Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Ballstad Creative Commons License 2001.04.05 0 0 28
Ant: Én si ezt szoktam mondogatni a barátnőmnek..:-)) Hogy ha nekem olyan melleim lennének csak azt fogdosnám:-))) Nem tudom hogy bírja megállni....:-)))
Előzmény: antforce (27)
antforce Creative Commons License 2001.04.04 0 0 27
anno megszolaltam:
Ehh jo hogy nem nonek szulettem, egesz nap a melleimet fogdosnam. :)
Zsola-4 Creative Commons License 2001.04.04 0 0 26
Hát igen ez a milliárd megosztás már jobban hangzik... De akkor sem kellene a Friderikusz. Meg különben sem leszbinek születtem! sajna?! :-))
Előzmény: fargo (25)
fargo Creative Commons License 2001.04.04 0 0 25
Van még egy változat:
Leszbinek születni, egy szép hamvas szôke tündér mellé, és hobbiból tartani egy Friderikuszt, aki úgysem fog toszogatni, mert ugye homokos, csak arra kellesz neki, hogy meglegyen a látszat. Cserébe megosztja veled a milliárdjait...

Na? Ez sem vonzó? :-)))

Előzmény: Zsola-4 (24)
Zsola-4 Creative Commons License 2001.04.04 0 0 24
Hát azért nekem ezek az alternatívák nem a leximpatikusabbak...
fargo Creative Commons License 2001.04.04 0 0 23
Van még pár alternativa:
- lánynak kell születni,
- buzinak kell születni,
- kutyát kell tartani lány helyett,
- esetleg hörcsögöt,
- végsô esetben Pokemont...
Előzmény: Zsola-4 (21)
antforce Creative Commons License 2001.04.04 0 0 22
jahh.. meg mijen nehez az idomitas.. orokke mukodik, nyafi morgas hiszti grrrr
Előzmény: Zsola-4 (21)
Zsola-4 Creative Commons License 2001.04.04 0 0 21
Na ja, ez eddig mind szép és jó, de ha végre elérem ezt és sikerül beidomítani, akkor meg már unalmas... :-))) Ugyhogy ördögi kör...
Előzmény: fargo (20)
fargo Creative Commons License 2001.04.04 0 0 20
Jól idomított feleséget kell tartani: keres szépen, hazaadja, nem nyafizik, nincsenek nagy igényei, és elégedett azzal, amit neki juttatsz. Plusz elôny, ha árvaházból való és néma...
Előzmény: Zsola-4 (18)
antforce Creative Commons License 2001.04.04 0 0 19
sajnos ez van kell a no mint az auto.. de legalabb az auto nem panaszkodik ha tobb kocsink van.. :)))
Előzmény: Zsola-4 (18)
Zsola-4 Creative Commons License 2001.04.04 0 0 18
Látom ismerös témánál vagytok!
Ez nekem is ismerös. Bár nálunk keres is az asszony, csak nem talál. Az ugye hamar elfogy... Aztán megyünk ide-oda, veszünk ezt-azt, eszünk itt-ott :-))) Nade ez van!! Mire mennénk nélkülük??? Nem fiúk?? :-))
Előzmény: antforce (17)
antforce Creative Commons License 2001.04.04 0 0 17
nahh legalabb a te assszonyod keres..
Gondolj bele, az en asszonyomnak csak osztondija van, megis neki gyarapodik a bankszamlaja pedig neki is megtetszik neha valami ruci, vagy a sarga ericcson telefon mar nem is olyan aranyos, es most a kek gagyikinezetu 3310 tetszik neki, ugye egy jobb kinai elott elmnve egybol "jujj csirkeleves bambuszrugyl gombaval" felszolalast megereszt, vagy masik kiani elott epp azt ecseteli hogy milyen finom is a pekingi kacsa (ennel mar csak az ara finomabb..) szoval sokba van ez, nagyon sokba..

