Különösképpen nem is fontos, csak érdekességképpen kérdeztem rá, mert olyan aranyosan puszilgatták egymást koncert előtt.
De ezexerint csak baráti érintkezés volt.:)
Sz'al izgalomra nincs okod, nem vagyok búlvársajtós, de ez is hozzátartozik egy zenekar életéhez, így megkérdeztem.
az első lemez egész jó, hangulatos, bár néha azért idegesítő is tud lenni. szerintem kedvelhető, és jó ha a gitárost kiszúrtad, mert leginkább az ő témái miatt + a hegedű is tesz bele pluszt.
Na volt valaki szombaton a Benczúr Házban?
Egyetlen dolgot nem szeretek az EH koncerteken....mégpedig azt, hogy egyszerűen nem lehet érteni a szövegeket...Nem egy embertől hallottam már, hogy jó a zene, a hangulat, minden, csak a szöveget nem értették, ezért nem is nagyon foglalkoztak velük a továbbiakban...pedig szerintem ez elég hangsúlyos az együttesnél.
Na igen ezt a sikoltozást én is tapasztaltam....és nem is nagyon tudtam mire vélni. Végtére is egyik tag sem egy 18 éves álompasi, hogy a 15 éves csajok megvesszenek értük...Na midegy, azért a koncerteken elég zavaró tud lenni.
Pénteken a zalaegerszegi koncerten is ez volt a helyzet...../pedig 4 Gólyabál volt a városban állítólag:)))/
Eddig csak a médiában nyomatott dalokat ismertem tőlük, - gondoltam - megnézem őket.
A koncert kellemes csalódás volt, mind zeneileg, mind a szöveget tekintve, sőőőőt a gitáros srác egész kellemes szólókat nyomott.
Nem rossz, asszem belefülelek a 2 lemezbe is.
/A koncerten kevesen voltak, 80-100 néző, amely nem a csapat hibája, ez vidéken tendenciózus állapot + a fent leírt helyzet is közre játszhatott/
Előre is bocs az érintettektől, de az EH-val csak egy baj van: az a sok sikítozó 15 éves kiscsaj az első sorokban... Utóljára a NKOTB-videoklippeken láttam ilyet..:-)
A lényeg, a zene és a szöveg különben szerintem JJJJÓÓÓÓ!!!
Nem találom a honlapon a Köszönd meg szépen szövegét.
Ez egy lassú, akusztikusabb szám, elég jó szöveggel... ez a szöveg eleje:
A jóknak jó
Mert a fájó szív az könnyebben kiszáll,
A szenvedő
És a morfiumtól tompa tánc megáll,
Rám sem nézz,
Csak hadd vigye a szél az arcodat,
Olyan sok jót tettél,
Nézd, ez a fekete zápor
Ott kint szünni látszik már...
Tiszta légy,
Valami Krisztus mondta, hogy jobban alszol,
Sodródj tovább,
Csak ha nem baj, ne kelljen elfogadnom
De végignézem majd,
A kezem jó erősen tart
Itt a fonál, kösd hozzám, ha átérsz,
Visszanézhetsz így, elköszönnünk kell...
október 5.
MÓR, MÓRI BORNAPOK
Mór, Kapucinus tér (ingyenes)
(még 20 nap)
október 10.
BUDAPEST, CSEKOVSZKY ÁRPÁD MŰVELŐDÉSI HÁZ
1172, Budapest, Hősök tere 9.
(Megközelíthető az Örs vezér térről a piros 76-os busszal.)
Telefon: 256-5445, 256-0267
(még 25 nap)
Én jártam ott, első sorban nyomultunk :)) Meg voltunk előtte pár héttel Békéscsabán is koncerten :) a Sziget azért jobb volt :)) remélem lesznek jövőre is!!
Tejóisten, SENKI már hetek óta!!!
"Ne tekerd át! Ezt most én küldöm Neked! Elég nehéz volt, de kiderítettem, hogy melyik adóra állsz rá ilyenkor. Tedd le a munkaeszközt, mélázgass csak bátran biztos Európa is tud még várni három percig!"
Basszus, Ti ne várjatok már!!! Legalább 1 élményfürdőt a szigetes koncertről, léccci, ha már én nem lehettem ott :)))))))))
Naaaa, Zsófi, Dévér, _Holdkóros_...lécci!
Nemtom...szerintem az EHnak egyszerűen nincs akkora tábora mint a Tcspdának. A Benczúr házban is nagyon kevesen voltunk, úgy indultunk el (egyéb koncerttapasztalatokra támaszkodva) hogy minimum 7-re oda kell érni, hogy jó helyünk legyen, persze ez nem jött össze. odaértünk 8 előtt. És mi voltunk az elsők....aztán kezdtek beszállingózni az emberek mikor elkezdték a hangolást...
Köszi! Biztosan erősen tetted, mert isteni volt!!! Szépek és kedvesek! De tényleg kevesen voltunk... bár a Nagyszínpaddal (Tcsapda) nehéz volt felvennie a versenyt. Vagy csak túl Kelet???
:(((
Hello!
Én figyelgetem szorgalmasan a topicaot...ezt a hatalmas forgalmat...Én eddig egyszer voltam koncerten, most meg lehet hogy a békéscsabait célzom meg, na meg a Szigetet :)
Jó szórakozást a Vekerihez! Szurkolok :)
Sziasztok!
Ez a topik is nagyon haldoklik, pedig nem kéne, hiszen a Holdkórosok mostanában igen sok csemegéhez juthatnak az ország különböző pontjain.
Ma ste pl Debrecen mellett a Vekerin lesznek. Majd egy éve ismerem/hallgatom őket, de ez lesz az első koncertélményem. Ha vki járna erre addig, szurkoljon nekem, hogy továbbra is imádjam őket! Üdv