A sony magazin közleményben hívta fel a figyelmet a magyarországot is elárasztó silányminőségű kínai hamisítványokra. A sony sosem gyártott HD-VX szériát, javaslom ha belefutottál egy ilyenbe (sajnos a magyar aukciós olalakon előszeretettel vágják át a tudatlan vevőket) akor gyorsan szabadúlj meg tőle elég sok bosszankodástól kíméled így meg magad. A cikk amit említettem még fent van a neten nyugodtan keress rá.
Nyaralásnál elhagytuk a kameratáskánkat amiben benne volt SONY DCR-SR40 típusú videókameránk USB dokkolója (Sony Handycam Station). Ami nélkül sajnos semmit sem tudok pc-re menteni.
Keresek tehát olyan tulajokat akiknek elromlott az említett típusú kamera és eladnák nekem a tartozékokat kábeleket, töltőt de leginkább az USB-s dokkolót!
Keresek aki tud bármilyen lehetőséget hogy szerezzek ilyen dokkolót új vagy használt vagy utángyártott kínai nekem mindegy csak tudjam használni a kamerám. Személyes átvétel Budapesten bárhol, vagy postai utánvéttel érdekel. Korrekt árat fizetnék érte.
Sony szalonból szervízbe küldtek ahonnan még nem jött válasz.
Nemzetközi aukciós oldalakról több mint 30.000 ft lenne postával együtt, annyim nincs rá.
segítségetek előre is köszönöm, minden megoldás érdekel.
Kaptál már megoldást a kamerádra?Hpgy érted hogy digitalizálnod kellene?Fel kell tenni számítógépre.Nem kell hozzá CD.A Windows tartalmaz ilyen programot.Windows Movie Maker.Ott meg ios tudod szerkeszteni,és utánna kiírhatod cd-re,de avi.fájlba ments el.
Bár nem teljesen videokamera, hanem fényképezőgép, de tud videót is, szóval a problémám: a gépem (Sony DSC-H50) a napokban elkezdte azt, hogy pl. amikor visszanézem a képeket, akkor elkezdenek össze-vissza ugrálni a képek. Vagy ha pl. belépek a beállításokba, ott is össze vissza ugrálnak az opciók. Én nyomom a gombot felfelé, közben lefelé megy minden...De a legzavaróbb a képeknél. Ha valamit vissza akarok nézni, elkezd ugrálni ha nyomom a gombokat és átvált egy hárommal régebbi képre aztán vissza... Mint aki megzavarodott... Tudtok segíteni? MIT CSINÁLJAK?
Olyan problémám van, hogy a kamerám miközben néztük a felvételt, kirajzolta a kazetta kiadást, kinyitottam az ajtót és megállt. Kijött, de azt az ezüstöt már nem nyitotta ki, most ott van nyitva az egész, a kazette pedig beszorulva.
Tud valaki segíteni nekem, hogy hol van szervíz, vagy hova lehet elvinni, vagy egyáltalán érdemes-e megcsináltatni.
Sziasztok, regi Video8 as Sony kamera azt csinalja, hogy kb egy napos allas alatt kinyitja a kazetta tarto egyseget anelkul, hogy barki barmit csinalna vele (ki van kapcsolva az eszkoz). Ettol eltekintve tokeletesen mukodik. Szerintetek erdemes beadni szervizbe ezzel vagy vegyem le az akksit rola mindig es kesz? Tudtok egy megbizhato szervizet Debrecenben?
Van itt még valaki? S.O.S. segítség kellene Sony Handycam DCR TRV270 kamerával kapcsolatban. Van két kazettám amit digitalizálnom kellene, de mivel nincs CD-m és még nem csináltam ilyet tanácstalan vagyok. Ha valaki tud segíteni írjon... kéremkéremkérem:))))) Zsu.
Segitséget szeretnék kérni van egy sony video kamerám DCR-HC23-as fel szeretném tölteni a számitogépre a felvett filmet . Usb kábelem van program kéne elöre is köszönöm
A Sony DCR-HC23 videókamerám meghibásodott, nem élesíti ki a képet. Maga a motor és a lencse mozog, de csak egy bizonyos pontban van éles kép, amit amúgy a kamera jól rögzít. A kijelzőn E:61:00 felirat villog, forduljak szakemberhez.
Van valami ötletetek, hogy mit lehet vele kezdeni? Mi lehet a probléma? Valami alkatrész vagy software?
