Menjen, aztán nézze meg Az órák c. filmet!
Kötelező!
Aztán kezdjen neki a Mrs Dalloway-nek, és csodálkozzék, mennyire látja tőle maga előtt a St. James parkot.:)
Sajnos a dolgok kezdenek úgy festeni, ahogy kb 2 éve. Vagyis: menjen ki merre lát. (még nem közvetlenül engem érint a dolog, de fel kell készülni egy esetleges attakra.)
Mindenképpen próbáld meg, ha tudok segíteni szóljál!
(66 lakás, négy emelet, szemétledobó + az azzal járó patkányok, közös képviselő, tágas és világos lépcsőház, függőfolyosó. Szuper! Legalábbis az előzőhöz képest:)))
És besoztom karácsonyig.:))
Nekem csak azt írta a horoszkópom, hogy az elmaradásaimért ne kérjek bocsánatot, mert azt az emberek csak tolakodásnak veszik.
Csak szépen csináljam meg, aztán kész.
Honnan tudták, hogy már megint időzavarban vagyok?:))
Főleg a Népújság.
1. El vagyok keseredve, félek és mérges vagyok.
2. igen 2*
3. Végre, most már itt a tavasz, szeretem és jókedvem lesz tőle. Már csak attól is, ha süt a nap.
Három (szórakoztató) típus kérdés ma reggelre:
1) Mit szólsz ehhez a háborús helyzethez?
2.) Elmész-e szavazni, és igent mondasz vagy nemet?
3.) Mit szólsz ehhez a verőfényes tavaszi reggelhez?
Szombatra értünk haza. Majd küldök képet. De azért mondom is.:)
...Akkor majd megnézem.
Mert valahogy én is így gondolom ezeket a filmeket. lehet, hogy a sok nevetés között elvész a lényeg, a komoly mondandó? ...
Mert a nevetős részek könnyebben megmaradhatnak, jobban ragadnak aztán már csak arról beszélünk később.
Ahol voltunk ott is volt Duna tévé, és pénteken este volt egy spanyol film, amit elkezdtem nézni, de sajnos elaludtam az egész napos hajtástól :)... szóval nem tudom a címét, de talán láttad. (Ha már a filmeknél tartunk.)
Az én olvasatomban egy újabb bohóckodás (Pont mint a Nekem lámpást adott..., meg az Anyád, a szúnyogok...)
Nem komolyan veendő, de azért elgondolkodtató szimbólumok.
És egy csomó igazán humoros vicc(-szerűség).
Pl a pannonhungaromiéphiphoprep, vagy egy sárgacsillagos zsidó, egy magyar baka, egy orosz katona, egy ss tiszt egy tandemen bicajozik át a lánchídon. Zenei aláfestés Lovasi András.
Ki veszi ezt komolyan?
De azért nem mondanám komolytalannak sem.
És Pepe meg Kapa úgy jó, ahogy van.
De azért nem felejthetetlen és nem ütős.
Biztos nemsokára megy a tévébenis.:))
Apropo: szombaton lesz a Hídember. Ha nem láttad, majd nézd meg, és mondjad és mondjad!
Don küldte ímélben.
Dont pedig itt kérdezheted meg, honnan szedte.
Ma egy viccet küldött, rém gyenge:)))
Három órányi hallgatás után megszólal a jereváni rádió:
- Süketnémáknak szóló műsorunk véget ért. Köszönjük figyelmüket!
Na még ideírom a mostani ledvencem:
Nyuszika bemegy a boltba.
- Kérek egy ecetet!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Én akkor is azt kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó akkor mondom másképp: kérek egy pamacot!
Olvasd már el ezt, léci!
Freeweb Ez azt jelenti, hogy van ingyen egy oldalam, és csak akkor kell fizetni, ha azt akarom, hogy ne legyen rajta egy reklámcsík?
Ez így megfelelőnek látszik.
Óóóóó, Spancikám!
Nálad annyira nagy a forgalom, nem bírom én már azt a tempót!
Egyszer megpróbáltam, de mire visszaértem a nemtomhonnan, már nem is találtam a hozzászólásom, betemették. :)
Jááááááááááj, eddig gondolkodtam milyen SMS-ről van szó. Aztán rájöttem, hogy tényleg kaptam egy mobilt (mindig otthon hagyom), és akkor szétkürtöltem a számomat:oDDDDDDDDDDDDDD