Keresés

Részletes keresés

Miss Maci Creative Commons License 2002.07.23 0 0 146
Azért nekem baromi jó egy ronda hetvenes években épült házban lakni. A villamostól öt percre vagyok, ami nekem nagyon fontos. Olyan a munkám, hogy egész nap ingázok a lakásunk és a munkahelyek között, amik szintén a körúton vannak. Nekem nagyon sokat ér, hogy bármelyikre eljuthatok fél órán belül, és mégis egy viszonylag csendes, normális utcában lakok. Igaz, panoráma az semmi. Viszont a párom, aki itthon dolgozik, nagyra tudja értékelni, ha anyuci hazajön ebédet főzni, meg adni egy puszit. Ezért irtó relatív, hogy ki hol szeret lakni.Az én életemet most nagyon megkeserítené, ha ki kellene költöznöm a város nyüzsgős részéből. Megjegyzem, irígylem azokat, akiket a munka nem befolyásol a lakhelyük kiválasztásában.Például Szentendrén remekül ellennék...:-)
Előzmény: Karl May (145)
Karl May Creative Commons License 2002.07.21 0 0 145
Én a II. kerületért sem vagyok oda. A legnagyobb részén csak a panoráma szép, minden más undorító. Tele van ronda hetvenes-nyolcvanas években épült házakkal, meg még újabb és még rondább palotácskákkal. Csak a régebben beépült részei szépek (Gül baba utca, Pasaréti tér környéke, Pasaréti út, Napraforgó utca,stb.).
Előzmény: Miss Maci (144)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.21 0 0 144
No akkor megnyugodtam!:-)Megmaradhatok a jó öreg II.kerület imádatánál.
Karl May Creative Commons License 2002.07.20 0 0 143
Én szinte semmit. Ha egy magasabb ház tetőterében, vagy felső emeletén laksz, akkor tényleg jó, mert van panoráma. Egyébként viszont semmivel sem jobb, mint pl. Zugló.
Előzmény: Miss Maci (137)
thw Creative Commons License 2002.07.20 0 0 142
:)) koszonom. Teny es valo,hogy nemhogy a 80nm, meg a 40 is megfizethetetlen - szamomra. pedig nagyon sok sz@r helyen levo lakast arulnak, csak pusztan mert arra hivatkoznak, hogy I. kerulet meg Naphegy, vagy Gellert-hegy, van arcuk vagyonokat kerni erte. Aztan megnezed, es nincs napfeny, mert ket sorhaz kozepen van...vagy epp pincelakas,ami eleg gyakori.
Előzmény: Miss Maci (140)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.20 0 0 141
Ugye ezt úgy érted, hogy akkor a fennmaradót kölcsönből fizetnétek ki? Szerintem 3 millióért semmit sem lehet kapni, azt is valami borzalmas környéken.:-(
Előzmény: szmárti (138)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.20 0 0 140
OK, válasz elfogadva! Bár kétlem, hogy valaha annyit kifizetnék a kilátásért.Egy 80m2-es lakás pl. már a megfizethetetlen kategória, ha van egyáltalán.
Előzmény: thw (139)
thw Creative Commons License 2002.07.19 0 0 139
Micsoda kerdes??? Nem veletlenul ilyenek a lakasarak, ez az egyik legtutibb kornyek Budapesten. Sorolom, mit imadok benne: kilepek es itt a Taban, totalis csond van, mellettem fak, nincs smog stb, setalok ot percet es a busznal vagyok aztan a varosban, latom totalban a budai varat es a Gellert- hegyet, megyek 10 percetes a Citadellan setalok. most hirtelen ez jutott eszembe, de meg bizti lenne otletem ha gondolkodnek!
Előzmény: Miss Maci (137)
szmárti Creative Commons License 2002.07.19 0 0 138
3 M Ft készpénzzel felújítandó, komfortosítható min. 40 mn-es lakást keresünk(fiatal pár) Budapest civilizált részein. 06-70-2655888
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.18 0 0 137
Én is néztem lakásokat a Nephegyen, de nem csak hogy az árak elrettentőek, a lakások is irtó kicsik.Egyszer dolgoztam az MTI-nél, és ott még parkolni sem lehetett, szűkek az utcák, stb. Mit szerettek azon a környéken???
Előzmény: thw (136)
thw Creative Commons License 2002.07.17 0 0 136
Hat oigen, nagy a szoras. Mi a kedvessel meg anyamnal lakunk (nemsokara koltozunk), a Naphegyen, ahol jo dragak a kerok, de par hazzal lejjebb, ami mar a vege az utcanak, zuhannak az arak, mert ott nincs feny stb. Ugyh. csak batran.
Előzmény: pasztell (135)
pasztell Creative Commons License 2002.07.17 0 0 135
Köszi, én is valami olyasmiben gondolkodtam, hogy 7 milla körül meghírdetem, aztán meglátom mit szólnak hozzá, csak kicsit tartottam tőle, hogy körberöhögnek, mikor a Visegrádi utcában 6,5 millióért felújított emeleti lakásokat is árulnak. Igaz azokról mindig kiderült, hogy az utca legvégén vannak, ami azért már kicsit más környék. Végülis azt hiszem 6,8 körül már viszonylag könnyű szívvel adnám oda, és kb. 2-2,5 milla ráfizetéssel keresnék egy kicsit nagyobbat.
Előzmény: thw (134)
thw Creative Commons License 2002.07.17 0 0 134
Pont e ket ar koze akartam saccolni :)) Nem tudom, mennyibe kerul egyebkent folbecsultetni,de azt tudom, hogy ha jelzaloghitel-kerelmet nyujtasz be, akkor kijonnek, es kb egy huszas. Nemtom vissza lehet e vonni ezutan is a hitelkerelmet, de ha igen, akkor lehet h igy olcsobb felmeretni. Minden esetre, en a helyedben 7 ala nem mennek mikor meghirdetem.
Előzmény: pasztell (133)
pasztell Creative Commons License 2002.07.17 0 0 133
Hali!

