helyes.monguz megy,tobbi felolem maradhat.ha meg partner kell(nem ertek hozza) kesztyu majd kap egy utolso kakiszex-sessiont utolso vacsi vagy cigi helyett.legalabb sporolunk ezen a reszen.
szerintetek mennyire tartozna a dekadens muveszet kategoriajaba ha
a leggecib,
legrohejesebb,
legSZARABB,
legelcsepeltebben halal-lanyreGENNYromantikus
es legkozhelyesebb
ninck gazdajat ELISMERES-DIJgyanant elvinnenk egy hajokirandulasra,ahol valogatottan vicces kinzasok helyett egyszeruen csak vizbe fojtanak es kesz - a jelenetet pedig termeszetesen rogzitenenk,es eladnank delutani talkshowknak ket hetert valami olcso szallodaban vagy ilyesmi.ne ijedj meg redsquad kerekparszerviz,itt nem rolad van szo,hanem BORDO BARSONYKESZTYUROL!kesztuy,nem fogunk veled kesztyuskezzel banni,ugyogy vegrendelkezz a smokinges jatekpingvin-jelmez kollekciodrol,valleybol,te intezed a hajot,zeuska,te intezed a tv-kozvetiteseket,en intezem az erdekesebb dolgokat aki be akar a projectbe szallni szoljon nekem,ize,tamogassatok a modern muveszetet meg a halat meg a perverzitast stb
"Lehet a halál része a művészetnek?"
Némi átélés szükségeltetik, de próbáld ki, ha ennyire aggaszt:
Dugj be a festékecsetet a seggedbe, majd ülj bele a 220 V-ba.
Megrázó élmény lesz mikor rádöbbensz ez az amit kerestél
Lehet a halál része a művészetnek?
Mint egy életmű betetőzése, egy hatalmas Salto Mortale a végére?
Bizonyos értelemben feltétlenül, mármint az illető könnyen gondolhatja igy.
Azonál az irüknál, akiket a kommunisták kivégeztek, ez talán nem kérdés, de mi van az önkéntes halállal? Tudnád, kedves KéKség, ide sorolni? És ha igen, olyan szempontból is, hogy a művészetnek, mint "JÓ", üdvös dolognak is a része-e?
Mert én egyedül ebben az utolsóban nem vagyok biztos.
Remélem, kedves KéKség, látlak még erre.
Megmondom őszintén, ezért a keresett válaszért hoztam létre e fórumot.
Thanatosz ábrázolása - legalábbis a fennmaradtak - nem mutat ilyesmit. Szép, szárnyas fekete ifjú. Néha ikertestvérével, Hüpnosszal ábrázolták.
De a görög mitológiában nem okozott problémát néhány felemás előlény ilyen esetekben. De az egészen más sem, elég csak a hattyúra gondolni.
Jól van.
Nekem fontos ez, amiről itt szó van, (vagyis, amiről monologizálok), ezért érzem úgy, hogy túlzásba vitted a dolgot.
Azt a zenét pedig meghallgatom, ha szembejön, de egyelőre nem érzem valószinűnek, tehát ha gondolod, megköszönném, ha valami idevágó részletet irnál belőle.
A megkezdett gondolatokat pedig még folytatni fogom...
Ne vedd a lelkedre, néha kell egy kis rossz mosoly.
Viszont szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy lemezt, nem tudom ismered e a Not for sale nevű zenekart? Nagyon jó zene, és magyar zenekaroktól szokatlanul a szövegeik is. A párkapcsolattal foglalkoznak leginkább és az azzal kapcsolatos érzeseket ennyire kifejezően még nem hallottam megénekelni itthon senkitől. Szóval ajánlom.
A látszat csal, többnyire én is szentimentális vagyok, csak nem mutatom :).
Ja, és itt a nyár. Ideje levenni a kesztyűt !
A remény hal meg utóljára !
De ezek szerint a műtrágyákon, akarom mondani műtárgyakon levő, meredező faszú férfialakok is sokáig kitartanak :)). Ez az erotika haláli ! :) A halál és az erotika találkozása ! Itt van. Bár a realitást nézve a két dolog inkább ott van mikor infarktust kapsz a gimnasztikába vetett izgalmad miatt, vagy ha a kéjterminátor "nőalak" lenyeli a bránert és megfullad. Ehhez nem kell semmilyen etruszk cserépedényről olvasnod, legközelebb inkább kérdezz meg ! :))
"A kép bizzar, tehát tökéletes" - zeuszka lentebb írta, hogy szar van a szájában. Ez valóban bizarr. Viszont csak ott válik tökéletessé a dolog, ahol bejön a képbe, hogy én szartam bele :). Tehát nem minden tökéletes ami bizarr ! Mint sok minden, ez is relatív.
"egyrészt onnan jöttünk, ott végezzük" - Ford Fairlane erre azt mondta: "menj vissza 'micsigenbe, faszkalap" - "De hát onnan jöttünk"! - "Én meg az apám farkából !.." Szóval nem tudom te honnan jöttél, de én biztos, hogy nem ott fogom végezni :)
"görögöknél is a halált egy széparcú ifjú jelképezte" - ez egy önellentmondás. A görögöknek mind szőrös a talpa, a segge és csimbokokban lóg az orrszőre is. Hol itt a szépség ? Az ideálként tündöklő George Michael + ráadásul egy farbatosz buzeráns. Szóval nem minden arany ami fénylik. Csak az -ere.
"lehet, hogy idetéved majdan valaki, akinek érdemes" - Ne mond, hogy nem volt jó elemzés :)
Na ez már művészet !
Szerb Antal, csak elmondom, mert lehet, hogy idetéved majdan valaki, akinek érdemes.
A régi, rómaiak előtti etruszk műtárgyakon vannak igen szép halálábrázolások. A férfiakat hatalmas hüvelyű nők ragadják el, a nőket meg hasonló fallosszal erőszakolják meg férfialakok. A kép bizzar, tehát tökéletes: egyrészt onnan jöttünk, ott végezzük, másrészt mindkettőnek önmagát kell föladni valakivel szemben, akárcsak a szeretkezésnél. A görögöknél is a halált egy széparcú ifjú jelképezte, lefelé forditott fákjéval...
Tőmondatokban a halál és az erotika találkozásáról.
(Most el tudom képzelni, hogy az iménti két vidám gyerek mit reagálna de remélem a legjobbakat.)
"De tudom, hogy csak magamat szorakoztatom."
Hát...., egy Szerb Antal könyvre maszturbálni..., az is elég perverz :)).
De ne aggódj, várjuk az élménybeszámolót !
Én csak olvasgatok, néha csunzákat gondolok....
Ha több időm lesz, elmesélem mit ir Szerb Antal az utas és holdvilágban az etruszk haláldémonokról. Na, abban tényleg túlfűtött erotika van, nem úgy mint...
De tudom, hogy csak magamat szorakoztatom.