48 pontot szort, de szerintem nem volt olyan kiemelkedő a teljesitménye. Amikor a Lakers rájött, hogy rá kell állítani egy hasonló magasságú, hasonló gyorsaságú játékost (Lue) már nem volt olyan virgonc.
Lakers egyszerűen balfasz volt mert nem tudta kihasználni azt a tényt, hogy Philly egy egyszemélyes csapat aki vezére nélkül nem igazán ponterős. (3. negyed)
Kobe qrva gyengén játszott, régen láttam már ennyit bizonytalankodni, nem beszélve a rengeteg turnover-ről, ami nevéhez fűzödik.
Iverson nem csak a 48 pontja miatt volt félelmetes, hanem labdái is élményszámba mentek. Mutombo is sokkal jobb volt, mint szokott, ezúttal támadásban is. A probléma az, hogy ha Iverson megsérül (márpedig az egész évet sérülésekkel játsza), akkor a 76ersnek az esélye 0.
Nagyon fontos volt , hogy az első 2 meccsből amit LA-ban játszanak , legalább az egyiket elhozza a Philadelphia! Ez meg is történt! Bár a meccset nem láttam , de a statisztikát megnéztem. Iverson félelmetes lehetett!!!
Masrol sem beszelnek csak, hogy a Lakers milyen siman fog nyerni. Erre itt az elso meccse.
Phillyben mindenki nagyon remenykedett, bejott es csak most jon majd a derbi Philadelphiaban. Itt egy isten az Iversen! Minden korulotte forog. O nez le a plakatokrol, O nez ki a kirakatokbol... Mindenki imadja.
Amikor a Torontot vertek az utolso derbin valami elkepeszto hangulat volt. Egy alom minden Sixers szurkolonak. Csak igy tovabb!
Hát én végignéztem a tegnap hajnali mérközést és az elsö meccsen az esélytelennek szurkoltam...
Szerintem ez a csapat a 76'ers...
A következö mérközésen a Lakers nyer 10-12 ponttal és a végsö gyöztes is a Los Angeles-i csapat lesz...
4-2 re tippelek !