Eladó a Rémálmok Bazára c. könyv, 2016-os kiadás. Sajnos kettő példányt kaptam ajándékba, így hibátlan a könyv, ki sem volt nyitva. A bolti ára 3990 Ft, Budapesten a 18. kerületben átvehető 3000 Ft ellenében avagy könyvcsere is érdekel. Ha esetleg nagyon szeretnéd a könyvet, keress meg itt: kisceca@mail.com és szerintem találunk megoldást. :)
Emlékszik még valaki arra ki volt Stephen King, vagy már csak a régi olvasók cserélgetik egymás közt műveit/nézik a belőlük készült filmeket eme termékeny, de nem biztos hogy jó írónak?
Eladó Stephen King 11.22.63. TV sorozatának plakáta (l. képen) kb. 48x68cm. Feltekert állapotban, hibátlan darab. Bp-en átvehető személyesen Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
Eladó a 11.22.63. új, érmés borítós kiadása. (egykötetes, kemény fedeles) Ajándékba kaptam, de már megvan, így teljesen hibátlan, ki sem volt még nyitva, ajándéknak is tökéletes. Budapest belvárosában több helyen is átvehető egyeztetés után. Bolti ára 5990 Ft, 4500 Ft-ért vihető. bertram1@citromail.hu
A Rage című könyvét aki jól tud angolul, valaki lefordíthatná szorgalomból és feltehetné netre. Csak ez az egy módja van, hogy sokan eltudják olvasni.Angolul rengeteg helyen fent van online.:)
Sziasztok! Eladó budapesti személyes átvétellel a lenti könyv, képen látható kiváló állapotban. 1x olvasott, bolti ára 2600 Ft, 1700 Ft-ért vihető. Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
Most éppen a Tóparti kísérteteket olvasom újra,mert nemrég megnéztem a Pierce Brosnan főszereplésével készült filmet és egy (nagyon költői) kérdés jutott eszembe: Ha az írót "valami" nem engedi számítógéppel dolgozni,miért nem kezd el az őskori módszerrel - tollal, papíron - írni? (Tudom, így nem íródott meg volna a King-regény sem...)
nyilvan (mondjuk a konyvet is lehetne, mert ha lehagyjuk az elrontott befejezest (utolso kb 40 oldal), akkor onnantol el lehet vinni egy masik iranyba). raadasul a hulu nem is fugg a nezettsegtol, es az under the dome is bejott (pedig az csak a karaktereket meg az alapsztori vazlatat vette a king konyvbol) a cbsnek, ahol azert szamit a nezettseg, es lement harom szezon (a minek? az mar mas lapra tartozik). a hulunak meg az amazon primenak kell az ilyen, hogy kicsit a netflix nyomaba eredhessenek (jo, a primeon ott van most a man in the high castle), mert csak a szindikatusi sugarzas nem lesz eleg
kohhm. azert azt mondani, hogy a battle royale a long walkot majmolna, az picit erosnek tunik. foleg, hogy takami konyve nagyon erosen epit az azsiai kulturkorre (es egyuttal annak a cinikus gorbe tukre is). ha mar parhuzam kell, akkor sokkal inkabb a legyek ura (lord of the flies) a jo tampont. az viszont ~20 evvel king novellaja elott jelent meg