Nekem egy tr 617e kamerám van.Egyszer beakadt a kazetta,és azóta nem lehet becsukni a kazetta tartót.Egy műanyag pöcök tört le belőle. A sony szervízben kiröhögtek azt mandták dobjam ki. Ha esetleg tudnátok valami szervízt ahol meg javítják (persze reális áron).vagy valakinek lenne egy hasonló de rossz kamerája ahol a mehanika jó.Megegyezhetnénk. Hátha a kettőből lehet egyet csinállni. legrosszabb elsetben,én is leadnám alkatrésznek. Ja ,és van egy nagylátásszögüm hozzá ami vadi új.Még nem is használtam.Ha valaki érdekel eladó! Amúgy nagyon szerettem a gépet,sok szép felvételt csinálltam vele. Előre is köszönöm! Üdvözlettel Naccsabi Naccsabi@ citromail.hu
Van egy SONY Handycam, video8-as kamerám. Az utóbbi időben állandóan C:31:00 hibát ír ki, sípol és villog benne az eject gomb, hogy vegyem ki a kazettát belőle. Elvittem a szervizbe, ahol azt mondták, hogy picit meghajlott valami a kazettatartó mechanikájában. Csak cserélni tudják 40 eFt-ért.
Nos, egyébként szépen vesz fel, szépen játszik le, csak percenként jön ez a hülyeség.
Segítsetek! Szerintem az is elég lenne, ha szoftveresen kikapcsolnánk a hibafigyelést belőle. (Lehet hogy hülyeséget mondok). Vagy valaki meg tudná nekem bütykölni olcsóbban? E-mailt telefonszámot adok ha valaki elvállalná! Ezzel a kamerával csak jót lehet már tenni, rosszabbat nem...
Olvastam valahol, hogy tönkrement egy kamera firewire portja csatlakoztatáskor. A szervíz azt tanácsolta a tulajnak javítás után, hogy elkerülendő legyen ismét e hiba kapcsolja be a kamerát és úgy dugja bele a firewire kábelt, és akkor nem fog kisülni kamera és pc. Valójában így lehet a firewire kábet csatlakoztatni? Bekapcsolom pc beledug kábel a pc-be, majd bekapcsol kamera és beledugom kábel?!
Másik tud valaki Sony TRV140E CD-jét? A capture érdekelne belőle.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! A véleményetekre lennék kiváncsi! Digivideokamerát szeretnék vásárolni kb olyan 80-85 ezerig! Milyet vegyek? Én főként Sonyban gondolkodok, esetleg Panasonicban! Főleg olyanokban amelyek mini DVD-re írnak! Kérlek írjatok véleményeket, esetleg tapasztalatokat! Előre is köszi!
Segítséget szeretnék kérni. Sony DCR-TRV270 videókameránk van amihez sajnos elveszett a Picture Package 1.5 illesztőprogramos cd. Már több ingyenes letöltő programmal próbálkoztam de nem sikerül a letöltés valamiért.
Ha tudja valaki mi lehet a baj, kértem segítsen!!!
Sziasztok! Szerintem találkoztatok már a kérdéssel, de rajtam kifogott. Sony TRV240E Digital8 kamerám nem látszik az eszközkezelőben (imaging device)és a Studio 10 sem lát capture forrást. Korábban ezzel a kamerával már dolgoztam. Az XP-ben látszik az alaplapi 1394-es eszköz, sőt kínomban beszereltem egy régi Pyro 1394DV-t is és az is megjelenik az eszközkezelőben. Korábban egy intel chipsetes Asus alaplappal gond nélkül ment, most egy Asus P5N32-SLI-t használok (Nforce-4 Intel edition) és nem értem a problémát. Kipróbáltam egy másik gépben Sis661 chipset és ott sem megy. Sony szervíz?
Tanácsot szeretnék kérni:DCR-HC-24-es kamerát szeretnénk venni.Tetszik , mert kicsi praktikus. Van rajta fotó funkció, nem tudjuk, hogy milyen képet lehet vele készíteni. Nincs különösebb igényünk nem művészi fotókat akarunk csak egyszerü hétköznapi ill. nyaralási képeket.Kérlek ha valaki ismeri ezt a tipust ,tájékoztasson.Különben jelenleg egy Hi-8 as analóg CCD-TR515E kameránkat el szeretnénk adni Új 5 órás akku 5 db kazetta táska van hozzá hibátlan 20ezer ft.
Megcsinálták a Budafoki úton, 19e volt. Ebből 10e a szalagbefűző mechanika javításának munkadíja volt. A rossz alkatrészeket nem tudták ideadni, esetleg ha visszamegyek értük. Az összbenyomás: kicsit drága és a kiszolgálás nem vevőbarát, de minden működik.
Tudtok egy jo sony szervizt ajanlani? DCR-TRV140E kameram kerreg mint egy kereplo. Minden mukodik, felvesz-lejatsz, csak egy folyamatos recseges hallatszik belole jo hangosan. Lehet hallani, ahogy felporog a motor, allandosul a zaj amig forog a kazetta, aztan ha megall a szalag, lelassul es elhallgat. Itthon vettem, de mar nem garos.