Keresés

Részletes keresés

misimacko Creative Commons License 2001.09.01 0 0 279
Még mindig kiváncsi vagy ameccsre?
Előzmény: Grof (277)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.09.01 0 0 278
A grúzoktól elszenvedett gyalázatos vereség után...Talán be kellene tiltanni a focit Magyarországon!!!Igy talán elkerülhetjük a budapesti román vereséget is...
Grof Creative Commons License 2001.08.31 0 0 277
Be kell menni a kerítésen (ha a metró felől jössz, akkor jobbra indulj), kicsit előre, aztán balra van a jegypénztár, a Körcsarnok mellett.
Előzmény: cska (276)
cska Creative Commons License 2001.08.31 0 0 276
Szivesen.

Hol vetted?
(Ha lehet ne azt mondd, hogy a Népstadionban, hanem azt, hogy azon belül hol... A kerités mellett lévő kőbódékban?

Előzmény: Grof (275)
Grof Creative Commons License 2001.08.30 0 0 275
Köszi, azóta meg is van a jegyem a kanyarba.
Előzmény: cska (272)
totelcamp Creative Commons License 2001.08.30 0 0 274
A régi mániám, tankkal végigmenni románián!

Vesszen TRianon!

Előzmény: Foti (262)
GalambÁsz Creative Commons License 2001.08.30 0 0 273
Jöjjön mindenki az U21-re is kedden Kecskemétre.
Hajrá MAGYARORSZÁG!!
cska Creative Commons License 2001.08.30 0 0 272
Általában:
2k - kapu mögé
3k - kanyar
4k - közép
Előzmény: Grof (271)
Grof Creative Commons License 2001.08.29 0 0 271
Jegyeket a Népstadionban lehet kapni, ismét 2-3-4000-ért.
Nem tudjátok, hogy melyik árkategóriájú jegy hova szól?
Előzmény: cska (270)
cska Creative Commons License 2001.08.29 0 0 270
ja és persze mennyiért?

Azt tudom, hogy a németre 2k-3k-4k volt. Itt is ennyi lesz?

Előzmény: cska (269)
cska Creative Commons License 2001.08.29 0 0 269
Hol legyet hegyet venni elővételben???
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.08.28 0 0 268
A Román Labdarugószövetség 3000(háromezer) szurkolót küld a Népstadionba...
Grof Creative Commons License 2001.08.27 0 0 267
Ja és én is remélem, hogy tudunk meglepetést okozni.
Hajrá Magyarok!
Előzmény: Grof (266)
Grof Creative Commons License 2001.08.27 0 0 266
Az agresszív emberek pedig agresszívek maradnak, nem én fogom őket meggyőzni, de azért két dolgot jó lenne átgondolniuk:
- Attól, hogy gyűlölködő transzparenseket raknak ki, meg hasonlók, lesz-e egyetlen román is, aki rosszabbul érzi magát (mert gondolom ez is céljuk)?
- Javul-e ettől akár a legcsekélyebb mértékben is a kisebbségben élő magyarok helyzete (mert remélhetőleg ez a fontosabb)?
Nem hiszem. Nem én vagyok az első, aki ezt írja, de innen könnyű dumálni, az esetleges konfliktusok pedig a kinti magyaroknak ártanak.
Grof Creative Commons License 2001.08.27 0 0 265
Ez igaz:
"román foci egymás után termeli a tehetségeket..."
ezért ez nem:
"az utobbi 20 év leggyengébb román csapatával lesz dolgunk"
Bár most nincs Hagi-szintű klasszisuk, de nagyon erős a román foci ma is.
Előzmény: Pézsmabölény (264)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.08.27 0 0 264
Gyerekek azt, hiszem valami nincs rendben a hozzállásunkkal ezt a szept 5. i meccset illetően. Bár fájó szívvel, de kénytelen vagyok elismerni azt a tényt, hogy habár, valószínüleg az utobbi 20 év leggyengébb román csapatával lesz dolgunk mégis félek attol, hogy nem fogunk az elvárásainknak megfelelően szerepelni a mezőnyön...Tény, hogy a románoknak szinte mindenik külföldi játékosa sokkal tapasztaltabb mint bármelyik magyar és menőbb csapatokban játszanak mint jelenleg a legjobb magyarok. A román foci egymás után termeli a tehetségeket... Nosztalgiákkal nem lehet mérközéseket nyerni...Most 30 illetve 40 éve a futballt másképp játszották.Akkoriban még tündököltek a magyarok. De manapság gyerelek a futball már nem az amit az 50. es években néztünk. Azota már komoly jövedelmező tevékenység lett belőle. Mi magyarok pedig lemaradtunk és az a baj, hogy nem is akarunk bekerülni a foci legjobbjai közé. Évek ota nincsenek már PUSKÁS Öcsik, Albert Flóriánok, Varga Zolik, Bene Ferencek, Töröcsik Andrások, Nyilasi Tiborok, Détári Lajosok...Nincs időnk és pénzünk megszervezni a focit.Tehát ne csodálkozunk ha majd jönnek a geci oláhok, a makedon Gheorghij Hagival az élen és megetetik velünk a füvet a Népstadionban.Hiába rendzavarunk és Trianonozunk majd a stadionban. Annál nagyobb lesz az otthon maradt románok elégtétele. Kinek használ az, ha a mérközésre érkező pár száz románt bántalmazni fogjuk.Nem elég, hogy nem tudunk focizni, de még sportszerüek sem tudunk lenni.A sportszellem, a fair play civilzált embereknek való.Az állat az verekszik, szitkozódik...Ne feledjük, hogy Magyarország EB meg Olimpiát akar rendezni...Futball huliganizmusal nem lehet...Nagyon szeretnék egy szép meglepetést a magyar vélógatott részéről. Jól jönne egy győzelem. Szeretném ha nyernének a magyarok.Nehezen tudnám viszont megemészteni azt ha egy lehetséges magyar kudarc esetén megjelennének a magyar foci hoolingan` sai, tetőzni a balhét.
U.I. 1918 ban kellett volna ütni, verni, vágni, pusztitni a románokat.Most már nem érdemes.Ugy is sűlnek már a saját zsírjukban. Végül is pánszláv ortodox, magukat igazhitűeknek tituláló nagytestvérüknek Oroszországnak szép tervei vannak Romániával, Putyin úrral az élen majd eligazítják a bajukat rövidesen. (Sajnos : jaj erdélyi magyaroknak), majd kapnak bőven EU.- t meg NATOT a Putyintól meg Zsirinovszkitól...