CSak egy kérdésem lenne. Van Újlipótvárosban (Tátra u.) egy 24nm-es lakásom. Földszinti, de nem körfolyosós házban. Lépcsőházból nyílik, és nagyon szépen rendbenntartott belső kertre néz.A ház kívülről fél éve lett felújítva, és év végéig a lépcsőház is meg lesz csinálva, mert most adtuk el a tetőteret, és annak az árát még ráköltjük a házra.
A lakás annak ellenére, hogy földszinti, nagyon világos, mivel a hatalmas kert miatt nincsenek házak amik leárnyékolnák. Belülről nem egészen két éve kifestettük, meg az apróbb javítanivalókat megcsináltuk, de a fürdőt és a konyhát nem újítottuk fel. Nincs rossz állapotban így sem, csak síma fehér csempe, meg téglaszínű apró kő a földön, egyszerűen nem modern.
Szóval kiváncsi lennék mennyit ér ez így, mert az újsághirdetésekben eléggé szóródnak az árak a környéken hasonló paraméterek mellett (6,2 és 7,8 MFT volt a két szélsőség)

offkovics Creative Commons License 2002.07.16 0 0 132
köszi, próbálkozik az ember. én majd augusztusban kezdem el árulni, de azért már szeretném felmérni a terepet.

neked pedig soxerencsét!