Ant

Előzmény: Ballstad (16)
Ballstad Creative Commons License 2001.04.04 0 0 16
Ant: A szakítás után a sok kiadás ellenére hírtelen nem tudtad miből van ennyi pénzed??? :-))) Ez jó, bár lehet benne valami. Nálam az a helyzet, hogy asszony pajtás is szépen keres. (Legalábbis az átlaghoz képest) Az ő bankszámlája gyarapodik annak ellenére, hogy mindig talál magának valami "cuki kis rucit", nekem a full fizum elmegy mindenre.. Ez hogy lehet??? :-)))

Előzmény: antforce (12)
Ballstad Creative Commons License 2001.04.04 0 0 15
Zema: Csak nem a cipésznek cipője eset? :-))) Ez pont olyan, mint hogy én sem szívesen telepítem itthon újra a Winfost, csak toldozom foldozom, mert napközben csinálom eleget:-))))

Előzmény: ZEMA (9)
Zsola-4 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 14
Upsz ez is jó topic! Ide is bele kell pofádzanom! :-))

Valóban nem olcsó mulatság a barátnő tartááááás.... Az autó meg legalább nem parancsol, nem beszél vissza! Igaz Ant?

Egyébként én szabadidömben (mostanában csak az van :-)) sportolok.
Mindenfélét szeretek, de leginkább foci!!! Aztán, ha végre jön a nyár, irány Dunaharaszti és a vizisi!!!!!
Valahogy a szg-es játékok már nem tudnak 5 percnél tovább lekötni!

antforce Creative Commons License 2001.04.02 0 0 13
hidd el, baromi draga..

Anno egy haverom..
"ehh miota baratnom van milyen jo nem koltok annyit kajara mennyi penzt megtakaritok"

fel ev mulva beszeltem vele
- te mondd anno mondtad hogy penzt takaritasz meg hogy van bnod hogy csinalod ??
- Eeeen mondtam ?? Azthiszem nagyon nagyon beteg lehettem..

hhaat igy jaras.. sajna a no tartasa draga dolog..
en szakitottam mikor megvettem az integrat, estenkent a no hejett az autozast valasztottam, es ugy hogy fizettem a borzaszto magas cascot meg mindig jobb anyagi hejzetben voltam.. :))

Előzmény: ZEMA (11)
antforce Creative Commons License 2001.04.02 0 0 12
hidd el, baromi draga..

Anno egy haverom..
"ehh miota baratnom van milyen jo nem koltok annyit kajara mennyi penzt megtakaritok"

fel ev mulva beszeltem vele
- te mondd anno mondtad hogy penzt takaritasz meg hogy van bnod hogy csinalod ??
- Eeeen mondtam ?? Azthiszem nagyon nagyon beteg lehettem..

hhaat igy jaras.. sajna a no tartasa draga dolog..
en szakitottam mikor megvettem az integrat, estenkent a no hejett az autozast valasztottam, es ugy hogy fizettem a borzaszto magas cascot meg mindig jobb anyagi hejzetben voltam.. :))

Előzmény: ZEMA (11)
ZEMA Creative Commons License 2001.04.02 0 0 11
ANT:Hol találok ily "aranykezü" asszonyt?Az enyim csak kiadást csináltt(mult idö jele:TT), ilyentéren hasznom sose volt belöle:-(Mondd el receptet, hogy csinálod ezt?:-)))
Előzmény: antforce (10)
antforce Creative Commons License 2001.04.02 0 0 10
zema: a beszereles ugy megy, hogy asszony kesziti az ajtopanelt, addig a ferfi bekabelezi a verdat, majd kozosen felszerelik a hangszorokat, mert ugye se gitseg kell 1 het alatt szol a verda.. :) a suzukim iigy keszult el.. ejjjjhhhh de hianyzik a hangja.. :(((
Előzmény: ZEMA (9)
ZEMA Creative Commons License 2001.04.02 0 0 9
A labda közös.Én kézilabdáztam a Fradiban jónéhány évet(5-6évet),De az Ifinél én is abbahagytam.Ez se ma volt:-)))
Most már csak kemény napi 10 óra meló, s aztán döglés ezerrel,TV, Számitógép.
Hétvégén Balatonon egy kis autótuning , de mostanság már arra is lusta vagyok, Már másfél éve porosodik egy Elsöhangfal szett+erösitő a pincében és beszerelésre vár, de nem tudom mikor lessz belöle valami ijen idöskorban má nem csak ugy hip-hopp:-)))))
Előzmény: Ballstad (5)
fargo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 8
Meg kosaraztam is valaha, NB I ifiig jutottam, EONOKKAL ezelôtt, aztán már csak hobbiszinten műveltem. 4 éve nem játszottam, pedig szeretnék. Mondjuk elôbb le kellene adnom minimum 15 kilót :-(
Előzmény: fargo (7)
fargo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 7
"A barátnőmnek (júniusban lesz az upgrade feleség 1.0-ra)..."

