Keresés

Részletes keresés

bibercalmero Creative Commons License 2001.05.31 0 0 17
Jegyet lehet-e meg venni a IllesMetroOmegara?
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.31 0 0 16
Igen, eredetileg Bonzot is beírtam a zárójelbe, de kitöröltem végül.
Előzmény: Derek (15)
Derek Creative Commons License 2001.05.31 0 0 15
"Látod ez a dobosok átka: halálukat alig veszik észre "

Azert van kivetel, mert a Who-nal es a Led Zeppelinnel is nagy torest okozott, a Zeppelin a dobosuk halala utan szunt meg.

Előzmény: Zsoldos (14)
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.31 0 0 14
Na igen. Az a Rainbow vetekedett a klasszikus Purple-lel is, a vele párhuzamosan futó Coverdale, Hughes, Bolin fémjelezte Purple-t SZVSZ kenterbe vágta.
Látod ez a dobosok átka: halálukat alig veszik észre (Eric Carr, Cozy Powell) csak pár év múlva mondjuk: "jé már ő sem él."
Előzmény: mpd (12)
bean Creative Commons License 2001.05.31 0 0 13
Tökéletesen igazad van. Ma kizárólag Backstreet Boyz és Spice Girls mutánsok tátognak a hazai színpadokon. Vagy Komáromi István és valamilyen Pali alázza le nap-mint nap a szakmát. Ezekhez képest valóban felüdülés lesz a régi nagyokatlátni. Sajnos én nem leszek ott, mert a férjemet hat lóval sem lehet ilyen helyekre elvontatni. Egyedül pedig, ugye, nem az igazi.
Előzmény: bibercalmero (11)
mpd Creative Commons License 2001.05.31 0 0 12
Nahát. Ebből látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
Volt - ha már Blackmore-t említed - a Rainbownak egy feldolgozása a Still I'm said-ből az On stage koncertlemezen. Félelmetesen jó volt, talán a legjobb változata a dalnak. Na most, újra felvették - más zenészekkel - a 90-es években. Hulla gyönge lett a régihez képest. Persze, az akkori Rainbow... Dio énekelt, Cozy Powell dobolt, hát, az valami volt.
Előzmény: Zsoldos (9)
bibercalmero Creative Commons License 2001.05.31 0 0 11
Mindegy, toluk nem sajnalom. Ugralo majmoknal meg mindig nagysagrendekkel jobbak.
Előzmény: kazohinia (8)
Fine Tune Creative Commons License 2001.05.31 0 0 10
Vagy két-három éve az Omegának egy számát hallottam élőben, hát azzal színpadra menni elég ciki, szimplán hamis volt. Fiatalabb koromban sem igazán rajongtam értük a SZER zenéin nőttem fel.
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.31 0 0 9
OFF: A Deep Purple tökéletesett húzott mikor régi számokat játszott. Egy több mint 30 évre visszatekintő zenekar hívei elvárják az együttestől, hogy játssza a régieket is. Akinek pedig annyi klasszikusa van mint a Purple-nek, természetes hogy a koncertek több mint felében azokat nyomja. Különös pikantériája ennek a Deep Purple esetében, a meghatározó hangzásvilágú Blackmore kiválása a zenekarból, és Steve Morse belépése. Élmény volt vele hallgatni a régi számokat, melyek ugyanazok voltak, mégis kicsit mások.
Bocs az offért
ON
Előzmény: mpd (6)
kazohinia Creative Commons License 2001.05.31 0 0 8
Ennél egy fokkal ötletesebb lenne, ha nyugdíjas balerinák tüllruhában lejtenék el a Hat tyúkok tavát :))) Miért kell a birkákat X-edszer megnyírni??? Ha tudná, szegény Nagyérdemű, hogy a nagy szerelem tárgya nem ő, hanem a lé :(((
szellemtelen home Creative Commons License 2001.05.31 0 0 7
Reggel a rádióban azt hallottam, hogy Presser nem vesz részt Omegásként a bulin, hanem a román-magyar meccsre megy. Azt mondja, hogy őt a dalai képviselik majd a koncerten.
mpd Creative Commons License 2001.05.31 0 0 6
Persze, nem vitatom, hogy nagyok. Csak egy dolog nem jön össze, legalábbis nekem:
a régi számokat most nem ugyanúgy játsszák, ahogy a fülemben vannak. Ez nagyon zavar.
Van, aki folyamatosan klasszikusat képes alkotni, pl. említettem a Pink Floydot. Vagy ott van Mike Oldfield. Mindig új, de mindig ugyanolyan jó. Harminc éven keresztül a Régi csibészeket nyomni, hát, nekem nem nagy élmény. De pl. Eric Clapton, vagy a Santana új számai sem kavarnak fel. Nem az igazi. A Deep Purple is rosszat húzott, mikor pár éve a régi számokból koncertezett, hiteltelen volt.
Persze, nem vagyunk egyformák. Sajnálom, ha sértettem valaki ízlését.
Előzmény: Derek (4)
Szabadelvue Creative Commons License 2001.05.31 0 0 5
Legtöbbjük iszonyúan néz ki megöregedve. A minap láttam néhányat belölük: Mick Jagger, Bob Dylan, Neil Diamond. Nem akartam hinni a szememnek ... Legjobb nem látni öket, csak a régi zenét hallgatni ...

