Igen, ezt én is megfigyeltem. Nekem mindig Vitányi Iván jut ilyenkor az eszembe, aki Kölcsey leszármazottjaként meg akarta tiltani T. Jozsónak, hogy Kölcseytől idézzen. A dolog szépséghibája, hogy közvetlen leszármazott aligha lehet, Kölcsey Ferencnek ugyanis nem volt gyermeke. Különösen tetszett, amikor bevallotta, hogy Horthy Miklósnak is rokona.
Hogy stílszerű legyek: NA ÉS???
Kicsit komikusnak találom, de már többször feltünt: A politikában csak az MSzP-sek meg az SzDSz-esek hivatkoznak a nemesi származásra meg az úriemberségre. Hogy ez mi a fenéért lehet..
Nem, nem gondoltam arra, hogy meghat titeket. Nem érezted ki soraim közül az iróniát. Ugyanis engem rohadtul hidegen hagy, hogy valaki nemesi származású, vagy sem. A lényeg amit csinál.
Az viszont őszintén érdekelne, hogy kire gondoltál, amikor ezt írtad:
"Ismerek én egy másik erdélyi nemesi sarjat is, akit szintén nem szivesen látnék a miniszterelnöki székben."
"miért fájna az nektek, hogy egy erdélyi nemesi család sarja lenne a miniszterelnök..."
Egy erdélyi nemesi család sarja...
Hmmm. Szép. Érdekes, hogy ezzel még anno nem igen dicsekedett.
Most azt hiszed, hogy ez bennünket meghat? Ismerek én egy másik erdélyi nemesi sarjat is, akit szintén nem szivesen látnék a miniszterelnöki székben.
Jó, ha ennyire ragaszkodol ehez, akkor tessék, itt a nay lehetőség, hogy felsorold MP hazaárulásait és Franciország javára történő kémkedéseit. Szabad a pálya! SzVSz Medgyessy semmivel se rosszabb magyar, mint te vagy én. Sőt, ő legalább nem gyűlölködik, és nem vádolgat feletlenül, mint. pl. te.
decsak akkor, ha izompólóban vesz részt a parlamenti üléseken.:) és biciklis nadrág persze... a Fodor nem kap tárcát, de a Norbi mögé ülteti az új házelnök: ????? (e még számomra se tiszta).
sportminiszter: Toller laci esetleg a Schmuckkkkkkkkkk Andor
Kultuszminiszterségre: Wisinger (Muosz) István (vagy László, vagy mi)
Kancellária élén jól mutatna a Lengyel (csalhatatlan és tévedhetetlen ) László
Abban igazad van, hogy Pepó nem jobb egy árnyalatnyival sem, mint Baja, de megjegyzendő, hogy a bizotságokban még az mszp is támogatta azaz jónak tűnt (ez mondjuk édes kevés)
Józsinál is sok jobbat el tudnék képzelni, mondjuk Medgyaszait (nem ttudom hogy írják). De az vitathatatlan érdeme, hogy kurvasok pénzt bírt szerezni (bár ne tudott volna)
Szabó bár nem mondom, hogy Wachsler nem lenne nála jobb, de nekem nincs vele igazán bajom.
Gógl szerintem összehasonlíthatatlanul jobb, mint Kökény, Mikola nekem is kicsit túlzottan öntudatos, meg határozott, sőt olykor röhejes is, de én egyre jobban elhiszem, hogy tényleg jól csinálja és főleg úgy gondolom, hogy ha valahol akkor az egészségügyben igenis szükség van a határozottságra (sok pénz, inteligens jó érdekérvényesítő pénzköltők, irtóztató fúrás-faragás)
OVi szvsz jó, bár Antall jobb, dehát nem volt elég pragmatikus, HGy szvsz köztörvényes, de végülis ez mindegy. Az biztos, hogy HGy népegyszerűgyermeke modora engem jobban irritált, mint mondjuk Antall állítólag követhetetlen körmondatai. Azt jobban utálom, ha hülyének néznek, mintha egy kicsit oda kell figyelnem.