vajon miért nem az a kamera mutatta? csak nem kiderulne hogy nem volt 11-es? ha ugyanis ez a Fradi igazát bizonyitja én tutti betettem volna a musorba...ha viszont nem akkor kihagyom...
Aki szerint bármelyik 11-es jogos volt,az analfabéta, hülye, barom. Vagy belőtte magát a Gerától kapott anyaggal, és halucinált...
Remélem lesz annyi becsület a Debrecenben, hogy leveri ezeket a senkiháziakat!
Ti nullák, az adófizetők eltartják a csürhéteket, és még így is csak kapitális csalással tudtok bajnokok lenni -ha egyáltalán tudtok. Mindenesetre hajrá az FTC ellenfelének a nemzetközi kupában!
18. perc: Tóth Mihály szenzációs labdával ugratta ki a balösszekötõ helyén kilépõ Gerát, a csatár elvitte a labdát Kövesfalvi mellett, csinált egy cselt balra, s a lelátóról úgy t?nt, az elfekvõ kapus a kinyújtott jobb lábával buktatta a csatárt. A közelben helyezkedõ Bukovics játékvezetõ határozottan a 11-es pontra mutatott. A büntetõt Tóth Mihály végezte el, és jobb lábbal, a jobbra mozduló Kövesfalvi mellett a kapu bal oldalába lõtte a labdát.
1-0
57. perc: Vén Gábor ívelt balról a tizenhatoson belül helyezkedõ, és fejelni készülõ Gerához, ám Aranyos teljesen fölöslegesen kirúgta a csatárt a labda alól. Bukovics bíró rögvest a 11-es pontra mutatott. Csiszár állt a labda mögé és jobbal, gyatrán a jobb kapufa mellé lõtte a labdát.
58. perc: Gera immár a harmadik büntetõt harcolta ki csapata számára. Ezúttal fantasztikus csellel emelte át a labdát Zováthon, majd megkerülte a Vasas védõjét, aki a tizenhatoson belül visszahúzta Gerát. Bukovics ezúttal is határozottan büntetõt ítélt. Hrutka vállalta magára az ítéletvégrehajtást", s a válogatott védõ nagy nyugalommal, jobbal, élesen a Vasas kapujának jobb oldalába vágta a labdát.
2-0
Az újság még megjegyzi, hogy az első büntetőn valóban lehet vitatkozni.
Ők is azt látták, mint én.
Még annyit:
A 2. 11-est az összefoglalóban messziről a két játékosnak háttal mutatták, ha a kapu mögötti kamera mutatja, akkor számotokra is egyértelmű lenne a 11-es!
Hol van az a maradék a "már megszokhattuk" típusú magyarázkodó, lekezelő "egy húron pendülő" zöld érzelmű elvakult? Hallgatnak mint a sír, mert ők is látják, érzik, amit itt művelnek, az sport- és fair play, és egyáltalán: egyenlő feltételek mint esetünkben ismeretlen elsődleges szempont figyelembevételével ELFOGADHATATLAN!!! Túlragozni értelmetlen, akinek van szeme, előtte világos, immár több, mint jóindulat, megadható és belefér. Jócskán a jóízlés tág határát túllépő/kimerítő esetek, döntő ítéletek ezek, amelyek után így a bajnokság legvégén, amikor már az elvezetések láttán döbbent ellenfélnek /vélhetően a "mi hiába tettük meg, ha keresztbe tesznek"-felkiáltással/ több javítási - amit máshol a rég nem a foci nemes küzdelmében "elrontottak" - lehetőség nem lévén lehetetlen javítani a kedvezményezettekkel szemben. Mondjatok száz más okot, hogyan, de ennek nem így kell eldőlnie.
Most kiállok az igazságért, noha a csapatom már ezen a téren nem érdekelt. A külföldön befújják szöveg szerintem olcsó, hiszen na mikor kap itthon egy csapat négy nap alatt négy büntetőt, mások default egy idény alatt kapnak ennyit, holmi korábbi nézeteltérés a szövetséggel, vagy más okból kifolyólag szálka a szemükben az adott klub. Itt, esetünkben amennyire kivehettük, semmi rendkívüli nem volt ezen a két meccsen, ami a már-már nyílt, FTC felé irányuló nagylelkűséget indokolta volna... Akik odafent, vagy spontán adott szituációban ezt megtervezik, jelentsék ki előre, álljanak oda nyíltan, hogy ugyan kérem, számítsanak arra, kalkuláljanak úgy előre, a züllőin meg-megesik hasonló. Mindkét fél jól járna: mi, igazunkat keresők nem háborognánk, kerülne elő a téma várható időközönként: az ominózus klubnak meg szurkoljon, akinek ezt kívánja a jóízlése.
Lehet cáfolatnak kiragadni egy korábbi esetet. A reális képhez talán az annyira talán nem szigorúan szubjektív vélemény szerint nem is az esetek száma a lényeg: hanem hogy legyen köztük ezekből egyik és másik oldalról is. És ha valamelyik többségben van - na onnantól lehet ilyen-olyan dolgokba belemenni.
