Keresés

Részletes keresés

Korovioff Creative Commons License 2001.05.02 0 0 15
Támogatom, ha Gábort nem engedik közel a gyerekekhez. Fovárosunk nagy díszpolgáráról esetleg elnevezhetnénk a juttatást Sztálin segélynek.
Persze volnának más feltételeim is. (Amellett, hogy a "sok cigányról" szóló megjegyzést visszautasítom) feltételként szabnám azt is, hogy a fováros ennél néhányszázszor nagyobb összeggel támogassa, hogy azok a gyerekek a városban is maradjanak, és undorukban ne költözzenek az agglomerációba és távolabb. Iskolával, közlekedéssel, tisztasággal, és - az új fovárosi politika jegyében - természetesen pénzzel is.
Ehhez nyilván az is hozzátartozna, hogy a fopolgármester úr pártja támogassa a családoknak juttatott adókedvezmények politikáját, amit nem tett, mert szerintük inkább a szegényeket kellene támogatni. Persze, lehet arról is szó, hogy a fováros a szegényeket támogassa inkább, Gábor amúgy is jobban szeretne nyomortepeket látni az egész város helyén.
Egy ilyen kettos rendszerben persze elengedhetetlen volna, hogy a városból kiköltözo gyermekek szüleit Gábor ingyen benzinjegy osztással is támogassa. És ami hozzátartozik, minden gyereknek tizenkét éves koráig kapnia kell egyt ingyen repülojegyet is, hogy felülrol is megnézhesse a város közepén összeroskadó nyomortelepeket és a terpeszkedo, a kertvárosi házak kertjeinek helyébe épített lakatlan társasházakat, a terjeszkedo agglomerációt, és Gábort, ahogy a budai hegyekben lovagol.
Ha kissé ellentmondásosak a kívánságok, a panasszal, kérem forduljanak Demszky fopolgármester úr kabinetirodájához. Vagy a pártjáéhoz? Egész biztos, hogy egybevágó, következetes és kimerító válaszokat fognak kapni.
Egyvalamit sajnos kihagytam. Demszky úr költhetne egy kicsit a kialakuló romanegyedek ifjainak oktatására is. Komolyan, ez mintha eddig kimaradt volna a harcosan jogvédo programból. Különben is, miért differenciálatlanul 100,000 forint. Most mit értsen ebbol az emberfia?
Előzmény: borsalino (-)
BABA1 Creative Commons License 2001.05.02 0 0 14
1./ "hogyha majd megszavazzák"......
Szerinted meg fogják szavazni?!
"Ha majd egyszer lesz egy szamaram" című tanmese....
2./ " a sok cigány ezután majd duplán neki áll a gyerekszülésnek."
Szerinted! Szerintem ne cigányozzunk! Azért mert az ő kulturájukban ugymond szeretik azokat akiket ők hoznak létre, ez emberi joguk sőt magánügyük, mert senki nem akadályozza a nagy MAGYAR embereket abban, hogy ők is szeressék azokat akiket létrehoznak.......és ne pusztitsák el ha már "elkélszült"!
3./ "erre van pénze a fővárosnak."
A fővárosnak arra van pénze amire jónak látja elkölteni! Az a főváros dolga!
4./ "az én adómból ne fizessenek más gyerekének."
A Te adód!!! Igen a Tied! (+ az én adóm+ az ő adójuk azaz a mi adónk)!!! Inkább erre költsék mint a kormánytagok esztelen utazásaira (pl) !Azért mert a Te gyereked sem kapott...... Hát tudod ez olyan dögöljön meg a szomszéd tehene is....... szöveg!
hegyivadasz Creative Commons License 2001.05.02 0 0 13
Medve, ebböl a penzböl te semmit nem latsz. 18 ev mulva is a gyereked kapja meg. A te kiadasaidon ez semmit nem segit legalabb 18 evig.
Előzmény: medve (8)
Beany Creative Commons License 2001.05.02 0 0 12
Már bocs, de mennyi is lenne a kamat?

Nem inkább arról van szó, hogy:

1. Demszky SZDSZ elnökké választása esetén 12-14 százalékosra ígérte az SZDSZ-t idén ÁPRILISRA.

2. Erre az SZDSZ 2-4 százalékon mozog.

GYorsan előjön valami olyannal, ami mindenkinek tetszik...ez igen. Megfontolt!!!

