Keresés

Részletes keresés

mariska_xx Creative Commons License 2005.02.04 0 0 18141

OFF

Idike, írtam mailt.

ON

Bocs, hogy itten üzengetek mindig ;)

mikimuki Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18140

Kedves Topik!

Kicsit off leszek, de engedjétek meg, hogy itt üzenjek pár topiklakó(?)nak (remélem olvassák), mielőtt (egy darabig) félrevonulnék.

Lucilla: Szerintem az Én helyem a világban ugyanaz, mint a Tied és még 6mrd+ emberé, szerintem nincs lényeges különbség közöttünk...

És egy idézet ami itt hangzott el régebben:

"Ha a könnyebb utakat szoktad választani, próbálkozhatsz új nicknévvel, itt lehet.

A való életben nem."...

Fogyjatok sokat (de azért ne vigyétek túlzásba), nekem már csak 4-et kell karácsonyig, legyetek jók!

Üdvözlettel,

mikimuki:)

Előzmény: Kutyafüli (18137)
_tyúkanyó Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18139
Én is kaphatok egyet? :) Léééégyszi...
(Ronda vagyok; igaz, a gyerekek nem járnak oviba (sőt tegnaptól a sulis is itthon van), szóval nem jött be az amire számítottam, hogy egyedül leszek itthon és kontrollálni tudom a kajálásokat, de ekkora zabálás már azért túlztás a részemről... :((( )
Előzmény: erdeiboroka (18133)
Pocka Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18138
nemgyün.
Előzmény: erdeiboroka (18135)
Kutyafüli Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18137

Exodus

:)

-emma- Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18136
Tudom-tudom.. csak hat most szukos a hatarido.. Nagyon koszonom a levelet, kinyomtattam, kiragasztottam ide az irodai konyha falara, most a kolleganoim tanulmanyozzak amuldozva :))
erdeiboroka Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18135

Elküldtem.

Úgy emlékszem, korlátlanul fogyasztható mellé paradicsom, paprika, uborka, ilyesmi :)

Előzmény: Pocka (18134)
Pocka Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18134

elküldöd nekem is????? hátha okosodom belőle :)

poc

erdeiboroka Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18133

Szerintem amit most csinálsz, az túl drasztikus.

Szia elküldtem Neked mélben a kinga-féle diétát :)

Előzmény: -emma- (18132)
-emma- Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18132
Tegnap:

reggelire joghurt,
ebedre gombas rizs
este elvonszoltam magam aerobicozni (ez most tenyleg ugralos volt, nem alakformalo), alig birtam vegigcsinalni. Viszont a merleg 1 kiloval kevesebbet mutatott. Otthon mar rosszul voltam az ehsegtol.. Vacsira 1 banan es egy cezarsalata, hogy rendbejojjon a vercukorszint.. Hiaba, a szervezetem nem erti, hogy az eddigi nagy zabalasok hova tuntek :)

Ma:
Reggelizni nem volt idom, ebedre pedig sajtos teszta salival. Vacsorara van valamilyen javaslatotok?:)
Előzmény: erdeiboroka (18126)
Pocka Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18131

áfával együtt 165... de már 62.6 helyett csak 61.2 kg :))))))

tegnap kiderült h a koleszterinem teljesen okés, vastagbél polipom sincs, van viszont gyomorfekélyem :OO

ez mondjuk nem lepett meg, a kicsik születése után kb fél évvel egy általános emésztőrendszeri gyulladást állapitottak meg, amit kb sikerült kikezelni.

tegnap nagyot sétáltam a három jószágocskámmal, sőt be is vásároltunk :)

megyek, mert ember küzd a nagyobbikkal,

poc

Előzmény: Szipolyka. (18130)
Szipolyka. Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18130
Pocka, es hany cm vagy ahhoz a rettenetes 62 kilohoz? Mert ha most azt mondod, hogy 180, akkor grrrrr!
Lucilla Creative Commons License 2005.02.02 0 0 18129
Nos, khm....megfogadtam...igen. Csak hát, megtartani, azt nem megy:)
Előzmény: Törölt nick (18127)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 18128
Wow :-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 18127
Te ilyet megfogadtál hogy este 7 után semmit??? Aszkéta!!! :-)))
Előzmény: Lucilla (18123)
erdeiboroka Creative Commons License 2005.02.02 0 0 18126
Mai menü?
Előzmény: -emma- (18122)
ecsv Creative Commons License 2005.02.02 0 0 18125
Angi, nagyon szépek vagytok!!!!
Előzmény: Angiszeged (18124)
Angiszeged Creative Commons License 2005.02.02 0 0 18124
Frissítettük a weboldalunkat, lessétek meg az új képeket:) (5hónapot tettünk most fel)
Lucilla Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18123
Hát, az én állhatatosságomról meg annyit (szóval, hogy este 7 után semmit), hogy ma, amikor kiléptem a Madách színház kapuján, hát nem épp beléptem a Mozartba??? Tiszta véletlen volt....és szintén véletlenül kénytelen voltam 3 szépséges darabot becsomagoltatni, oly hívogatóan kacsingattak rám az üvegpult mögött... Közel 2 db-ot sikerült abszolválnom eddig...krémes...akarom mondani rémes!

:)))
-emma- Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18122
Leves helyett egy sor csokit ettem... Ennyit az egeszseges etkezesrol :) De kitartok, es ma mar semmit..

