Hídember,
Bánk bán (Domingo)
Olvasókönyv elsősöknek Orbán Viktortól!
Orbán riport könyv piros-fehér-zöldben(a Magyar Királyság 1001. esztendejében!!!)
Rogán múmiái
Szt. István országfelajánlása Alcsút határában(!)
A Nemzeti Színház társulatának megszüntetése: a nemzeti érzelmű, konzervatív, polgári kormány kemény munkával elérte, hogy nincs Nemzeti társulat és néhány méltán kiemelt nagy színészen kívül a többiek, a müszakiak és más dolgozók elvesztették Nemzeti Színház-i tagságukat, munkahelyükről nem is beszélve. Ez ám a magyar virtus!
A Válasz - végül Heti válasz körüli méltatlan cirkusz.
Országimázs ügyek: lehet sorolni
Szerintem még idetartozik az egyházi esküvő "bedobása" és az olimpia is.
A magyar Szent Korona pr-célú áthelyezése, egy olyan helyre, mégha az az ország háza is, de mégiscsak munkahely, a nép képviselői munkálkodnak az ország javán, siettükben zsömlét majszolnak mellette pl. Értem én, sokkal jobb lenne, ha az egész parlament csak dísz volna, és a nemzeti kincs megfelelő környezetét biztosítaná pusztán, hiszen a parlamenti demokrácia Orbán Viktor szerint:(V.16.szerdai rádióinterjú szó szerint: netlap.hu)
:" Nem gondolkodtam még ezen, nincs is hozzá nagy kedvem, bevallom őszintén. Egyáltalán, az egész választási kampányhoz semmi kedvet sem érzek.
Hollós János: Ne vicceljen...
Orbán Viktor: Isten bizony mondom, olyan jól eldolgozgatok itt a kormányban miniszterelnökként, az ország számára fontos ügyeken. Ezek sokkal izgalmasabbak, mint bármifajta választási kampány, meg megmérkőzés, tehát a legszívesesbben minden különösebb nagy összecsapás nélkül folytatnám azt a munkát, amit az elmúlt három esztendőben végeztünk, én úgy érzem, az emberek többségének a megelégedésére.
Tehát: választás, parlament - semmi szükség rá!