1, Ez sajna már a múlté. Megszűnt a gari hosszabbítás.
Most 1 év gari van. (eddig ez volt) Számla, garikártya igazolásával történik a javítás. 1 év után, ha anyag vagy gyártás hiba jelentkezik rajta, akkor 1x 2.500 Ft. szervizdíj fizetésével javítódik a szemcsi. Ha más bajok keletkeznek, akkor szervizdíj+alkatrész ár.
2, Soha nem volt örökös garancia. Mindig 1 év volt. (ez sajnos az üzletek túlkapása volt.)
1. Az én Oakley szemcsémnek lejárt a garija, régebben volt olyan lehetőség, hogy x forintért meg lehetett hosszabbítani. Létezik még ilyen szolgáltatás és, ha igen mennyibe kerül manapság?
2. Hogyan lehetséges, hogy valakinek örök garanciája van?
Sziasztok, van egy vadiúj Five eladó. Fekete a keret és emerald a lencse (remélem jól emlékszem, hogy a zöld lencsét így hívják). Ha valakit esetleg érdekel, írjon!
.hun
A segítőszándékom úgy látom, hogy nem jött át a mailemben! Nem is voltam egyértelmű, ezért bocsi!!! (problémát kell megoldani és az igényt kielégíteni, nem pedig kavarni)
117-re a válasz.
A központ a kész, komplett szemüvegeket forgalmazhatja. (szerződés) Nem cserélheti össze-vissza a keret és a lencsék színeit. Még ha megoldható, akkor is csak a hivatalos összeállításban lehet terjeszteni. Ezt minden üzlet tudja és Ők sem cserélhetik. Ennek meg van az oka, hogy miért így működik.
122-re
Azt nem mondták, hogy megoldható a külön összeállítás olyan módon, hogy összerakják alkatrészekből. Ez egy élő lehetőség. Így a Te igényed is megvalósul és nekik sem lesz eladhatatlan szemüvegük.
A kis vevő is vásárló és meg kell becsülni. Ha van rá mód, akkor megtalálni és megoldani. Ha nincs kommunikáció, akkor lőttek az egésznek
(Így csak a rossz dolgok terjednek tovább...)
Nem fogom bemártani őket, ha erre számítottál :)
Ők úgy gondolták, hogy jobb üzlet mégis lencsét cserélni és eladni egy szemüveget, mint nem eladni semmit.
Ezért tisztelem és becsülöm őket, annyira, hogy végül valószínűleg nem is fogom őket úgymond megszivatni azzal, hogy otthagyok egy rootbeer keretet egy hozzá nem passzoló szürke lencsével nekik, hanem megveszem a sima matt feketét a grey lencsével és majd megszokom, hogy nem láthatom aranyban a világot...
Minden esetre nem túl szimpatikus az Oakley részéről ez a hozzáállás. Jó, hogy én "csak" egy vevő vagyok, ráadásul nem is nagyfogyasztó, de akkor is, ha már kiadok 1,5-2x annyi pénzt egy szemüvegért, amit amúgy jogosnak éreznék, szeretnék olyat kapni, ami tényleg megfelel az igényeimnek.
Hi!
Szeretnék egy titán keretes oakleyt, lehetőleg Julietet.
gari nem kell, de zsír állapotú legyen, és az ára se bolti közeli elgyen,ha nem gond.
Ha tudtok iylet, üzenjetek légyszi!
Köszi szépen!
Én az optikai minőségért (ha csakugyan megvan...) megvenném a Five-ot, de nem gray lencsével és nem az új igen kevéssé vonzó rootbeer kerettel...de az Oakley nem így gondolja, legalábbis a központ nem...
Hi mindenkinek!
Na, régen jártam erre.
Szóval van egy haverom, állandóan oakleyzik, msot éppen egy Splice-ot rakott össze magának, asszem fekete átlátszó kerettel, fekete szemöldökkel, fire lencsével.
Természetesen ebbena kombinációban nem létezik boltban, sőt a keret talán replika is neki, de elhet hogy a lencse is, de nagyon profin néz ki, 20ért simán megvenném tőle, de nem akarja adni.
Msot én egy kék keret-ice, arancs keret-fire splicet használok váltogatva, replikák, de tök jól jártam velük, és nagyon vigyáztam,hogy a sok színváltozat közül oylat válasszak, ami oroginal is létezik, neohgy lenézzék a fejemről, hogy gagyiban égetem magam, de inkább vettem egy áráért kettőt,amit ha el kell adni sem vesztek rajtuk.
Az egyik kereskedésben nekem azt mondták, hogy annak ellenére, hogy így egy rootbeer-grey kombinációjuk marad, amiben egyetértettünk, hogy eladhatatlan, ha szeretném, megcsinálják nekem a matt fekete keret - gold iridium lencse kombinációt. A közös kérdés csak az volt, hogy akkor az Oakley Magyarország miért nem teszi meg ugyanezt? No ezt nem sikerült megfejtenünk...:)
Hát az elég nagy baj...pedig szerintem az lenne a legjobb kombináció...
Az új rootbeer keret túl extrém hétköznapi utcai viseletnek (a régi teljesen visszafogott volt az újhoz képest...), viszont a gold iridium lencsének van a legjobb színe és az biztosítja a legjobb látást is számomra...a kékek túl hidegek és elvesznek a részletek is bennük...na de hát ez van...
Az Oakleynak életre szóló garanciája van amivel már 2 alkalommal éltem, zökkenőmentesen megtörtént a csere ill a javítás.Igaz nem Magyarországon. Most újból eltört a szemüvegem ugyanott ahol az első. Hol cserélik itt ki nekem újra?
Udv!
1 kerdes. Tavalyi kinalatban volt olyan, hogy Scar atlatszo narancs kerettel fire lencsevel. Meg jo allapotban levo hasznalt is erdekelne ha tud vki... Vagy merre lehet meg kapni? :-( 70/274-2965 Pliz ha tud vki vmit szoljon. Koszi.
Jó pár hónapja használok egy A-Wire Black Carbont, és nagyon bejön. Előtte Polaroid, ill, RayBan Aviatort használtam, de az Oakley optikai tulajdonságai jobbak, mint a RayBan (szubjektív tapasztalat).
Eleinte furcsa volt, és meg kellett szoknom a felvételt, de most már a régi fülre akasztósok nem tetszenek.
Ja, Horváth utca ... mindenhol kerestem polarizált lencsést, de sehol nem volt, a központban meg közölték, hogy rendelni sem lehet ... így vettem egyet Ausztriában ...
Azt szeretném megtudni a bennfentesektől,hogy várható-e,hogy a tél folyamán lejjebb megy az oakleyk ára?
Konkrétan egy Splice-t,v agy egy Scar-t szeretnék venni, de ezek most oylan 50 körül mozognak.
És ha szokásos,hogy télen lemggy a napszemcsik ára,és rem. nem föl,akkkor most eladnám a Minutém, és pár hónap múlva vennék egy splicét!
Köszi!!
ez nem egyszerű dolog...
nagyon sok a hamisítvány.
Elöször is a tipusát azonosítsd be (oakley.com)
aztán a szinét (hogy gyártanak(gyártottak)-e ilyet).
esetleg egy okaley márkakereskedő is tud segíteni.
De ha tényleg 100%ra akarsz menni, akkor elviszed
egy laborba, ahol a fényáteresztő hatását mérni tudják. Ha egyezik az oakley.com-on közölt adatokkal, akkor nyertél : )
Az oakley független tesztek alapján is kivételesen jó fényszűrő tulajdnoságokkal rendelkezik.