Az ido reggel volt igazan becsapos. Azt hittem, elolvadt a ho, es szep ido van, igy a hotaposo csizma helyett magassarku csizmat vettem. Hiba volt.. Bar az osszes kollegano hibazott :) Egymasba es a keritesbe kapaszkodva probaltunk eljutni az irodaba, ami egy jo meredek utca tetejen van.. Az autosok, akik kozben mellettunk elhaladtak, jokat rohohogtek. En meg beintettem :)
Andrea-r Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18121
Én is remélem, hogy majd tovább él a hagyomány. Gyógyulsz?

Ma mi is nagyot hancúroztunk kint, bár azt hittem, több marad a tegnapi, egész napos havazás után. Kicsit vizes volt a hó, de szépséges hóembert is sikerült gyártanunk.

Üdv az új fogyózóknak. Én már lassan feladom, bár a remény még pislákol bennem. Jövő héten nekem is kinéz, ha nem a fürdőruha, de lenge öltözet, lévén Egyiptomba utazunk. Még nem mertem elővenni a nyári ruháimat:(

Előzmény: illdii (18093)
Kutyafüli Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18120

szia topic :)

latom jot villongtatok :) mondjuk hogy mit, az baromian kimaradt, de valoszinuleg erdektelen is volt.

a masik otletet dijazom.

csok a dobozok alol...

wau

erdeiboroka Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18119

Tegnap a gyógyszertárban minden ablaknál félórás sor, már épp következtem, mikor egy pasi berongyol elém: elnézést cukros vagyok szeretném kiváltani ezt a gyógyszert, sietek, mindjárt bekómálok. Felismertem, a régi lakásunkban ahol laktunk, a szomszédunk volt, tényleg cukros. Szegény nem került azonnal így sem sorra,mert a gyógyszerész elment valahova... nézem szórakozottan a receptjét... valami akármilyen HÜVELYKÚP... ettől nem fog bekómálni? Nem bírtam ki, hogy meg ne kérdezzem, biztos, hogy nem keverte össze a recepteket, és ezt akarja kiváltani? Nem is jött zavarba, mondta, hogy a feleségének viszi, és hamar haza kell érnie, hogy "belője" magát...  :(((

De azért magamban olyan jót röhögtem :)))

Angiszeged Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18118
Hát, ezt megértem. Barát lelke nem száradhat a Te lelkeden:D
Előzmény: -emma- (18117)
-emma- Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18117
dehogy sertodom :)) ez a fokhagymaleves max gondolatban latott hagymat szerintem :)) a porehagyma levesnek meg megvan az a jo tulajdonsaga (legalabbis amit anyukam csinal), hogy nincs utoize. Jo kis sajtos piritossal..hmm (persze ezt fogyokurazoknak tilos)

mar tegnap estetol el akartam kezdeni a delutan 6 utan nem evest, haromnegyed hatkor ettem egy kefirt mezzel, zabpehellyel es gyumolcsokkel.. aztan este fel 10-kor beallitott az ember baratja, nagy lelki valsagban, ugyhogy azonnal pizzat rendeltek a mar nehany hozzaszolassal alabb emlitett helyrol. Es TIRAMISUT!!! Persze muszaj volt megkostolni :)
Előzmény: Angiszeged (18114)
Angiszeged Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18116

kapaszkodó:)))))))

Éljen a funkcionalitás:DDD

Előzmény: -emma- (18115)
-emma- Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18115
eddig csak 1-2 kilos fogyozasok voltak. (kivetel egy 7 kilos fogyas, de az idegi alapon - gonosz pasik). Jobb lenne lassan, csak nem fer bele az idobe.. Hetfon ugyanis furdoruhas jelenes lesz! Felvettem a furdoruhat otthon a tukor elott.. nagyon nagyon rezeg a lec. Nincs mindenhol baj, csak has- es csipotajekon (un. "kapaszkodo izom")
Előzmény: erdeiboroka (18113)
Angiszeged Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18114

HAlli Topic!

Ha továbbléptünk, akkor akár beszélgethetünk is:)

EMma! Biztos elég ennyi hagyma;). A hátsó szomszédban így még nem fogják érezni rajtad:DDD (meg ne sértődj!). AMúgy meg jól hangzik ez a 2leves, majd Én is készítek.

Én sajna abszolút off, nem is állok mérlegre. NEm tartom szigorúan a Norbit, de figyelek, édességet pedig nem eszem.

Tegnap isteni vacsit rittyentettem:

hekkfilét befűszereztem (ez most egy kotányi hal fkeverék volt), és befóliáztam, majd sütőbe be.

Addig készítettem egy franciasalit, illetve pirítóst, amiket félbe vágtam, és a háromszögeket megkentem a következő keverékkel: margarinba, sok-sok fokhagyma, színes bors, és zöldfűszerek (kakukkfű, bazsalikom, tárkony), és persze kevés só

ISteni lett. Ahhoz képest, h nem szeretjük a halat:)

Szép napot mindenkinek!

erdeiboroka Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18113

Upsz... hurrá... végre valaki komolyan veszi a topicot :)

Ilyen stílusban lehet, hogy le is fogysz vasárnapig 2 kg-ot :)

De talán érdemes lenne átgondolni, nem lenne-e célravezetőbb valami lassabb ütemű diéta... először fogyózol, vagy ez egy bevált módszered?

Előzmény: -emma- (18111)
Pocka Creative Commons License 2005.02.01 0 0 18112

Csajok, hellóka,

megvan az új mérleg, elborzadtam, 62 kiló dagadt vagyok, durva,

a mérleg 71 euba került, ez is ultrabrutál, ember le is cseszett, hogy a hoferba 30-ért már testzsirmérőset adnak, csak éppen szakad a hó ezért nem másztam el odáig, hanem beestem az első boltba...

segiccség, iszonyú kövérnek érzem magam :( és éhes vagyok.

poc

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!