A Quake II-es cuccra jelentkeznék, szívesen ajánlok érte egy vagy több sört, vagy egyebet. Arról nem is szólva, hogy Budaörs környéki volnék, úgyhogy a találkát könnyen összedobhatjuk... :-)
Ja, a Soccer Manager melyik kiadású micsoda? Cimbit érdekelné szerintem.
Nnnna, feldolgoztam a jelentkezéseket, jelentem Sinért, Unrealért, Jagged Alliance 2-ért nagy volt az érdeklődés, de az "aki kapja, marja" elv alapján az első jelentkezőt illetti a játék. Bocs azoktól, akiknek nem sikerült.
Bent vannak még:
Rage of Mages
Quake II + Add-Onok
Soccer Manager + Rally Championship (kimondottan régi konfigra)
Valszeg a közeljövőben két új játékkal bővül majd a lista, de az kimondottan kis kölköknek (kb. 4-6 év) ajánlott sportjátékok lesznek.
Az érintetteknek válaszoltam, várom a jelentkezéseteket e-mailben vagy a megadott telefonszámon.
Nézd csak, a gamerek Teréz anyucija.. :-) Nagyvonalú ajánlat, kár hogy Pécsett lakozom. (Pedig a Wages of Sin kifejezetten hiányzik a gyűjteményemből, azt mondják jobb, mint az eredeti) Mindegy, majd legközelebb... :-)
Van egy-két régi játék, ami még a PC-X-es időkből maradt nálam. Én már nem kimondottan tartok rájuk igényt, de hátha valaki még örülne valamelyiknek. A kínálat a következő:
Rage of Mages (Monolith-Buka)
World Cup 98 (Electronic Arts)
Diplomacy (Microprose)
Jagged Alliance 2 (TalonSoft - Sirtech)
Carmageddon 2 (Stainless)
RollerCoaster Tycoon (Microprose)
Quake II + 2 Add-On Pack (Activision)
Sin + Add-On Pack (Activision)
Unreal + Unreal Official Strategy Guide könyv (angol)
Soccer Manager + Rally Championship (zacsiban, nagyon régiek, gyengébb konfigra!)
Szóval, egy vasat nem kérek értük, gondoltam, "aki kapja, marja" alapon menjen a dolog. Hogy többen jól járjanak, kezdetben legyen mondjuk személyenként egy a limit, aztán ha valamelyik a nyakamon maradnak, amit kétlek, akkor több is. Ja, és előny, ha az illető ismeri a Gazdagrét-BAH csomópont-Déli pályaudvar - Moszkva tér tengelyt, mert az átadást ezen belül kéne megoldani!!! :-)