Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2001.06.21 0 0 77
vajon miért nem az a kamera mutatta? csak nem kiderulne hogy nem volt 11-es? ha ugyanis ez a Fradi igazát bizonyitja én tutti betettem volna a musorba...ha viszont nem akkor kihagyom...
Előzmény: delpedro (75)
Tyler Creative Commons License 2001.06.21 0 0 76
Aki szerint bármelyik 11-es jogos volt,az analfabéta, hülye, barom. Vagy belőtte magát a Gerától kapott anyaggal, és halucinált...
Remélem lesz annyi becsület a Debrecenben, hogy leveri ezeket a senkiháziakat!
Ti nullák, az adófizetők eltartják a csürhéteket, és még így is csak kapitális csalással tudtok bajnokok lenni -ha egyáltalán tudtok. Mindenesetre hajrá az FTC ellenfelének a nemzetközi kupában!
delpedro Creative Commons License 2001.06.21 0 0 75
Ez volt:

18. perc: Tóth Mihály szenzációs labdával ugratta ki a balösszekötõ helyén kilépõ Gerát, a csatár elvitte a labdát Kövesfalvi mellett, csinált egy cselt balra, s a lelátóról úgy t?nt, az elfekvõ kapus a kinyújtott jobb lábával buktatta a csatárt. A közelben helyezkedõ Bukovics játékvezetõ határozottan a 11-es pontra mutatott. A büntetõt Tóth Mihály végezte el, és jobb lábbal, a jobbra mozduló Kövesfalvi mellett a kapu bal oldalába lõtte a labdát.

1-0

57. perc: Vén Gábor ívelt balról a tizenhatoson belül helyezkedõ, és fejelni készülõ Gerához, ám Aranyos teljesen fölöslegesen kirúgta a csatárt a labda alól. Bukovics bíró rögvest a 11-es pontra mutatott. Csiszár állt a labda mögé és jobbal, gyatrán a jobb kapufa mellé lõtte a labdát.

58. perc: Gera immár a harmadik büntetõt harcolta ki csapata számára. Ezúttal fantasztikus csellel emelte át a labdát Zováthon, majd megkerülte a Vasas védõjét, aki a tizenhatoson belül visszahúzta Gerát. Bukovics ezúttal is határozottan büntetõt ítélt. Hrutka vállalta magára az „ítéletvégrehajtást", s a válogatott védõ nagy nyugalommal, jobbal, élesen a Vasas kapujának jobb oldalába vágta a labdát.

2-0

Az újság még megjegyzi, hogy az első büntetőn valóban lehet vitatkozni.
Ők is azt látták, mint én.

Még annyit:
A 2. 11-est az összefoglalóban messziről a két játékosnak háttal mutatták, ha a kapu mögötti kamera mutatja, akkor számotokra is egyértelmű lenne a 11-es!

delpedro Creative Commons License 2001.06.21 0 0 74
na megjött a bölcsészkar:(
Előzmény: VIOLA_ (70)
rage Creative Commons License 2001.06.20 0 0 73
Szerintem nem olvasta végig
Túl hosszú

:)