Egyébként a Metró kilóg - alulról - ebből a sotból ...
Az Illés és Omega nagyságrendekkel jobb volt szvsz. Egyedül a Schöck öcsit kedveltem ... Frenreisz Kareszt is csak azért, mert elég dilis volt (meg persze Latinovits és Bujtor féltestvére...:-)

Akit érdekel, menjen...

Előzmény: Derek (4)
Derek Creative Commons License 2001.05.31 0 0 4
" Kopcsi, dagi matuzsálemek ugrálnak a színpadon, á, illúziórombolás. Mégha új számokat játszanának (mint a Pink Floyd), hagyján!"

Csak eppen a koncertjeiken erre a kutya sem kivancsi, hanem a regi szamaikra. En eljarogatok idonkent a regi nagyok koncertjeire akik mar kopaszodnak es pocakosak es sokszor ugy tamogatjak fel a szinpadra,mint legutobb Ray Charles-t, de a koncertjeiken telt haz van. Legutobb Atlantaban Eric Claptonon 80 ezer ember, vagy a mult heten itt Mark Knopfleren is telt haz volt. Es feltunoen sokan a mostani fiatalok kozul, persze a 60-as evek rockerjei is eljonnek, pocakosan es kopaszodva az unokaikkal.

Előzmény: mpd (2)
nso csi Creative Commons License 2001.05.31 0 0 3
Akkor lesz a román-magyar foci is - ha jól hallottam fél füllel - a fiúk az öltözőben nézik, ha nincsenek épp a szinpadon.
Egyébként szerintem nem kell mindenütt rémeket látni :-))) csak lazán :-DDD
Előzmény: pitbullman (1)
mpd Creative Commons License 2001.05.31 0 0 2
Ha úgy értetted: lerágottcsont-zene, akkor egyetértek. Ha a régi számokra vagyok kíváncsi, meghallgatom az akkori felvételeket. Ma úgysem tudják már úgy előadni, és ez zavar. Kopcsi, dagi matuzsálemek ugrálnak a színpadon, á, illúziórombolás. Mégha új számokat játszanának (mint a Pink Floyd), hagyján!
Előzmény: pitbullman (-)
pitbullman Creative Commons License 2001.05.31 0 0 1
Akkor gondolkozz még egy kicsit.
Előzmény: nso csi (0)
nso csi Creative Commons License 2001.05.31 0 0 0
Ebben 0 a politika :-)))
Előzmény: pitbullman (-)
pitbullman Creative Commons License 2001.05.31 0 0 topiknyitó
Felmerülő kérdések:

1. Eddig 80 ezer jegy eladva. Lesz mégegy koncert?
2. Ki rendezi, ki biztosítja, lesz-e sör?
3. Mennyi a zenészek gázsija?
4. Összevesztek-e már?
5. Presszer kinek hiányzik?
6. Miért a Csiksomlyói búcsúval egyidőben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!