Mély tiszteletem a résztvevőknek! Van két db. Bontásra váró 1991-es évjáratú 2.0 -es OPEL vectra GT-m. Az egyik ráadásul 4 kerék meghajtású! Azért vettem őket, hogy majd építek belőlük valami egyedit. Időközben elfogyott az erre szánt időm és az autók is útban vannak a telephely tulajdonosának. Szóval van pár hasznos alkatrészem! Kitűnő állapotú osztómű, motor, ABS, elektromos ablak és még sok -sok hasznos rész, amit inkább gyorsan mint sem, hogy irreális áron szeretnék eladni! 2-3 héten belül lebontom az autókat és mivel nincs túl sok helyem az alkatrészek tárolására már most szóvá teszem a tényt, hogy időben jelentkezhessen, az akinek kell belőlük valami. Várom a reagálásokat. Előre is köszönettel: Kovács Zsolt, Győr - Zirc Tel: 06 20 3 639 619
üdv! eladó: fiat klímakompresszor peugeot partner adagoló az inkább alkatrésznek együtt 55000 HUFért. Illetve 4X108as lyukosztású felni michlein gumikkal 40000ért
ELADÓ 4db VIKING (Good Year) 175/70x14 téligumi nagyon jó állapotban régi Audi felnin. Esetleg valami értelmes csere-bere is érdekel. 30000Ft a négy ((én 18000Ft/db-ért vettem anno két éve)) 06702912829
Gondba kerültem, mert az alább levő képen található motort szeretném megvenni, de nemtudom hogy mi a pontos márkája. Tudna nekem ebben sagíteni valaki? Milyen Gilera ez?
Nagyon teccik!!!!!!!!
Ha van valakinek 50 vagy 125-ös eladó motorja, akkor várom jelentkezését... Nincs sok lóvém, de valahogy majd megoldjuk.
Eladó 2 db 1 literes Castrol GTX3 motorolaj: 15W40-es, bontatlan csomiban. Az ára 1500Ft/l. Mint kiderült, nekem mégsem jó az autómba, szóval megválnék tőle.
E-mail-ben is visszajelezhettek az amayyudan-kukkac-freemail-ponty-húú címen.
HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓT, BALH. SZÉLSŐ LÁMPÁT, AZ ALATTI MŰANYAG SAROK ELEMET, ÉS BALH. DÍSZLÉCET. AKINEK VAN, VAGY TUD VALAKIT ADJA ÁT!! pÉCS VAGY pEST KÖRNYÉKÉN ÉS A 6 ÚT MENTÉN AZ ELŐNYÖS LENNE. CALIBRA1VCITROMAIL.HU IDE ÍRJATOK KÖSZ
Ha valakinek van otthon Golf1-hez elfekvőben:))) jó állapotú króm vagy fém lökhárítója, ezekhez tartóbakok, ütközők, sarkok ill. pillangó ablakja az ne habozzon dobjon egy mailt...
Eladó Opel Meriva rádiókeret szürke színben, Opel Meriva szürke színű konzol, valamint JVC KD-G312 JVC cd, mp3 lejátszó. Együtt és külön-külön is!
Árak:
- rádiókeret: 3000 Ft
- konzol: 5500 Ft
- CD: 25.000 Ft.
A termékek hibátlanok, egy karcolás sincs rajtuk!
Együtt 30.000 Ft.
Érdeklődni: velcsi80@vipmail.hu
Eladó : 4: db. Fondmetal 15-ös könnyűfém keréktárcsa 7Jx15 ET: 24 (a képeken látható, még használható 195/65 R15 nyári gumiabroncsokkal) Omegán futott melynek az osztóköre ... elméletileg : 5x110x65 iá: 44.000.- Ft. tel: 06309484927
- AUTÓ-MOTOR gyűjteményemet a 2002. év 1. számától a 2005. év 25- 26. számáig (extra számokkal együtt, 4 teljes évfolyam) + 2000. év 20-22. szám és a 2001-es évfolyam az 5. számtól
valamint
- A TUDÁS FÁJA gyűjteményemet az 1998. év 1. számától a 2000. év 71. számáig gyűjtőmappában (első három gyűjtőmappa).
valamint
- KOSÁRKÁRTYA gyűjteményemet. Ami elsősorban '95-97-es kártyákból áll, de van benne 15db '90-es kártya. A gyűjtemény tartalma: 27db Chicago Bulls (Michael Jordan, Scottie Pippen és sokan mások), 31db Utah Jazz (John Stockton, Karl Malone, és sokan mások), 51db egyéb kártya (Sixers, Spurs, Pistons, Sonics, Lakers, Rockets, stb játékosok) és az előbb emlegetett 15db '90-es kártya (Knicks, Hornets, Timberwolwes, Sonics, Pacers, Bullets, stb játékosok) A kártyák kifogástalan állapotúak. Tartóbugyival és ha kell mappával együtt adom.