Momentán az a baj hogy mostabnában mint az őrült rohangászok fel-alá a városban, 1000 dolog, és nem könnyű velem összefutni - de észben tartom és élek majd a lehetőséggel!
Meg az a gáz hogy oldschool vagyok és sose torrenteztem még, csak mezei mp3-letöltő vagyok...
"B" válasz: a www.dimeadozen.org torrent oldalon van egypár bootleg, de nem tudom, hogy éppen tudsz-e regisztrálni (teltház van általában). Nekem is van 3-4 kalóz DVD-m (DEE szóló is), szerintem tök élvezhető minőségűek. Ha érdekel, dobj egy mailt: szabol KUKAC valyip PONT hu megoldjuk!
Sziasztok - talán hülye kérés/kérdés, de szögletesfülű nem-gitáros vagyok. Tudnátok segíteni? A Down In Yon Forest akkordkísérete érdekelne - elég egyszerű, meg időm se volt, és hátha valaki játszi könnyedséggel leszedi.
Ó, köszönöm.
.
"B" kérdés: van nekem a 16 Horsepowertől egy koncertlemezem, de én (nyilván) az az utáni időszakban láttam őket (és a Woven Handet) többször, és ilyen, későbbi koncertfelvételekre vágyom. Nem tudjátok,létezik ilyen? Rádiófelvétel, DVD, mittudomén, akármi?
Fieldy! Kiválóak, sőt fantasztikusak a képeid, gratu!!! És itt jövök közös nevezőre single girl-lel, márminthogy én nem is vittem magammal fényképezőgépet a koncertre, hiszen ilyen tökéletes fotókat úgysem tudnék csinálni! Akkor meg minek erőlködjek?Szerencsére mindig van kéznél egy ügyes fotográfus! Itt is, ott is...
a phyllis ann (nem albumos szám) helyett más szöveg kicsit más zenével
a blue pail fever (wovenhand) helyett into the piano (consider the birdsről - első ráadás első szám),
+ a lapon nem szerepel, de volt: breathing bull (mosaicról - intro), your russia (wovenhandről - első ráadás második szám), black soul choir (sackcloth n ashesről - második ráadás első szám), outlaw song (folkloreról - második ráadás második szám)
én még csak most kezdek magamhoz térni a keddi katarzisból. ahogy néha körülnéztem a koncert alatt, láttam, hogy működött a tömeghipnózis. de nem volt ám mindenkivel így. az ismertetségi körömből (akiknek ez volt a beavatásuk ; ) többen is sikítva menekültek már az első egy-két szám után, hogy nekik ez sok(k)! szerencsére nem vagyunk egyformák, így szép a világ
itt a zöld pólós ember azt magyarázza, hogy tőle balra állt DR.YES, Bálint, meg a Borzas, jobbra pedig deke és allisc. -pötyike volt? -kérdezte dévid. :)
Én nem szeretnék köszönetet mondani az elém befurakodó fiatal hölgynek, aki a koncert közepén "csak fotóznék egyet" felkiáltással és mobiltelefonja felmutatással helyet foglalt előttem majd ott is maradt végig, sőt, a barátnőjét is odaráncigálta. Esetleg megbocsátok, ha közzéteszi a röpke másfél perces videókat, melyeket rögzített. Ahem.
a hétfői bécsi koncert se volt rossz, de a budapestinek a nyomába sem ér.
ezúton is köszönet a kissé őrült fijatal rajongónak tőlem balra, aki kiemelkedő üvöltözésével szerintem hozzájárult a második ráadáshoz. ami (2. ráadás) nagyon nem szok lenni.
meg szép ajándék volt az outlaw song (csütörtökön virradóra... pedig még csak kedd este volt), pláne, hogy erre a turnéra nem is volt bekészítve, és mégis hiba nélkül ment a szöveg, hehe.
jóhír: nemsokára kész az új Lilium-lemez, mostan már állítólag csak a ráéneklést kell fölvenni Kal Cahoone részirül (ő szerepelt az előző albumon is)
énis féltem, hogy kevesen leszünk, mégis elegen lettünk - hátha így már sose lesz kihagyva Magyarország a Woven Hand-turnékrul!
és még egy: Borzassal bezsélbettünk, illetve neki mondtam, hogy hihetetlen erősek ezek a koncertek, miközben a lemezek (főleg az utóbbiak, talán) inkább visszafogottak, csendesek, "hallgatóbarátak". Koncerten sokkal aggresszívabb az élmény, holott tulajdonképpen ugyanazt játsszák, csak nagyobb vehemenciával - és hangerővel. Nagyon jó lenne egy koncertfelvétel.
Mondom ezt úgy, hogy megvan a 16 Horsepower koncertlemeze, furcsa módon az viszont nem tetszik annyira, mint a stúdiódalok.
és éljen a dobos. Azért (is) törtettem előre, hogy őt lássam. Nagyszerű. Gazdag. Muzikális. Energikus. Igazi élmény.