Ha mar tul vagytok a szep szon, mar a fenyegetes, es ijesztgetes sem hasznal, es komolyan a hatekony megoldason gondolkoztok, akkor hadd mondjak par szot az eroszakrol. Mondom, senkit sem akarok felbatoritani arra, hogy ven kurvakat taglozzon le, arra meg foleg nem, hogy ezzel kezdjen rogton, de ha mar mindent kiprobaltatok, es semmi hatasa nem volt, hat akkor, nincs mas hatra, mint a nyers eroszak.
Eloszor is fontos az idopont kivalasztasa, ne legyenek a kozelben esetleges tanuk, senki se legyen szemtanuja az incidensnek.
Aztan, sebeszi pontossaggal kell az akcio hatekonysagat beallitani. Ezen nem azt ertem, hogy a ven nyanyat vegleg be kell utalni az intenzivre. Figyelembe kell venni a nyanya egeszsegi allapotat, es annak fuggvenyeben meghatarozni az eroszak merteket.
Barataim, 1 jo tanacs: csontra sose ussetek. Nem azert, mintha fajna (marmint neked nem), hanem azert, mert hosszan gyogyul. Ha a ven nyanya csontritkulasban szenved, minel oregebb, annal valoszinubb, akkor nehezen gyogyul meg. "8-napon belul". Ez a jelszo, 8 napon belul meg kell gyogyulnia az okozott dolognak. Ha 8 napon tul gyogyul a dolog, az minimum sulyos testi sertes kategoriaba tartozik, es akkor garantaltan a birosag elott fogjatok vegezni, higgyetek nekem.
Vegul terjunk ra a dolgok gyakorlati reszere. Tehat orra, koponyara, nyakra, terdre, stb. nem szabad. Szivet se bantsatok, mert hatha leall a peszmekere. Veset sem szabad, mert draga a muvese.
Probaljatok meg hirtelen elkapni a ven ribancot a kulcscsont feletti izomkotegnel. Ez meglehetosen fajdalmas 1 dolog, de nem marad nyoma, es tuti, hogy nyugodtan vegighallgat az aldozat. Ekkor ujra meg lehet probalni nyugodt hangon elmagyarazni neki, hogy miben rejlik a problema gyokere.
Ha sokat ugral, akkor terddel 2x ugyanarra a helyre lehet rugast merni, utana tamasszatok neki a falnak/korlatnak. A hatas tuti, az ember, egy jo darabig keptelen raallni a labara (ezert is ajanlott nekitamasztani a ven ribit a falnak, vagy leultetni a lepcsore). A kek/zold folt 8 napon belul gyogyulonak szamit, semmi maradando serulest nem okoz.
Remelve, hogy ennel sosem kell tovabb mennetek, udvozlettel,
Beszarás ez a topic, komoly felnőtt emberek rosálnak egy roggyant gyengeelméjűtől, tiszta élet:-)
Tanulságképp talán ez is jó. Eccer költöztem egy olyan helyre, ahol eccerű volt a házmester. Az após Nivájával cuccoltuk a végső apróságokat, merőlegesen a házra állva (ez fontos) lévén úgy több kocsi fér el, mint keresztben, no mindegy, jövök le, keresztbe rámállt a házmesternő férje a roskadt 100as audijával. Csöngetek, semmi, dudálok, semmi. Még egy kicsit dudálok, kidugja a fejét a csávó, hogy mi a bajom, mondom, mennék. Erre okosítani kezd a helyi parkolási szokásokról. Erre nem vagyok vevő, így megkérem, álljon arrébb, mert kiállok. Nem áll. Jó. Terep, hátra, lassan kiaraszolok, az audi szépen csusszan körívben fordulva, csak egy kicsit horpadt be. Na volt egy kis hangzavar, egyből valami haverral jelent meg az egyébként nagydarab gyökér, de mégis visszafogta magát az agressziótól. lehet, hogy nem teccett neki a fegyvertáska a hátsó ülésen?:-)
Szóval utána kuss volt mindörökké.
kedves Agresszívmalac!
Végigolvastam a topicot, és bocsi, de jókat nevettem, na nem rajtad, hanem, hogy micsoda emberek vannak, és, hogy ezeket a normális, sokat dolgozó, végre pihenni hazaérkezőknek el kell viselni.
Szörnyű.
Egy ismerősömtől hallottam a következő tippet, ami náluk, igaz nam házmester, hanem szomszéd volt, de bejött:
A vén nyanya sem volt teljesen komplett, ezért bementek az önkormányzatba és ott bejelentették, hogy baj van az elmeállapotával. Ezt Te is megteheted és a látlelettel bizonyíthatod, hogy hát normális ember nem támad meg egy kétszer akkorát. Ez már maga a bizonyíték.
