Gép01!
a szivemet melengeted langyos balzsammal! koszonom, hogy egy autentikus forras is megerositi azt, amit en csak nagyon tavolrol es nehany szemelyes talalkozasbol latok.
Szerinted már megjelent? Én úgy tudom, hogy még nem, de kérlek cáfolj meg ha Te már tudsz valamit! Eredetileg a Könyvhétre ígérték, de én eddig még nem láttam.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ahhoz, hogy valaki ki tudjon emelkedni a tehetségével és a művészetével a többiek közül, ahhoz kell egy belső plusz, valami amitől művész lesz és ez magával vonza azt is, hogy ezek az emberek kicsit őrültek, mások mint mi "átlagemberek". Biztos, hogy magánemberként az Enci néha "elviselhetetlen" (bár valljuk be néha ki nem az?), de ez kit érdekel, ha minden megnyilvánulásával örömet szerez másoknak!
zseniális színésznő és okos ember (utóbbit egy régebbi interjú alapján mondom) Nórát és a Macska a forró tetőnt láttam vele, érte érdemes színházba menni
A többi meg csak annyiban érdekel, hogy még nagyon sokáig szeretném látni.
Akik szenvednek a személyes közelségétől, annak annyit mondok, idővel mindenki rájön, hogy zseniális emberek szörnyű természetét is könnyebb hosszútávon elviselni, mint az ostaoba öntelt középszert (személyes tapasztalat)
tény, hogy őrül, by the way.
szerintem sem lehet ép ésszel ilyen hőfokon élni és alkotni. mint a zsenikről alkotott szakállas megállapítás is szól arról a hajszálról.
mindenesetre képes gyönyörködtetni, hátborzongatni (a sikítása is, tényleg :), példaképpé válni, és nem elég hogy képes, azt hiszem csak ÍGY képes, amilyen. őrülten.
Igen. Szerintem sem drogozik a csaj. Na, inni azt lehet, hogy néha, de abban sem vagyok biztos. Ő születetten ilyen lökött. Mindig csodáltam az ilyen embereket, akik minden nélkül helyből tudnak ilyen "hülyék" lenni.
Ugye, a szeme, a belinkelt képről jutott eszembe...
Úgy hallottam, hogy az Antonius és Cleopatrat nem csak rendezi, de ő lesz Cleopatra is, hát az igazi csemege lenne! Sőt a Lear királyt is bemutatják a Vígben és abban is fog játszani!
Railway station: Abban igazad van, hogy addig engem se érdekel, hogy ki mit csinál a magánéletében amíg a színpadon nagyot alakít. De az Enci azért magánemberként is "érdekel" és vele kapcsolatban olyan értelemben nem tudom összefüggésbe hozni a drogot, főleg, hogy egy drogellenes alapítványt hozott létre: "Tiszta jövőért".
A szomorú szemben azért van valami...
biocica: Én is örülök neked és örülök, hogy feltámadt ez a topic. Persze, hogy szeretjük és értjük az Encit!
a Vígben az Antonius és Cleopatra rendezésére készül.
reméljük visszatalál a kezdeti rendezéseinek a színvonalához, a legutóbbi rendezése (Sok hűhó...) már nagyon gagyi volt.
el se tudom hinni, hogy rajtam kívül van még vki a topicomban aki szereti és ÉRTI Encit.
örülök nektek!!! :))
annyira nem érdekelt senkit, hogy Eszenyi Enikő néven nyitottam még akkor egy másikat a Törzsasztalon, kissé nagyobb sikerrel.
Enciről mostanában annyit, hogy indul egy újabb táncos műsorral, amiről annyit lehet tudni, hogy Jégbüfé lesz a címe, és szving az alaphangulat! :)
Amugy nincs többé Fekete Péter :((((, tudjátok, a Rudolf Péterrel elindult felmondási-kirúgási-átmenési hullám miatt a darab gárdájának nagy része már nincs is ott...
ajandek Prophecy,railway station és Ganimedes kartarsaknak!
Nekem is bejön Enci színészete.
A Tangó című műve- énekhangja - nem egy bombasztikus, de aki legalább egyszer végighallgatta az tudja, hogy nem is erről van itt szó, hanem a hangulatát kell figyelni érezni, és szerintem nagyon eltalálták.
A Kossuth-díjat meg a színészi teljesítmény alapján döntik/bírálják el. Az oda vezető út nem egyszerű. Az hogy ki mit használ ahhoz, hogy elérje azt amit akar, mindenki személyes dolga eldönteni.
Az, hogy drogozik, vagy piál, az mindaddig amúgy sem számít, amíg a színpadon, vagy a kamerák előtt nagyon alakít. Szerintem.
Ganimedes: Annyiban talán nem lehet igazad, hogy sokan éppen azért nyúlnak droghoz vagy piához, mert nem bírják ezt a tempót, az idegeskedéseket, stb. Nézd csak meg mennyi színész él vele!
Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy narkós és piál? Ha ez igaz lenne szerinted, hogy bírná azt a felgyorsult életformát amit ő él, hogyan tudna nap mint nap főszerepeket eljátszani? Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Egyébként elfogadom, hogy nem szereted, sokan vannak így ezzel, izlések és pofonok..., de azért az egy kicsit túlzás amit írtál róla.
Enci zseniális ha tetszik, ha nem!
Nekem speciel nem jön be... Igaz, én nem láttam túl sok darabban...
Indoklás:
Egyrészt, mert nem tud énekelni, és mégis próbálkozik... (nem ő "énekli" az egyik sörreklám "Gyorsvonat száguld? az éjben" c. nagysikerűt?)
Másrészt, mert narkós, és közben arról papol, hogy mennyire meg akar felelni a Kossuth-díj elvárásainak... Akkor ne piálja, és drogozza szét magát nyilvánosan, és tényleg mutasson példát...
Bocsi, hogy nem tudtam partner lenni a rajongásodban... Azér' remélem nincs harag?