Minél többször hallgatom a My Twin rövid, letölthető verzióját, annál jobban tetszik. Iszonyúan várom az új albumot, csak kicsit sokat kell rá még várni:(
Mar akkor eleg Ozzysnak tartottam Rensket, amikor meg nem tudtam, hogy total masnapos. A keveros nem nagyon ismerte Katatonia alatt a "gitarok, fol" felszolitast, vegig halk volt.
Azert a notak jok voltak, de nem ott improvizaltak oket. Mindegy, en elveztem.
Utana a reszeg Mattias Norrmannel beszelgettunk, csajozott mikor leszolitott egy szokere festett haju lannyal minket, hogy "ugy neztek ki, mint ha svedek lennetek". Moka volt utana dumalni vele.
A Katatonia a legjobb északi banda... én ezzel kezdtem. de még mindig szeretem. nem lehet megunni. ha depi vagyok akkor is jó, ha nem akkor is. .. Mikor jönnek hozzánk?????????
Egy hétig otthon fetrengtem ebben az infuenza kórban, ugyhogy volt egy kis időm alaposan megismerni ezt a lemezt.
Azt kell mondjam, hogy félelmetesen jó. Volt, hogy egy teljes napot eltöltöttem csak egy szám hallgatásával.
Abszolút kedvencek, egyenlőre: 1, 3 (kicsit olyan Tiamatosnak érzem), 4, 8, 9 és 11-es nóták. Megunhatatlan...
Korábbi albumuk milyen? Az is még ilyen, inkább dallamos, éneklős, vagy hörgős, beindulós?
Most ismerkedem a Tonight's Decision-nal. De már látom, hogy ez a lemez is tagadhatatlanul Katatoniás. Még az előző albumukra volnék kíváncsi. Az vajon milyen lehet? A Last Fair Deal Gone és Viva Emptiness abszolút kedvencek lettek hamar.
- februárban skandináv turné
- készül a DVD
- Daniel apa lett
- és befejezodott a hivatalos forum olvasoinak általam inditott feldolgozáslemez projektje, a 15 dal letölthető és hamarosan a boritok is fenn a KFUCK oldalon.. A lemezek uton Andershez, reméljük, mihamarabb reagál.