OUCH! Ilyenkor szoktak a playereim elmaradozni a játékbôl :-)))

Egyébként egy csomó szerepjátékot kipróbáltam már én is, de csakk az említetteket játszottam huzamosabb ideig. Fantasy jön be igazán.

Ami meg az egyéb idôtöltéseket illeti, szeretek kirándulni, zingetni a kocsimmal, sárkányt eregetni, zingetni a kocsimmal, olvasni, zingetni a kocsimmal, Bryce-olni (ez egy 3D szoftver), zingetni a kocsimmal, és még zingetni a kocsimmal...

Előzmény: HondaVuk (3)
Ballstad Creative Commons License 2001.04.02 0 0 6
Zema : 06-30-269-44-89
Előzmény: ZEMA (4)
Ballstad Creative Commons License 2001.04.02 0 0 5
HondaVuk: Jómagam is kipróbáltam számos szerepjátékot.. A 3. D&D engem is érdekelne. Szerintem toborozzunk híveket, s éjszakánként lehet a Hondameet-eken szerepjátszani..:-))))

Sporttal hogy álltok? Én kosarazom...

Előzmény: HondaVuk (-)
ZEMA Creative Commons License 2001.04.01 0 0 4
Oké!Eltároltam a memoriámban:-)

Előzmény: HondaVuk (3)
HondaVuk Creative Commons License 2001.04.01 0 0 3
ZEMA!

Azt hiszem a 2. lehetőség áll fenn :)). A gép gondolom kocsira és nem számítógépre vonatkozott. Ha kocsira, akkor OFF, ha számítógépre, akkor ON volt a hozzászólásod :))))). Amúgy egy 1.5 LSi-m van, sötétzöld színben és 15 collos VTi-s kerekekkel (ez véletlen műve, ezek tetszettek a legjobban, nem tudtam, hogy a VTi-knek ilyen van). Egyéb tuning jelenleg még nincs. A barátnőmnek (júniusban lesz az upgrade feleség 1.0-ra) pedig most vettünk egy 87-es 1. gen. piros 1.6-os CRX-et, olyan, mint a Chubby-é, csak szebb :)))).

Üdv,
HondaVuk

Előzmény: ZEMA (1)
antforce Creative Commons License 2001.04.01 0 0 2
mig volt szabadidom..
autoihift szereltem, netezgettem, bulizgattam,ha nem volt bnom noztem is,de volt ezenkivul sokminden mas..

kimerito ??

Előzmény: ZEMA (1)
ZEMA Creative Commons License 2001.04.01 0 0 1
HondaVuk!

Furdalja a kiváncsiság az oldalamat ,hogy milyen géped van .
Most vagy én nem figyeltem hozzászólásaid alapján, vagy én nem figyeltem:-))))Ez a 2 lehetöség.

Zema.Remélem ez nem OFF:-)

Előzmény: HondaVuk (-)
HondaVuk Creative Commons License 2001.04.01 0 0 0
Nulla! Hehe!
HondaVuk Creative Commons License 2001.04.01 0 0 topiknyitó
Ide irogathat mindenki arról, hogy mit csinál szabadidejében (szerepjáték, horgászat, csajozás, füvezés, ...). Ilyen még úgy sem volt! Bármit lehet írni, ami csak eszünkbe jut.

Fargo! (a Japánt vagy németet topic hozzászólásra reagálva)

Az AD&D-t és MAGUS-t én is kipróbáltam, plussz még a Star Wars-t, Call of Cthulhu-t (remélem így írják), meg néhány Cyberpunkot is. Most éppen egy 3.-dik kiadású D&D mesét kezdtünk el. Egész jó ez a rendszer!

Én is kidolgoztam (jobbára fejben) jó néhány játékrendszert, de végül egyikben sem játszottunk. Voltak elég egzotikusak is közöttük. Kidolgoztam persze néhány világot is, ezek közül már volt néhány amiben meséltem is.

A tied hagyományos vagy újhullámos világ? Értem ez alatt, hogy a dwarf-elf-hobbit fajtára épül, vagy pedig új fajokra?

Üdv,
HondaVuk

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!