cska Creative Commons License 2001.08.27 0 0 263
Tud valaki segiteni abban, hogy hol és mennyiért (bér ez nem annyira számít) lehet jegyet venni? A kanyarba szeretnénk bekerülni...
Foti Creative Commons License 2001.08.26 0 0 262
Tüntetés lesz a Magyar -Román meccsen?

Nagy sebességgel terjed az a röplap az utcákon és az a kör e-mail a magyar hálón amely a Szeptember 5.-én a Népstadionban tartandó Magyar-Román meccsre hívja azokat akik tiltakozni kívánnak a Trianoni békeszerződés és a Román állam kisebbségpolitikája ellen.

a teljes cikk itt

Foti Creative Commons License 2001.08.26 0 0 261
A magyaroknak. Mint írtam: Szerintem le kellene őket győzni.

Látod, ez mennyivel normálisabb hozzászólásod !

Hajrá magyarok !

Előzmény: lecso_d (260)
lecso_d Creative Commons License 2001.08.26 0 0 260
Foti!
Te most kinek is szurkolsz?

Lecso
Hajra Hazam!

Előzmény: Foti (259)
Foti Creative Commons License 2001.08.26 0 0 259
Nézd, ha úgy látod, hogy lecsó_d "ütni kell a románt" teljesen rendben van, akkor nincs mit beszélnünk egymással.

Szerintem le kellene őket győzni.
De ha ők nyernek sem dől össze a világ, nem fog a Föld a másik irányba forogni. ez ugyanis valamikor sport volt.

Tudod: foci volt, foci lesz.
most éppen nem nagyon van.
bár volt a Magyar - Olasz mintha tartogatott volna némi meglepit.

Előzmény: Szul (258)
Szul Creative Commons License 2001.08.26 0 0 258
Igazad van el vagy te Miep nelkul is hisz aki kotekedni akar az mindig megtalalja az alkalmat hogy megtegye.Te is ide talaltal bar elotte nem sok Dk-s hozzaszolasod volt de ahogy egybol vedeni kellett a romanok allaspontjat meglelted a topicot.Akarcsak most.
Igy generaljak a butak az ostobak nezeteit!
Gratulalok neked!
Sajnalak mint embert hogy nincs hasznosabb elfoglaltsagod mint masok provokalasa!
Irod a szegenysegi bizonyitvanyod!
Kerlek toltsd ki teljesen es irj csak tovabb!!
Előzmény: Foti (257)
Foti Creative Commons License 2001.08.26 0 0 257
Egy tiszta hang...

Nyugi elvagyok miép nélkül is, de ne aggódj, bejutnak.

Előzmény: Szul (256)
Szul Creative Commons License 2001.08.26 0 0 256
Te romanok szekertoloja!!
Inkabb drukkolj a Miepnek hogy bejusson megint mert nem tudnal mirol karogni az elkovetkezo negy evben es kiuresedne az eleted.
Előzmény: Foti (255)
Foti Creative Commons License 2001.08.26 0 0 255
Legyek üdvözölve !

:-)

Előzmény: Szul (254)
Szul Creative Commons License 2001.08.26 0 0 254
Naaa te is itt vagy okostojas!!
Te ....!
Előzmény: Foti (253)
Foti Creative Commons License 2001.08.25 0 0 253
Látom, a "nemzeti" oldal beindul.

bravóóóó

lecso_d Creative Commons License 2001.08.24 0 0 252
Gyertek a www.steaua.com-ra. Ket topicot nyitottam mar.
Utni kell, utni kell, minden romant utni kell.......................

Lecso
Hajra Hazam!!!!

csabiman Creative Commons License 2001.08.24 0 0 251
Ezek az undorító férgek legközelebb a Miron Cosmát is berendelik a válogatottba, csak győzzenek! Beteg egy csürhe...
Előzmény: Pézsmabölény (250)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.08.24 0 0 250

Haginak csak egy kis kis vesekőve volt. Ultrahangokkal szétmorzsolták.Azota már jól van.

Viszont lesérült az FC NANTES román támadójátékosa Viorel MOLDOVAN, aki a román válogatott előcsatárja lett volna Bp. szept 5.én Hagi erre fel berendelte GANEAT.(Azt a fazont, aki megtagadta az eggyüttmüködést Bölönivel a román olasz mérközés után, akit a RLSZ felfüggesztett 1 évig amiért tettlegességhez folyamodott a Bölönivel folytatott "eszmecsere" közben meglökdöste Bölönit).Hagi viszont nem törödik a felfüggesztéssel.Ugy látszik, hogy előtérbe került a nemzeti érdek.Hagi igéretet tett, hogy otthon Budapesten fogja megverni a magyarokat, elöbbször a román magyar mérközések történelmében...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!