Előzmény: Miss Maci (131)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.16 0 0 131
Még csak az jutott eszembe, hogy 100 ezer körül berakathatsz egy ablakklímát, és ha nyárom akarod eladni, jól behűtöd mire jönnek a delikvensek. Nagy vonzerő! Az én lakásomban 2 éve ilyenkor még 36 fok volt éjszaka... Szóval ennyi ráfordítással sokszorozhatod az esélyét, hogy a te lakásod mellett szól amjd a döntésük.
Előzmény: offkovics (128)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.16 0 0 130
A mi kiválasztottunk a II. ker-ben volt, 76m2, 3 nagy szoba...14M.Az összes többi hasonló helyen minimum 16M+felújítás.Még most is úúúgy sajnálom!
Előzmény: thw (127)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.16 0 0 129
Az enyém ugyan címben Rétköz utca, de a Nagyszeben téren van, mert a legalsó házsorból a középső ház. Klíma ide vagy oda, ez IV. emelet,zárószint, lift nuku, fürdő nincs felújítva.Igazság szerint én 6.5-ért oda fogom adni az albérlőnek, aki fél éve ott lakik és imádja. Márciusig fizet, egy összegben. Minél késöbb, annál jobb, mert addig már úgysem veszünk semmit, és a lakbére jóval magasabb, mint a kamat amit ilyen összeg után fizet a bank, még ha lekötöm is. Lehet, hogy többet is kepnék érte, de nekem megéri hogy nem kell majd bíbelődnöm semmivel,mutogatni, találgatni hogy ki-mikor veszi már meg, mikor és hogy fizet, várjak a hitelkérelme miatt, stb. Hoz egy ügyvédet, aztán egy-két nap alatt lezajlik a cécó.Offkovics!Ne aggódj, ez hirdetésben nem fog megjelenni, nem rontom az üzleted!:-)
Előzmény: offkovics (128)
offkovics Creative Commons License 2002.07.16 0 0 128
Hello,

Melyik részen van, milyen házban a lakás? Én a Nagyszeben téren akarom eladni az ugyanekkora garzonomat (profin felújított, bár klíma nincs.) Őszintén megvallva én eddig 7,5 millióban reménykedtem...

Előzmény: Miss Maci (126)
thw Creative Commons License 2002.07.16 0 0 127
Ne aggodjjon majd mas lehetoseg. nekem is volt nemreg egy ilyen lakas, bar egyelore nem celom tuladni a lakasomon. De ez fantasztikus aron volt, emeletes, 60 nm, 6,9 milcsiert. Igaz,panel, az enyem meg enm, de lakopark es kerttelmeg minden. Bar kint Szephalmon, de azvegul is kocsival nem olyan veszes. sajnos viszont nem volt mar elado lakas ott.. Pedig megvettem volna,bar a kedves nem akar egyelore kikoltozni olyan messze.
Előzmény: Miss Maci (126)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.16 0 0 126
Nagyon köszönöm a bíztatást! Sajnos a megvásárolandó lakás tegnap este ugrott, így engedtem az albérlőm unszolásának és kapott 6 hónapot, hogy összeszedje a lakásra a pénzt, és megvegye.Öröm az ürömben, nem lesz gondom most már az eladással, viszont kíváncsi vagyok, találok-e majd még egy ilyen profi lakást, mint ami most füstbe ment.
Előzmény: thw (125)
thw Creative Commons License 2002.07.16 0 0 125
O, ne keseredj el. Szerintem (mar amennyit ertek hozza) ez az ar abszolut realis. Csak turelem, nem biztos h az ar miatt nem jelentkeznek. nyar van stb. ha gondolod, becsultesd fel azert, bar az nem olcso mulatsag.
Előzmény: Miss Maci (124)
Miss Maci Creative Commons License 2002.07.14 0 0 124
Sziasztok! Némi segítségre lenne szükségem. Gazdagréten árulom a panelemet, 28m2, de minden földi jóval felszerelve, pl. klíma.Szeretnék 7 milliót kapni érte, de ha valaki készpénzben letesz 6.5-öt, máris viheti. Szerintetek mennyire reális? El vagyok kenődve, már majd' egy hete hirdetem, és csak két érdeklődőm van, mindkettő hitelből akarja venni, én meg nem érek rá 3 hónapot várni, mert folyamatban van egy másik lakásvásárlásom, határidővel.Minden reagálónak hálásan köszönöm előre is!MM
thw Creative Commons License 2002.07.14 0 0 123
koszi a jotanacsokat!
Nekem telleg csak annyi kell, hogy legyenegy masik szoba, egy fel is eleg, csak szerintem egy embernek se jo, de foleg kettonel gyilkos, hogy nem tudsz hova elvonulni. Nekem legalabbis eleg nagy igenyem van erre, de meg a konyha is olyan mini, hogy esely sincs ra. Mindenkepp dobunk vmennyi felujitast, mert egy darabig meg biztos ott fogunk lakni, mivel semmi penzunk :((
Előzmény: Karl May (122)
Karl May Creative Commons License 2002.07.13 0 0 122
Mint tudjuk ugyanolyan színvonalú környéken Pesten sokkal olcsóbban lehet lakást venni, mint Budán.
Ismered pl. a Fiastyúk utcai lakótelepet, vagy az Esztergomi úti négyemeletes (panel) lakótelepet? Irtó jó, csendes, nyugodt helyek, de mégis olcsóbbak, mint például a Pók utcai, hasonló kategóriájú , csak szarabb közlekedésű és szerintem rondább lakótelep. Tehát ha lakást veszel, akkor például ilyen helyeken érdemes körülnézni.
Szerintem ha olcsón akarsz jó lakást, akkor Pesten kell még nem annyira felkapott, de szép, színvonalas helyen fekvő lakást keresni.
(Vagy ha nem rettensz tőle vissza, érdemes megpróbálkozni egy jó helyen lévő panellel. Mi egy dunaparti tízemeletesben lakunk. Nagyon szép panoráma van, jó a lakás, nem vészes a lépcsőház. Egyszóval nekünk nagyon bejött, annak ellenére is, hogy nyáron bent is meleg van, magas a rezsi és a lakás értéke nem nagyon növekszik.