Nagyon fog csodálkozni amikor a szociális osztály megkeresi, és mint gyengeelmélyűt "vizsgálgatni " kezdi.
Azonnal el lesz ezzel foglalva, és nem ér majd rá veled foglalkozni.
Ebből a többi hasonló is tanulni fog a házban és csöndben marad.
Te nem tettél mást, csak SEGÍTSÉGET hoztál neki, mert szegény beteg (különben nem bántalmazna egy tisztességes dolgozó családapát, aki ráadásul kétszer akkora mint ő) és nem törődik vele senki.
Te csak JÓT akartál neki, hogy felhívtad rá a szoc. osztály figyelmét.
Sőt esetleg a háziorvost is rá kell szabadítani, hogy szegény néni meghibbant, bántalmazza a lakókat.
A házmester kussol, a többi vén pöcs (bocs) pedig szintén. A legnagyobb gyozelmem tegnap elott volt, amikor valamelyik (az eseményekrol teljesen tájékozatlan, viszont annál lelkesebb) szarkavaró öregúr megszólított a kapualjban, hogy majd ezt meg ezt meg ezt csinálja velem. Szerencsémre elozo este sokat gyakoroltam a következo beszólásomat (már csak azért is, hogy higgadt tudjak maradni) így amikor tetu bácsi befejezte a mondadóját, két lépéssel áthidaltam a köztünk lévo távolságot (ekkor már zavartan nézegette a cipojét) és halál kedvesen elkezdtem érdeklodni, hogy megvolt e a rendszeres reggeli széklet, volt e szorulása és egyáltalán, hogy vigyázzon magára hiszen ilyen idos korban már a prosztata és a nem rendszeres székelés komoly gondokat okozhat.
A hatás leírhatatlan volt. A pasi feje kb. 3 másodperc alatt 3 köbméteressé vált, szólni sem tudott. Szinte látni lehetett, ahogy csikorognak a fogaskerekek az agyában az erolködéstol.
Szal most úgy tunik, hogy végre (ideiglenes) fegyverszünet van.
Kedves Agresszívmalac!
Eszembe jutott egy elég brutális megoldás: küldj neki egy temetési koszorút, a szalagon legyen rajta a neve (hogy nehogy azt gondolja, hogy nem neki küldték) a másik szalagon meg annyi, hogy "Hurrá!!!!!". Szertintem ettől biztos szívszélhűdést kap és magába száll, vagy ijedtében megjavul.
Az előző albinkban a közösképviselő egy öregember volt, aki előszeretettel baszogatott minket, újakat. Aztán eljött a lakógyűlés szent napja. Elkezdte mondani, hogy mert nem fizetjük a közököltséget. Mivel már hallottam az öreglányoktól, hogy mivel eteti a jónépet, előre felkészültem a bizonylatokkal, és a ház minden lakójának készítettem egy fénymásolatot a csekkekről. Az öreg mókus ekkor nem jutott először szóhoz. Másodszor, és után a többet se, amikor megpendítettem, hogy ha már így összejöttünk, akkor mesélje már el, hogy miért nincs kifizetve a takarítónő, amikor a pénzeket erre beszedte. Na innentől kuss volt. Szóval mindenkinek van egy gyenge pontja. A legjobb az egészben az, hogy ezek az emberek úgy tekintenek a közösképviselőségre, mintha legalábbis vérüket áldoznák értünk, a lakókért.
Agresszívmalac, mostanában mi újság?
Arzénka
Úgy látszik a házmesterek külön kasztba tartoznak. Nincs olyan 7vége, mikor az anyám ne zúdítaná a nyakamba a gaz házmester újabb otromba megjegyzéseit/beszólásait tartalmazó panaszáradatot...
Úgyhogy együttérzek mindenkivel akinek hasonló problémája van. Tudom, hogy ez kevés, kedves agresszívmalac, ezért azt ajánlom, hogy ********* és, hogy *************, meg ***************!!!!!
Legalább ennyit érdemel!
agressziv: vegy egy szal viragot neki, ugy el fog hallgatni a meglepetestol, hogy legalabb egy nap nyugtod lesz - mi tobb, talan meg sutit is sut majd neked az unnepekkor...
Hmm... de ha egyszer már helyreraktad a vénasszonyt, akkor most miért hagytad hogy elbízza magát??
Mondom: nem lecsapni kell, hanem megfélemlíteni. Ha lecsapod, tényleg te leszel a hunyó, hogy milyen kötchög vagy már, hogy öregasszonyokat versz. De befenyíteni be lehet...