bor virág Creative Commons License 2001.06.20 0 0 72
Pedig többet is tanulhatsz az írásából,mint ami ezek szerint leesett!!!
VIOLA_ Creative Commons License 2001.06.20 0 0 70
Hol van az a maradék a "már megszokhattuk" típusú magyarázkodó, lekezelő "egy húron pendülő" zöld érzelmű elvakult? Hallgatnak mint a sír, mert ők is látják, érzik, amit itt művelnek, az sport- és fair play, és egyáltalán: egyenlő feltételek mint esetünkben ismeretlen elsődleges szempont figyelembevételével ELFOGADHATATLAN!!! Túlragozni értelmetlen, akinek van szeme, előtte világos, immár több, mint jóindulat, megadható és belefér. Jócskán a jóízlés tág határát túllépő/kimerítő esetek, döntő ítéletek ezek, amelyek után így a bajnokság legvégén, amikor már az elvezetések láttán döbbent ellenfélnek /vélhetően a "mi hiába tettük meg, ha keresztbe tesznek"-felkiáltással/ több javítási - amit máshol a rég nem a foci nemes küzdelmében "elrontottak" - lehetőség nem lévén lehetetlen javítani a kedvezményezettekkel szemben. Mondjatok száz más okot, hogyan, de ennek nem így kell eldőlnie.
Most kiállok az igazságért, noha a csapatom már ezen a téren nem érdekelt. A külföldön befújják szöveg szerintem olcsó, hiszen na mikor kap itthon egy csapat négy nap alatt négy büntetőt, mások default egy idény alatt kapnak ennyit, holmi korábbi nézeteltérés a szövetséggel, vagy más okból kifolyólag szálka a szemükben az adott klub. Itt, esetünkben amennyire kivehettük, semmi rendkívüli nem volt ezen a két meccsen, ami a már-már nyílt, FTC felé irányuló nagylelkűséget indokolta volna... Akik odafent, vagy spontán adott szituációban ezt megtervezik, jelentsék ki előre, álljanak oda nyíltan, hogy ugyan kérem, számítsanak arra, kalkuláljanak úgy előre, a züllőin meg-megesik hasonló. Mindkét fél jól járna: mi, igazunkat keresők nem háborognánk, kerülne elő a téma várható időközönként: az ominózus klubnak meg szurkoljon, akinek ezt kívánja a jóízlése.
Lehet cáfolatnak kiragadni egy korábbi esetet. A reális képhez talán az annyira talán nem szigorúan szubjektív vélemény szerint nem is az esetek száma a lényeg: hanem hogy legyen köztük ezekből egyik és másik oldalról is. És ha valamelyik többségben van - na onnantól lehet ilyen-olyan dolgokba belemenni.
Aki ezek után azt állítja, hogy nem joggal foglalkozunk ezzel, az már krónikusan beteg. Attól, hogy a szurkoló csapata már nem érintett a véghajrában a bajnoki címért, általában még figyelemmel kíséri a végkimenetelt. Ezen emberek többsége nyilván - bevallva, vagy bevallatlanul - valamennyire egyik, vagy másik oldalra húz. Az ilyenek után vagy miatt azonban, akik eddig semlegesek voltak, úgy vélem, a Dunaferrnek szurkolnak. És akkor ne tessék majd jönni, hogy a jó eredményekért Fradigyűlölő a többség, vagy hogy miért kiabáltak gyalázkodó rigmusokat itt, ott, amott... A kialakult kép legalább annyira tehet róla, mint az ellenfél vagy a vélt tehetősebb, jobb utálata, legalább is unszimpátiája.
Ezek után zöldek, csak gyerünk, menjetek sokan Debrecenbe, ahogy mi is mennénk, hisz él a remény; ez a fajta szerzett előnyszerzés már örökre rajtatok lesz, mint a jószágon a billog, kedvezményezett banda.
Mancs_d Creative Commons License 2001.06.20 0 0 69
Delpedro mi meg lattuk a visszajatszast Tvben
Lehet te meg nem
Előzmény: delpedro (65)
kharon Creative Commons License 2001.06.20 0 0 68
Ez akkor is kevés egy bajnokavatóra(?).
Hiszen, ti vagytok a fradi.:)
Előzmény: delpedro (66)
kharon Creative Commons License 2001.06.20 0 0 67
Delpedro!
Milyen tények? Hogy azt láttad? Az tény?
Az első vitatható? :DDD
Egyedül a harmadik vitatható.

Egyébként én is csak érzelmi megnyilvánulást láttam tőletek. Hol vannak az észérvek?:)
Ti meg fradisták vagytok, ez befolyásol titeket.:)

Máskor úgy támadj, hogy ne hagyj magadon, visszatámadási felületet!:)))

Előzmény: delpedro (65)
delpedro Creative Commons License 2001.06.20 0 0 66
9976 fizető néző!!!