Visszatérve a problémára:
Ugyan nem értek hozzá, de szerintem is reális lehet 7,5-8 millió a lakásért. Mindenesetre kérj először kicsit többet, aztán ha senki nem jelentkezik menj lefelé.
Ha el akarod adni, ne újítsd fel, csak akkor, ha ár alatt, ismerősökkel, stb. el tudod végeztetni, vagy ha nagyon lepukkant a lakás. (Különben a felújítás árát nem tudod az eladáskor érvényesíteni.)

Előzmény: thw (121)
thw Creative Commons License 2002.07.12 0 0 121
Jol eltuntel mar aszittem sose valaszolsz! :)
Szerintem is szupcsi kornyek, foleg mert percek alatt a kozpontban vagy, de megis tok csondes.
En nem akarom egyelore eladni(ments isten, most koltozunk oda :)) ), csak erdekel,hogy mennyi az erteke, meg elobb-utobb jo lenne egy nagyobb, mert ez csakegy szoba. Ha pedig vennek, akkor szivesebben vennek Budan, bar biztos vannak Pesten is jo kornyekek, de gonolom ott ugyanannyi a lakas, mint ha Budan vennek.
Előzmény: Karl May (120)
Karl May Creative Commons License 2002.07.12 0 0 120
Megesz az irigység!:)
Szerintem a Ronyva utca a legjobb hely az egész környéken. Miért akarsz Budára menni, ha ilyen szép utcában lakhatsz?

Elkelt már a lakás?
Ha nem, akkor ki kell hangsúlyozni, hogy hol van, mert sokan azt a környéket a Tisza utcával azonosítják, ami pedig, (mint tudjuk) nem értéknövelő tényező.

Előzmény: thw (117)
thw Creative Commons License 2002.06.26 0 0 119
:)) Erre mar en is gondoltam, csakigazabol nemakarom eladni (bar gondolkodom rajta, h Budan jobb lenne venni de felek, csak joval szarabb kornyeken talalnek, olyan magasak itt az arak :(( ),es emiatt tartok az ezzel jaro hercehurcatol.
Egyebkent, ha felujittatom, az jelentosen emeli az erteket,vagy ha megis eladom, ne szenvedjek ezzel?
Előzmény: indextc2 (118)
indextc2 Creative Commons License 2002.06.26 0 0 118
Adj fel próbahírdetést ! Én is ezt tettem anno. 8-tól indulj és emelj. :)
Előzmény: thw (115)
thw Creative Commons License 2002.06.25 0 0 117
:))))) Ez pontosan a Ronyva utca :)) Ott van az en kis lakasom. Akkor lehet, hogy tobbet is er, mint 7? Valoban a Dozsa Gy-hez kicsit kozelebb esik, de en mindig a Lehel tertol setalok oda, ha nemkocsival megyek. Az sem veszes tav.
Előzmény: Karl May (116)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!