt az egyet is a nyugdijasok kozul kell eloasni, de ugy latszik, ennyit tud ma nekunk nyujtani a media. Vajon mennyi ido alatt furjak ki a nagy, ossznepi kontraszelekcio jegyeben?
Aki még nem tudná: szeptember végén a tv2-n újra indul minden idők legnépszerűbb magyarországi tv-s kvízjátéka, a Kapcsoltam. Csakúgy, mint 20 évvel ezelőtt ismét Vitray Tamás lesz a műsorvezető. Én nagyon örülök a feltámadásnak, és biztos vagyok benne, hogy a műsor közvetlen hangnemével, érdekes logikai és nyelvi feladványaival igazi felüdülés lesz a mai "elleggyengébbláncszemesedett" (hű de szép szó :-)) ) vetélkedők között.
Index cikk