+

3000 diák!!! Kapu mögött full teli volt!

= 12976!

S ha az Ute meccsen 500-ra kerekítették a 451 nézőt, akkor engedemeddel én is felkerekítem 13000-re!:)

Előzmény: kharon (64)
delpedro Creative Commons License 2001.06.20 0 0 65
na szóval:

Én elmondtam mit láttam. Tényekkel támasztottam alá a három büntetőt, melyből az első vitatható a másik kettő jogos!

Eddig csak érzelmi megnyilvánulásokat láttam tőletek, hol vannak az észérvek? Gyanítom az a bajotok, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy 3 büntetőt kaptunk egy meccsen, meg egyébként is antifradisták vagytok, tehát inkább az érzelmeitek vezérelnek - sajnos.

kharon Creative Commons License 2001.06.20 0 0 64
Kedves Delpedro!
Igazad van, az elsőt nem láttam a "D"-ből. Ezért a helyszínen, nem is alkottam véleményt róla.
A második és a harmadik, szerintem, tényleg nevetséges volt, akkor élőben. A Góóólt megnézvén, a harmadikat, csak nagyon erős elfogultság mellett lehet megadni. Mert az még nem szabálytalanság, hogy hozzáér az ellenfél kezéhez. Attól a mozdulattól, NEM lehet elesni.
Az elsőről, és a másodikról tényleg nem szabad vitatkoznod, bár szvsz, hiába mondom.

Nem talált, hogy ki vagyok. A JB szemüveg nem gagyi volt a gyereken.:))

Kár abba belemenni, hogy ki miért nem jött ki, sok oka van annak.

Nem akarok a szurkolóitokba belekötni, de egy esetleges bajnokavatóra, miért kilencezervalahányszázan mennek ki?

Előzmény: delpedro (60)
rage Creative Commons License 2001.06.20 0 0 63
Igen, ezt már a 42-es
hozzászólásban tisztáztuk

Előzmény: Bai(l)y(eis) (62)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2001.06.20 0 0 62
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

de tökfej vagy!

16 os szektor

Előzmény: rage (35)
Stimpy Creative Commons License 2001.06.20 0 0 61
Az az, amit nektek nem sikerült elérni. Meccs végén a fekete gyöngyszemetek mezét akartam megszerezni, milyen kurva gyorsan tud futni ez a feka srác :)). Inkább 100m-es síkfutót kellett volna faragni belőle nem focistát:))
Előzmény: kharon (58)
delpedro Creative Commons License 2001.06.20 0 0 60
Kharon!

Igen! El tudom képzelni mit láttál az első 11-esből a D szektorból:(.
S ha valóban onnan nézted a meccset, akkor a másik két büntetőre nem mondhatod azt, hogy nem volt megadható!

Ja s ki voltál te a Vasas táborban? Elég sok MSZOSZ gyűlésről szabadult emberke (szakáll, sörpoci, borvörös arc, James Bond szemüveg a'la kinai piac) jelent meg nálatok. Fiatalság nulla. Hol az utánpótlás?

isz-akos Creative Commons License 2001.06.20 0 0 59
bocs fönök most jöttem meg Sopronból (bár tudom az itt van a szomszédban) és a Kispest Tatabánya kivételével mindenhol ott violtam a Vidi mellett... Ezért hülyeség amit mondasz hogy szombaton ne mennék ki...Kimegyek és szoritok a Lokinak és szurkolok a Vidinek...a szölö meg majd meglátjuk kinek lesz savanyu!!:-)
Előzmény: Törölt nick (57)
kharon Creative Commons License 2001.06.20 0 0 58
Két szó: MÁSODIK HELY
Előzmény: Törölt nick (57)
Mancs_d Creative Commons License 2001.06.20 0 0 56
Es a fradistak majd azt hiszik hogy milyen jok.
De a nemzetkozi kupaban amelytol az mlsz visszavarja a penzet lesz majd a nagy dobbenet.
Ott ugyanis nincs bukovics.
remelem Mo-n sem vezet soha tobbe ez a dilettans korrupt.
rage Creative Commons License 2001.06.20 0 0 55
Hmm, a bírókkal beszéltél már?
Addig hiába mész le...

