sziasztok! tudna valaki nekem küldeni yazoo számokat? mert az az igazság hogy apám nagyon szereti és már olyan rég óta kér, hogy szerezzek neki párat, de nem tudom honnan tudok letölteni. Esetleg msn-ben átküldenétek? body hollyt is szereti. Puszi mindenkinek !!!! Előre is köszi!
Szavasztok! Lehet, hogy a Yazoonak (SAJNOS ) 1983 nyarán vége szakadt, de attól még a Topic mehet tovább!!!
Hova letettek??? Gas, Giorgio-ról tudom hol vannak :) :) :) [erasure fórum]...
1ébként gyertek oda ha ez nem akar menni, nem tudom hányan ismeritek az Erasure zenéjét de NAGYON KIRÁLY legalább olyan jó mint a Yazoo volt, vagy a korai DM.
Aki nem tudná:
Vince Clarke volt a DM alapító tagja és 1980-1981 ben a dalszerző.
Utána a Yazoo (kisebbik) fele :) a számok felét ő komponálta, és írta.
Utána kisebb-nagyobb próbálkozások utána megalapította az Erasure-t.
Szóval nem esett messze az alma a fájától.
Én megpróbálnék lefordítani egy pár Yazoo számot HA valakit érdekel.
Írjatok!!!
Most hallgattam meg vagy eg yév után a Best Of-ot és elég sok emlék jött a tavaly nyárról .....
Zseniális számok!
Szerintem a legjobbak: Only You, Dont Go, Anyone, Mr. Blue.
Lehet, h érezni a You & Me Both-on a véghangulatot, de zseniális.
az Upstairs At Eric's az inkább befutó az utóbbi talán mélyebb, melankólikusabb de mind2 ugyanolyan jóóó.
Zseniális.
Üdv
Szia Youwine,
Ez jól hangzik, nagyon. Kraftoswerkest én csak itt pesten láttam, meg a glasgow-i bootleget...
Szal, többiek, mindenki, megyünk-e irézsörre, hogy le ne maradjunk??! :)
Jó lenne szervezkedni már, nem gondoljátok? Üdv, And.
Münkenban a Hotel Stadt Rosenheim pontosan az ottani Keleti pu mellett van (Ostbahnhof), a kétágyas szoba 50 Euro, a pótágy +10, ebben egy klassz reggeli is benne van. A metro lejárat pont a szálló előtt, kb. 10 méterre.
igyexem! :)
Ja, és menjünk Münkenba nézni irézsörtúrt!Mivel is megyünk?Hol is alszunk?
Még jó sok idô van, de lehet, hogy elô kéne készülni rá... Mit szóltok?
Hahó, találkozzunk tényleg, és ha tudsz, légyszi küldj még mélt, nem igaz, hogy nem jön meg. A 2 yazoo-s anyagra a válaszom: mindkettô. :)
Ha érdekel a véleményem róla: messze vannak már az igazán jó mixek... mint rajongó és gy?jtô, persze megveszek mindent, de az az érzésem, egy kevorkian mixszel még mindig nem ér fel például egy club 69 mix. Valahogy gagyi, na... és bocs mindenkitôl, akinek tetszik.
Boldog születésnapot utólag is! :)
És elküldöd-e végre a címed??? :)))
01 Don't Go - Tee's TNT Radio Mix (Clarke) 02 Don't Go - Tees Freeze Mix (Clarke) 03 Situation - Club 69 US Radio Edit (Clarke/Moyet) 04 Situation - Club 69 Future Phunk Mix (Clarke/Moyet) 05 Situation - Richard "Humpty" Vission Radio Edit (Clarke/Moyet) 06 Situation - Richard "Humpty" Vission Visits The Dome (Clarke/Moyet) 07 Situation - Dave Ralph Presents Tea Freaks The English Breakfast Mix (Clarke/Moyet) 08 Don't Go - MT's Dub (Clarke) 09 Situation - Richard "Humpty" Vission Visits The Dub (Clarke/Moyet)
01 Situation - club 69 radio mix 02 Situation - club 69 speed mix 03 Situation - ricahrd 'humpty' vission visits the dome mix 04 Situation - dave ralph's tea freaks english breakfast mix 05 Situation - deadline mix 06 State Farm - madhouse mix 07 Situation - daniel miller/mark saunders 12" mix 08 State Farm - play-doh dub 09 Situation - original us dub 10 Situation - 1990 video 11 Only You - 1999 video
Így van, de mivel a Mode visszautasította a hűtlen zseni utolsó dalát, kirukkoltak a See You-val. Erre Vince a 2. helyig tornázta a listákon az Only You-t...
Szia, nem jött semmi... Nem értem, hogy lehet, hogy az elején meg tudtunk kommunikálni... :/
(Írtam neked mélt, valszeg akkor nem kaptad meg, de most küldök még egyet.
Vannak DVD anyagok, amiket átírnék Neked, csak kéne a címed már. Nem küldted meg SMSben...) ez egy internetes "bad connection"? :)))