Aki ezek után azt állítja, hogy nem joggal foglalkozunk ezzel, az már krónikusan beteg. Attól, hogy a szurkoló csapata már nem érintett a véghajrában a bajnoki címért, általában még figyelemmel kíséri a végkimenetelt. Ezen emberek többsége nyilván - bevallva, vagy bevallatlanul - valamennyire egyik, vagy másik oldalra húz. Az ilyenek után vagy miatt azonban, akik eddig semlegesek voltak, úgy vélem, a Dunaferrnek szurkolnak. És akkor ne tessék majd jönni, hogy a jó eredményekért Fradigyűlölő a többség, vagy hogy miért kiabáltak gyalázkodó rigmusokat itt, ott, amott... A kialakult kép legalább annyira tehet róla, mint az ellenfél vagy a vélt tehetősebb, jobb utálata, legalább is unszimpátiája.
Ezek után zöldek, csak gyerünk, menjetek sokan Debrecenbe, ahogy mi is mennénk, hisz él a remény; ez a fajta szerzett előnyszerzés már örökre rajtatok lesz, mint a jószágon a billog, kedvezményezett banda.
Én elmondtam mit láttam. Tényekkel támasztottam alá a három büntetőt, melyből az első vitatható a másik kettő jogos!
Eddig csak érzelmi megnyilvánulásokat láttam tőletek, hol vannak az észérvek? Gyanítom az a bajotok, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy 3 büntetőt kaptunk egy meccsen, meg egyébként is antifradisták vagytok, tehát inkább az érzelmeitek vezérelnek - sajnos.
Kedves Delpedro!
Igazad van, az elsőt nem láttam a "D"-ből. Ezért a helyszínen, nem is alkottam véleményt róla.
A második és a harmadik, szerintem, tényleg nevetséges volt, akkor élőben. A Góóólt megnézvén, a harmadikat, csak nagyon erős elfogultság mellett lehet megadni. Mert az még nem szabálytalanság, hogy hozzáér az ellenfél kezéhez. Attól a mozdulattól, NEM lehet elesni.
Az elsőről, és a másodikról tényleg nem szabad vitatkoznod, bár szvsz, hiába mondom.
Nem talált, hogy ki vagyok. A JB szemüveg nem gagyi volt a gyereken.:))
Kár abba belemenni, hogy ki miért nem jött ki, sok oka van annak.
Nem akarok a szurkolóitokba belekötni, de egy esetleges bajnokavatóra, miért kilencezervalahányszázan mennek ki?
Az az, amit nektek nem sikerült elérni. Meccs végén a fekete gyöngyszemetek mezét akartam megszerezni, milyen kurva gyorsan tud futni ez a feka srác :)). Inkább 100m-es síkfutót kellett volna faragni belőle nem focistát:))
Igen! El tudom képzelni mit láttál az első 11-esből a D szektorból:(.
S ha valóban onnan nézted a meccset, akkor a másik két büntetőre nem mondhatod azt, hogy nem volt megadható!
Ja s ki voltál te a Vasas táborban? Elég sok MSZOSZ gyűlésről szabadult emberke (szakáll, sörpoci, borvörös arc, James Bond szemüveg a'la kinai piac) jelent meg nálatok. Fiatalság nulla. Hol az utánpótlás?
bocs fönök most jöttem meg Sopronból (bár tudom az itt van a szomszédban) és a Kispest Tatabánya kivételével mindenhol ott violtam a Vidi mellett... Ezért hülyeség amit mondasz hogy szombaton ne mennék ki...Kimegyek és szoritok a Lokinak és szurkolok a Vidinek...a szölö meg majd meglátjuk kinek lesz savanyu!!:-)
Es a fradistak majd azt hiszik hogy milyen jok.
De a nemzetkozi kupaban amelytol az mlsz visszavarja a penzet lesz majd a nagy dobbenet.
Ott ugyanis nincs bukovics.
remelem Mo-n sem vezet soha tobbe ez a dilettans korrupt.
MOSTMÁR CSAK AZÉRT IS HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!
De szar lesz a Fradisoknak a hazavezető út Debrecenből...Lesz aki a vonaton búslakodik lesz aki a buszon és biztos sokan lesznek a yardon is...
HAJRÁ LOKI!!!!! Mutassátok meg hogy szemét csalás ez a magyar foci hogy egy KIESŐ csapat MEGVERI (megalázza) a BAJNOKJELÖLTET!!!!!!
HAJRÁ DEBRECEN!!!! Még véletlenül se adjátok el a meccset pls!!!!! Ez lesz az év meccse és az egész ország a LOKINAK fog szurkolni...
Én ugyan Vidi-Kispest meccsre megyek de igérem vagy az arcom vagy a hajam befestem piros-fehérre!!!!
HAJRÁ LOKI!!!!
HAJRÁ VIDÉK!!!! MUTASSÁTOK MEG DEBRECENIEK!!!