Max bosszankodhatsz egy jót megint
Az tény, hogy ennyien még az életrben nem
drukkoltak a Debrecennek, mint ahányan
most fognak...

Előzmény: isz-akos (54)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.20 0 0 54
MOSTMÁR CSAK AZÉRT IS HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!
De szar lesz a Fradisoknak a hazavezető út Debrecenből...Lesz aki a vonaton búslakodik lesz aki a buszon és biztos sokan lesznek a yardon is...
HAJRÁ LOKI!!!!! Mutassátok meg hogy szemét csalás ez a magyar foci hogy egy KIESŐ csapat MEGVERI (megalázza) a BAJNOKJELÖLTET!!!!!!
HAJRÁ DEBRECEN!!!! Még véletlenül se adjátok el a meccset pls!!!!! Ez lesz az év meccse és az egész ország a LOKINAK fog szurkolni...
Én ugyan Vidi-Kispest meccsre megyek de igérem vagy az arcom vagy a hajam befestem piros-fehérre!!!!
HAJRÁ LOKI!!!!
HAJRÁ VIDÉK!!!! MUTASSÁTOK MEG DEBRECENIEK!!!
LaCk0 Creative Commons License 2001.06.20 0 0 53
A www.nb1.hu-n lehet szavazni, hogy hány 11-est kap a fradi debrecenben.
Dugó Creative Commons License 2001.06.20 0 0 52
ilyenekből nagyon sok van egy meccs alatt !
min mindegyik meccsen 2-3 büntetőnek kéne lennie, ha ezek jogosak
Előzmény: mash (46)
mash Creative Commons License 2001.06.20 0 0 51
én már a szombati műesés miatt eltiltanám 5 meccsre!
nem szeretem a műesőket!
Előzmény: rage (49)
kharon Creative Commons License 2001.06.20 0 0 50
:))))))))
Olvasol, olvasol....
Előzmény: mash (48)
rage Creative Commons License 2001.06.20 0 0 49
Pláne akkor, ha nem is akar
talpon maradni.
Akkor aztán elesik tényleg

Csak nehogy emiatt kapjon egyszer fontos meccsen
2. sárgát...

A Fradinak úgyis rég volt Dombi-jellegű focistája
Most legalább ilyen is van

Előzmény: kharon (45)
mash Creative Commons License 2001.06.20 0 0 48
és még szt is tudjuk, hogy milyen kemény voltál egy székhez
Előzmény: kharon (45)
VDTN Creative Commons License 2001.06.20 0 0 47
Gera elhiszi magáról, hogy tud focizni.

A fradisták elhiszik, hogy csapatuk megérdemelten lesz bajnok. (Mert tuti az lesz, ha a magyar bírókon múlik)

Az MLSZ és JT elhiszi, hogy a magyar foci érdekét szolgálja, ha a nemzet kincse nyeri a bajnokságot.

Bedék, Bukovicsok elhiszik, hogy a befújt 11-esek jogosak voltak, hisz ennyi fradista nem tévedhet.

Minden fontos érdekelt boldog.
Csak a világ röhög rajtunk...

Előzmény: rage (34)
mash Creative Commons License 2001.06.20 0 0 46
Hi!

kár, hogy nem mutatták a 2. 11-est
amikor Aranyos ráugrott a Gera hátára és ettől esett ell

én kb. 15 méterről láttam, az jogos volt

az elsőnél is eltalálta a Gera bokáját, a harmadiknál, meg rángatta a mezét a Zováth azt hiszem!

nem egyértelmű 11-esek, olyanok, hogy kétkézzel lerántás vagy agyonrúgás
de 11-esek voltak

mondjok én ebből kétszer tutti talpon maradok és nem esek el!
Gera a maga 45 kilójával nem nagyon marad talpon akkor se ha rá lehelnek!

Előzmény: rage (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!