Na, ja, kedves EbiHall, és a legjobb az egészben az, hogy nem is feltétlenül kell végrehajtani a dolgokat, ha az ember épp lustálkodni vágyik.
Elég beszélgetésbe elegyedni a főszemétláda valamelyik alkalmi ismerősével/barátosnéjával a házból. Annak aztán a biztos információáramlás tudatában akár meg sem említjük, hogy milyen kellemetlen is az illető szemétláda, de lazán meg lehet jegyezni, hogy tervbe vettünk egy pár éves külföldi munkavállalást. Arra a pár évre kiadnánk a lakást próbatermül a 100 tagúnak, a Rajkó Zenekarnak, a Fesztiválzenekar fúvósainak és ütőseinek, a Budapesti Ifjúsági Kórusnak és még két nyugdíjas madrigálkvartettnek stb., akik jelképes díjazásért naponta reggel 8-tól este 10-ig használhatják majd a lakást.
Ha MIÉP-es szimpatizáns a vén csont, akkor érdemes azzal indítani, hogy lám, milyen lehangoló helyzetben van a magyar kultúra. Amikor aztán az elvbarátságot elmélyítendő elkezd zsidózni, cigányozni, buzizni stb., akkor elővezethetjük, hogy mi kitaláltunk egy némi személyes áldozattal járó támogatási formát a tehetséges magyar zenészek számára... ;))
Kedves Löszy;)
Tudod a baszogatás elso jelére még tavaly nyáron elég nagy hangon leállítottam a 3,14csát és kussolt is vagy fél évig. Sajnos ezeknek a vén kreténeknek egész nap nincs más dolga mint a körülötte lakókkal foglalkozni, így aztán némi kussolás után újra megjön a bátorságuk a pofázáshoz.
A másik az, hogy szívem szerint tényleg levertem volna, de volt legalább egy szipirtyó aki látta volna, és akkor már én lettem volna sáros.
Tudják egyébként ezek a nyomorultak, hogy nagy szarban lennének, ha egyedül találkoznánk az egyetlen zárt helyen (a kapu bejárónál). Ma reggel amikor jöttem a párommal, a fo tetu éppen a kapubelépo lépcsojét söpörte. Látni kellett volna fejét. Azt a nyanyát így beszarva még nem láttam. Persze ne szóltam hozzá pedig lehet, hogy most tényleg el kellett volna kapni. Na mindegy.
Kedves nyugismalac :)
(bocs, de asszem ez jobban passzol)
Egy javaslat így rögtön az elején:
Ha ennyire nem mersz szembeszállni a vén mammellal, inkább bukósisakban sétálj el mellette. Legalább a kezét elkaphattad volna, odaszoríthattad volna finoman valamihez, és halálnyugodt hangulatban meséltél volna neki az élet nagy dolgairól...
Ahogy azt már itt előttem javasolták is.
De szerintem:
Már egyből a legelején tisztáznod kellett volna, hogy veled nem lehet szarakodni, nem lehet leszarjankózni, megkarmolni anélkül hogy annak ne lenne viszonzása.
Most már be vagy skatulyázva nála egy olyan szerepbe, hogy téged lehet basztatni.
Sajnálom, de szerintem így van. És ebből a skatulyából utólag baromi nehéz kimászni.
Ha a legelején éreztetted volna vele szemben a fölényedet, most a s*gged kinyalná amikor megérkezel.
Szvsz felejtsd el a rohadt tojásos meg vizipisztolyos meg nemtoménmilyen dolgokat. Ez nem a Reszkessetek Betörők, és nem vagy te a Makaluki vagy hogy hívták azt a hülyegyereket...
Ez jó poén általános iskolában az alsótagozaton, de nem itt.
Ja: jó ötletnek tartom még a kényes ügyekkel való folyamatos csesztetést is, kit érdekel hogy mit mond meg mennyire van elege belőle. És ne csak csesztessétek, hanem számoltassátok is el.
Így is eléggé ingyenélő népség, nehogymár megzuhanjon még jobban...
sőt, ugyebár az is számít, hogy házmester, vagy közös képviselő? mert házmesternek szok járni szolgálati lakás, ahonnan illik kiköltözni, ha az ember már nem házmester ...
De lehet megbizni egy kulsost.
Nem tudom mennyivel dragitja meg a dolgot(es akkor vajon bele egyeznenek-e a futyifejek), de abszolult jo lehetosegnek tartom.
A ház lakóinak a 95%-a ugyanilyen vén rosszindulatú kretén. A maradék 5% hozzánk hasonlóan sokat dolgozik, így egyszeruen nincs jobb alternatíva, csak fütyifejuek közül lehet választani.