Előzmény: Ariel (10)
Ariel Creative Commons License 2001.05.02 0 0 11
...mondom ezt annak ellenere, hogy szerintem is van a terven mit csiszolgatni..
Előzmény: Ariel (10)
Ariel Creative Commons License 2001.05.02 0 0 10
beany!

ha sokallod, add masnak akinek kell.
de kicsit tobbet erne ez a 100e az egyetemi indulasnal, mint az orban fele kamattal terhelt hitel... vagy nem?

Előzmény: Beany (9)
Beany Creative Commons License 2001.05.02 0 0 9
Vegyük azt, hogy ez a rendszer működik. Most vagy 18 és most kapsz százezret...mire fordítod ezt a HATALMAS összeget? Házat veszel, vagy kocsit???
medve Creative Commons License 2001.05.02 0 0 8
Valamennyire segít a gyermekvállalással járó anyagi gondok orvoslásához.
Előzmény: hegyivadasz (7)
hegyivadasz Creative Commons License 2001.05.02 0 0 7
Az vilagos, hogy az jo dolog, ha az ember kap 100e Ft-ot születesekor es ezt kamatostul megkapja 18 evesen. De mi a cel ezzel?? Mit fog ösztönözni?? Ezt nem latom en egyelöre a javaslat mögött.
Előzmény: medve (6)
medve Creative Commons License 2001.05.02 0 0 6
Nem, OK. De ettől még jónak tartom az ötletet, hogy egy csecsemő kapjon pénzt, amit 18 éves meglett emberként felvehet. Szóval szerintem ez nem ablakon kidobott pénz.
Előzmény: hegyivadasz (5)
hegyivadasz Creative Commons License 2001.05.02 0 0 5
Bocs, de lattal te mar 18 eves csecsemöt? :)))
Előzmény: medve (4)
medve Creative Commons License 2001.05.02 0 0 4
Ez egy szociális intézkedés lenne, ami nem oldja meg a csecsemők dolgát, de segít.
Előzmény: hegyivadasz (2)
medve Creative Commons License 2001.05.02 0 0 3
Ez már az X-dik Demszky topic. Miért nem írsz oda, ahol erről már vita van. Amúgy ha demszky ezt a főváros pénzéből állja, akkor én jó és kivitelezendő ötletnek tartom.
hegyivadasz Creative Commons License 2001.05.02 0 0 2
Jo lenne kicsit többet tudni erröl, igy elsö olvasatban nem sok ertelmet latom. Szep, szep dolog minden ujszülöttnek adni 100e Ft-ot, ami se most, se kamatostul 18 ev mulva nem egy egetrengetö összeg, de mi a cel???? Mi uton modon profitalna ebböl Bp. es mi uton profitalna ebböl az orszag, ha Demszky javaslatanak megfelelöen kiterjesztenek orszagosan????
Silber Schiff Creative Commons License 2001.05.02 0 0 1
Azért miért nem emelsz szót, hogy az újpesti önkormányzat hozzájárul az általános iskolai tankönyvek árához. Van rá keret, miért ne tenné? Ha Bp-nek van kerete erre, akkor miért ne? Ezzel magához tudja kötni a most születő fiatalokat, ami fontos érdeke, mert Bp lélekszáma csökken, r-go egyre kevesebb lesz a befolyó adó.
Silber Schiff Creative Commons License 2001.05.02 0 0 0
Nekem 0 gyerekem van.

A vidéki városokkal szemben miért nem fair? Ők is nyithatnak számlát a náluk született gyerekeknek...

borsalino Creative Commons License 2001.05.02 0 0 topiknyitó
Mit szóltok az ur azon ötletéhez,hogy majd ha megszavazzák akkor minden fővárosi újszülött megkapja ezt a pénzt és majd 18 évesen a kamatokkal együtt felveheti? A sok cigány ezután majd duplán neki áll a gyerekszülésnek.Erre van pénze a fővárosnak.A kerületünkben meg vannak utcák/pl.a miénk/ahol még nincs csatorna.Az én adómból ne fizessenek más gyerekének.Az enyém se kapott.Ez ráadásul nem fair a vidéki városokkal szamben

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!